صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
یکشنبه / ۱۰ اَمرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۴
کد خبر: 5353
گزارشگر: 213
۸۶۰
۰
۰
۲
یافته های جدید واکسیناسیون را در نوع دلتای کرونا بی اثر دانست

«کرونای دلتا» سد واکسن را می شکند

«کرونای دلتا» سد واکسن را می شکند
مقام فدرال آمریکا گقت: دلتا یک تهدید بسیار جدی است که هم‌اکنون نیاز به اقدام فوری دارد؛ در حالی که افراد واکسینه شده با عفونت‌های به‌اصطلاح پیش رونده نوع دلتا به اندازه افراد واکسینه نشده مبتلا می شوند و ویروس را در بینی و حلق خود حمل می‌کنند.

به گزارش آسیانیوز، یافته‌های جدید مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها ی آمریکا که در قالب یک سند داخلی منتشر شده نشان می‌دهد که نوع دلتای کووید-۱۹ بسیار مسری‌تر و عفونی‌تر از نسخه اصلی آن است و احتمال این که از سد واکسن‌های تأیید شده نیز بگذر زیاد است. این نوع از ویروس کرونا ممکن است باعث بیماری شدیدتری نسبت به سایر نسخه‌های شناخته شده ویروس شود.

نیویورک تایمز نوشت، دکتر روشل پی والنسکی، مدیر این آژانس، می‌گوید: افراد واکسینه شده با عفونت‌های به‌اصطلاح پیش رونده نوع دلتا به اندازه افراد واکسینه نشده ویروس را در بینی و حلق خود حمل می‌کنند و ممکن است به همین راحتی آن را گسترش دهند. حتی اگر کمتر اتفاق بیفتد.

اما سند داخلی این آژانس، دید وسیع‌تر و حتی تلخ‌تری از این نوع ویروس ارائه می‌دهد. براساس این سند، نسخه دلتا نسبت به ویروس‌هایی که باعث بیماری‌های مرس، سارس، ابولا، سرماخوردگی، آنفلوآنزای فصلی و آبله می‌شوند، بیشتر قابل انتقال است و مانند آبله مرغان مسری است.

در ادامه این سند آمده است: قدم بعدی فوری برای آژانس این است که جهان را آگاه کند که شرایط تغییر کرده است. لحن سند، نشان‌دهنده هشدار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌هاست. یک مقام فدرال که تحقیقات توصیف شده در سند را مشاهده کرده است، می‌گوید: دانشمندان در مورد گسترش دلتا در سراسر کشور نگران هستند. انتظار می‌رود که این آژانس اطلاعات دیگری در مورد این نوع از ویروس را به‌زودی منتشر کند.‌این مقام فدرال می‌گوید: دلتا یک تهدید بسیار جدی است که هم‌اکنون نیاز به اقدام فوری دارد.

از روز پنجشنبه گذشته به‌طور متوسط روزانه ۷۱هزار مورد ابتلای جدید در ایالات متحده ثبت شده است. داده‌های جدید نشان می‌دهد که افراد واکسینه شده، ویروس را گسترش می‌دهند و به افزایش تعداد مبتلایان کمک می‌کنند، اگرچه احتمالا به‌مراتب کمتر از افراد واکسینه نشده هستند.

دکتر والنسکی انتقال توسط افراد واکسینه شده را یک رویداد نادر خوانده است، اما دانشمندان دیگر پیشنهاد کرده‌اند که ممکن است بیشتر از آنچه تصور می‌شود، شایع باشد.

دستورالعمل‌های جدید پوششی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها برای افراد واکسینه شده، که روز سه‌شنبه هفته پیش معرفی شد، براساس اطلاعات ارائه شده در سند بود. طبق این دستورالعمل، افراد واکسینه شده در محیط‌های عمومی در جوامعی که انتقال ویروس زیاد است باید حتما از ماسک استفاده کنند. اما سند داخلی نشان می‌دهد که حتی آن توصیه ممکن است به اندازه کافی پیشگیری‌کننده نباشد. در این سند آمده است: با توجه به قابلیت انتقال بیشتر و پوشش فعلی واکسیناسیون، ماسک زدن در سراسر جهان، امری ضروری است. داده‌های آژانس نشان می‌دهد؛ افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، حتی در مکان‌هایی که امکان انتقال ویروس زیاد نیست هم باید از ماسک استفاده کنند. بنابراین واکسیناسیون آمریکایی‌هایی که با کودکان خردسال، بزرگسالان یا افراد آسیب پذیر در تماس هستند نیز باید انجام شود.

براساس این سند، عفونت با نوع دلتا باعث ایجاد مقادیر زیادی از ویروس در مجاری تنفسی می‌شود که ۱۰ برابر بیشتر از مواردی است که در افراد آلوده به نوع آلفا مشاهده می‌شود که بسیار هم مسری است. طبق مطالعه اخیر، میزان ویروس در فرد آلوده به دلتا هزار برابر بیشتر از چیزی است که در افراد آلوده به نسخه اصلی ویروس اتفاق می‌افتد. تجزیه و تحلیل دقیق شیوع موارد نشان داد که افراد آلوده به دلتا بدون درنظر گرفتن وضعیت واکسیناسیون، حجم عظیمی از ویروس را در بینی و گلو خود حمل می‌کنند.

در سند ذکر شده است که عفونت با نوع دلتا ممکن است منجر به بیماری شدید شود. مطالعات انجام شده در کانادا و اسکاتلند نشان داد افرادی که به این نوع آلوده مبتلا هستند بیشتر در بیمارستان بستری می‌شوند، درحالی‌که تحقیقات در سنگاپور نشان می‌دهد که به‌احتمال زیاد به اکسیژن نیاز پیدا می‌کنند. با وجود این، آمارهای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها نشان می‌دهد که واکسن‌ها در جلوگیری از بیماری‌های جدی، بستری شدن و مرگ افراد واکسینه شده همچنان اثربخش‌هستند./

همشهری
https://www.asianews.ir/u/3an
اخبار مرتبط
در ایام تزریق واکسن کرونا باید از مصرف غذاهای سنگین و چرب، فرآوری شده و تنقلات شور خودداری و رژیم غذائی حاوی میوه های خاص و پتاسیم گنجانده شود.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در کلاب هاوس اعلام کرد تا چند هفته دیگر و تا دوم مرداد حدود سه میلیون آسترازنکا و یک و نیم میلیون سینوفارم به دستمان می رسد و در مجموع ۸.۵ میلیون نفر واکسینه می‌شود.
طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا برای افراد ۵۰ سال به بالا در استان البرز از صبح امروز آغاز شده است.
مصرف مایعات مناسب و از جمله آبمیوه ها به میران کافی؛ نه تنها سبب عملکرد بهتر بدن در شرایط واکسیناسیون می شود، بلکه از افت فشار خون در افرادی که معمولا ترس از آمپول و یا واکسن دارند نیز جلوگیری می کند.
فکر همه چیز را می کردیم‌؛ الا اینکه روزی محتاج کشوری در همسایگی‌مان بشویم که وسعتش به اندازه یکی از استان های ما هم نیست!
براساس یک نظرسنجی مردم راه‌حل اصلی مبارزه با کووید-۱۹ را تهیه واکسن دانسته‌اند؛ ولی بر این اساس از چند ماه گذشته تا کنون علاقه و اعتماد در میان اقشار گوناگون نسبت به واکسن ایرانی کمتشر شده است.
تزریق سومین دوز واکسن، گامی کمکی برای تقویت ضریب ایمنی تلقی می‌شود و ادارات درمانی و دارویی آمریکا آن را ضروری نمی‌دانند و این دوز برای اغلب گروه‌ها مفید خواهد بود.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید