صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
پنج شنبه / ۱۴ اَمرداد ۱۴۰۰ / ۲۳:۵۸
کد خبر: 5408
گزارشگر: 213
۱۴۲۶
۰
۰
۳
شستا و رونمایی از ۱۴ محصول داروئی جدید

خبر خوب مدیرعامل شستا درباره افزایش سود سهام

خبر خوب مدیرعامل شستا درباره افزایش سود سهام
مدیرعامل شستا با اشاره به افزایش سود خالص نماد از ۳۲ درصد قریب به ۴۹ درصد گفت: سال گذشته شرکت تماد ۷۳۰ میلیارد تومان بود و با تلاش مضاعفی توانست سود ۳۶۰ میلیارد تومانی را محقق کند.
به گزارش آسیانیوز، مدیرعامل شستا گفت: امروز اگر شستا بالای یک و نیم میلیارد دلار سود دارد این جهش سودآروی به نرخ ارز بیش از ۸ برابر است که اتفاق ساده‌ای نیست. سود حاصله در سه سال گذشته معادل دو برابر کل ۱۸ سال قبل بوده است.

محمد رضوانی فر در مراسم افتتاح پروژه‌ها و رونمایی از محصولات جدید شرکت تماد با اشاره به میزان سود این شرکت تولیدکننده مواد اولیه دارویی شستا، گفت: فروش سال گذشته شرکت تماد ۷۳۰ میلیارد تومان بود و با تلاش مضاعفی توانست سود ۳۶۰ میلیارد تومانی را محقق کند.

مدیرعامل شستا با بیان اینکه حاشیه سود خالص تماد از ۳۲ درصد قریب به ۴۹ درصد سود خالص رسیده است، اضافه کرد: اهل فن می دانند افزایش حاشیه سود خالص با این شیب تند در مدتی کوتاه چه تدابیری را نیاز دارد که از آن جمله تهیه مواد اولیه، بهای تمام شده، کنترل هزینه ها، کاهش دوره وصول مطالبات، اصلاح سیاست های فروش، کاهش تخفیف ها، باید رخ دهد تا حاشیه سود خالص به دست بیاید.

وی افزود: بر اساس آمار قابل مقایسه شرکت های بورسی و شرکت های شستا، که اطلاعات آن درکدال وجود دارد و قابلیت قیاس دارد، یک مقایسه کوچک نشان می دهد در سه سال گذشته تیپیکو مرتب سهم بازار را گرفته است.

مدیرعامل شستا با اشاره به عرضه برخی محصولات داروئی برای اولین بار در کشور، اظهار داشت: تیپیکو در دو سال گذشته بیش از ۳۰۰ نوع محصول به بازار عرضه داشته که ۷۰ محصول برای اولین بار در کشور بوده است.

وی با اشاره به عرضه های اولیه شرکت‌های دارویی در بورس افزود: در دو سال گذشته هلدینگ دارویی شستا، پخش هجرت، توزیع داروپخش، ره آورد تامین، ژلاتین کپسول و کلرپارس را به عنوان ۵ عرضه اولیه در بازار بورس داشت، این کار بزرگی است و کسانی که فعال عرضه سهام در بازار سرمایه هستند می دانند در کنار مدیریت این حجم فروش و روند سودآوری و عرضه محصول جدید، ورود به بورس ۵ شرکت بزرگ و موثر دارویی در یک فرصت محدود چه چالش‌هایی دارد.

رضوانی فر به سودآوری در هلدینگ دارویی تامین اشاره کرد و گفت: سود آوری در تیپیکو ماحصل تلاش در کنترل هزینه‌ها، اصلاح خریدها، تنوع بخشی به منابع‌ خرید، کاهش قیمت خرید، فروش بهتر و اعمال تخفیفات کمتر، کاهش دوره وصول مطالبات و سایر تدابیر است که نتیجه آن سودآروی ۳۷۰۰ میلیارد تومانی تیپیکوست.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه های متعدد در هلدینگ دارویی تامین، تشریح کرد: مجموعه سامانه هایی که در تیپیکو انجام شده قطعا در صنعت نظیر ندارد. برای خریدهای مواد اولیه و محصولات Finished و کنترل پروژه ها، به روز کردن GMP ها، چه مجموعه‌ای از سامانه های مدیریتی در حال راهبری است که کارها با سرعت مناسب بر اساس برآوردهای دقیق و با کمترین هزینه نهایی شود.

مدیرعامل شستا در ادامه اضافه کرد: امروز اگر شستا بالای یک و نیم میلیارد دلار سود دارد این جهش سودآروی به نرخ ارز بیش از ۸ برابر است که اتفاق ساده‌ای نیست. سود حاصله در سه سال گذشته معادل دو برابر کل ۱۸ سال قبل بوده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با اشاره به رونمایی از ۱۴ محصول داروئی جدید در آینده نزدیک گفت: این محصولات در مجموعه شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) تولید شده و شامل مواد حد واسط، مواد موثره دارویی و محصولات نهایی است. برخی از این محصولات برای اولین بار در کشور و برخی برای اولین بار در هلدینگ داروئی تامین به همت تیم تحقیقات API و تیم تحقیقات Finished و توسعه دارویی تولید می شود که امکان صادراتی بودن و حضور بیشتر در بازارهای جهانی را دارند.

وی با اشاره به نوع محصولات جدید، بیان کرد: این محصولات جدید در حوزه حد واسط (Intermediate) شامل: پاراآمینوفنل (PAP)، در حوزه API شامل: کلاریترومایسین، اریترومایسین، ویتامین ب۱ (تیامین هیدروکلراید)، تریامسینولون استوناید، رزواستاتین، گلی کلازید، و همچنین محصولات نهایی (Finished ) شامل: شربت اکسپکتورانت کدئین، سوسپانسیون نوسکاتم، قرص متادون ۵ میلی گرم، قرص هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ میلی گرم، قرص مورفین سولفات ۱۰ میلی گرم، قرص استامینوفن ۳۲۵ میلی گرم/ اکسی کدون ۵ میلی گرم، قرص ترامادول ۱۰۰ میلی گرم است.

رضوانی فر در پایان با اشاره به افتتاح پروژه های توسعه ای در شرکت تولید مواد اولیه داروپخش، افزود: تماد یک، LVHV، آزمایشگاه کنترل کیفیت (QC) با هدف ارتقاء GMP، افزایش ظرفیت تولید و توسعه صادرات و همچنین پروژه های زیر ساختی شامل ساخت و توسعه اتاق برق، دستگاه دیزل ژنراتور جهت افزایش ظرفیت و قدرت تولید برق در مواقع اضطراری و همچنین چیلرهای جدید با توجه به توسعه بخش ها و هواسازها، از جمله پروژه های افتتاح شده در این شرکت است.

گفتی است شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) یکی از شرکت های مجموعه شستا، به عنوان اولین و بزرگ ترین ترین تولیدکننده مواد اولیه نارکوتیک کشور، با سابقه بیش از ۳۰ سال خدمت در صنعت داروسازی است که تعداد ۸۰ قلم محصول خود را تولید و به بیش از ۴۷ کشور در ۵ قاره صادرات دارد./
خبر آنلاین
https://www.asianews.ir/u/3c2
اخبار مرتبط
درحالی که بسیاری از سهامداران سهام عدالت از سقوط سنگین شاخص بورس در یک سال اخیر متضرر شده‌اند اما آنها در این مدت حتی امکان فروش سهام خود را نداشتند. در این وضعیت رئیس سازمان بورس خبر جدیدی را اعلام کرده است.
کنار کارخانجات، دلالان بیتوته کرده‌اند و حتی کارهای بارگیری کامیون را انجام می‌دهند. اعدادی هم که در فرآیند واسطه‌گری بازار سیمان به دست می‌آید بزرگتر از آن است که برخی به راحتی از آن عبور کنند.
معاون سازمان بومعاون سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: اکنون صندوق‌های سرمایه‌گذاری بالغ بر ۵۱۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی در اختیار دارند که عدد قابل توجهی است؛ براین اساس تنوع بخشی به صندوق‌های سرمایه گذاری در دستور کار قرار گرفته تا صندوق‌ها به لحاظ بازدهی و ریسک از سطح تنوع بالایی برخوردار باشند.
مطابق با مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار، تمامی مشمولان سهام عدالت در روش مستقیم از تمامی حقوق و مزایای سهامداری برخوردار شدند.
چالش عقلانیت در نظریه‌های اقتصادی بیانگر آن است که رفتار عقلانی یک فرد، خانوار، جامعه می‌تواند کلید موفقیت یا عدم‌توفیق یک نظریه اقتصادی قرار گیرد؛ مثلا گفته می‌شود هر چه قیمت کالایی بالاتر رود تقاضا برای آن کم می‌شود، اما چرا همچنان برای خودروهای با کیفیت پایین داخلی، در حالی که قیمت آن بیش از 2 برابر شده، چنان تقاضایی وجود دارد که برای خرید آن‌ها قرعه‌کشی می‌شود.
مدیرعامل شستا از حذف رانت چند هزار میلیارد تومانی دلال های سیمان خبر داد.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: در شرایط فعلی چنین رشد مثبتی را برای دو روز متوالی پیش‌بینی نمی‌کردیم آن هم به این دلیل که روز چهارشنبه با عرضه‌های گسترده‌ای مواجه بودیم؛ در حالی که روز گذشته عملکرد مثبت و اثرگذار گروه‌هایی مانند بانکی‌ها، گروه‌های شیمیایی و چندرشته‌ای‌ها نشان داد بازار به استقبال رییس جمهور جدید رفته است.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید