صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
جمعه / ۱۰ دی ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۲
کد خبر: 7454
گزارشگر: 213
۱۰۲۳
۰
۰
۲
ادعای نشریه آمریکایی درباره سال ۲۰۲۱ و اتحاد منطقه ای علیه ایران

تشکیل خاورمیانه‌ جدید علیه جمهوری اسلامی؟

تشکیل خاورمیانه‌ جدید علیه جمهوری اسلامی؟
گزارش نشریه آمریکایی مدعی است برگزاری رزمایش مشترک دریایی میان کشورهای اسرائیل، امارات متحده عربی، بحرین و ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ ، نخستین همکاری نظامی آشکار میان کشورهای طرف پیمان ابراهیم و نوعی ائتلاف خاورمیانه‌ای جدید برای مقابله با ایران است.

به گزارش آسیانیوز، ابوظبی و اورشلیم پیش از پیمان ابراهیم نیز در یک «اتحاد نظامی مخفی» علیه جمهوری اسلامی ایران همکاری می‌کردند.

------------------

بیشتر بخوانید

مشاور امنیت ملی کاخ سفید چرا به اسرائیل می رود؟
--------------------------------------------

بخش زیادی از تمرین‌های نظامی رزمایش مشترک چهار کشور بر عرشه ناو آمریکایی یواس‌اس پورتلند انجام می‌شد.

نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» در یک گزارش با طرح ادعایی، برگزاری رزمایش مشترک دریایی میان کشورهای اسرائیل، امارات متحده عربی، بحرین و ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ را که نخستین همکاری نظامی آشکار میان کشورهای طرف پیمان ابراهیم محسوب می‌شود، نوعی ائتلاف خاورمیانه‌ای جدید برای مقابله با ایران دانست.

ستاد فرماندهی مرکزی نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا در آبان‌ماه سال جاری (نوامبر ۲۰۲۱) از برگزاری رزمایش آموزشی مشترک دریایی با اسرائیل، بحرین و امارات متحده عربی خبر داد.

------------------

بیشتر بخوانید

وقت گران بها را در مذاکره با ایران از دست دادیم!
----------------------------------------------------------------------

این رزمایش دریایی، نخستین‌بار بود که امارات متحده عربی، بحرین و اسرائیل، سه کشور خاورمیانه، پس از برقراری «پیمان ابراهیم» در سال ۲۰۲۰ و عادی‌سازی روابط دو کشور عرب با اورشلیم، درگیر همکاری نظامی مشترک شدند.


براساس بیانیه‌ای که ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا منتشر کرده بود، این رزمایش در درجه اول بر تاکتیک‌های «بازدید، سوار شدن، بازرسی و توقیف» (VBSS) متمرکز و هدف از آن، «افزایش قابلیت همکاری» بین نیروی دریایی شرکت‌کننده بود. بخش عمده‌ای از تمرین‌های نظامی مشترک در این رزمایش برعرشه ناو آمریکایی یواس‌اس پورتلند انجام می‌شد.

ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین مستقر است و مسئولیت حفظ منافع ایالات متحده در خلیج فارس، دریای عمان، دریای سرخ، دریای عرب و بخش‌هایی از اقیانوس هند را برعهده دارد.

آمریکا: به مقابله با تهدید ایران در منطقه متعهدیم
«نشنال اینترست» در گزارشی که روز پنجشنبه، نهم دی‌ماه، منتشر کرد، ادعا کرد انتخاب دریای سرخ به‌عنوان مکان برگزاری رزمایش را نکته مهم و قابل توجهی دانست.

دریای سرخ از شمال به کانال سوئز و از جنوب به تنگه باب‌المندب می‌رسد و محل عبور حجم عمده‌ای از محموله‌های نفتی به نقاط مختلف جهان است.

--------------------------

بیشتر بخوانید

اسرائیل می خواهد «تهران» را هدف قرار دهد؛ نه نیروهای نیابتی را!

---------------------------------------------------

این گزارش مدعی شده دریای سرخ از زمان شروع جنگ داخلی یمن در سال ۲۰۱۵ میلادی، در سراسر جهان، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است و شبه‌نظامیان حوثی در یمن با نیروهای دولت قانونی یمن و ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی می‌جنگند، با تلاش برای حمله به برخی کشتی‌های عبوری در پایانه جنوبی این آبراه، تجارت دریایی را به خطر انداخته‌اند.


هر دو کشور امارات متحده عربی و بحرین، سال ۲۰۱۵ در ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی حاضر شدند و با حوثی ها می‌جنگیدند، هرچند که بحرین در این ائتلاف نقش ناچیزی داشت.

به گزارش «نشنال اینترست»، این رزمایش‌ مشترک دریایی، توجه بیشتری را به نوعی تغییر چشمگیر در موازنه قدرت خاورمیانه جلب کرد و در ماه‌های گذشته، اسرائیل و دو کشور کوچک خلیج فارس روابط جدی نظامی را نیز به روابط دوستانه سیاسی و اقتصادی افزودند.

البته در این گزارش آمده است که ابوظبی و اورشلیم پیش از توافق ابراهیم نیز به‌مدت چند دهه با یکدیگر هماهنگ بوده و در یک «اتحاد نظامی مخفی» علیه تهدید ناشی از جمهوری اسلامی ایران همکاری می‌کردند؛ اما همکاری آشکار آن‌ها درپی امضای «پیمان ابراهیم» به میانجی‌گیری دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، امکان‌پذیر شده است./

https://www.asianews.ir/u/4v2
اخبار مرتبط
مشاور امنیت ملی کاخ سفید در هفته جاری به اسرائیل و کرانه باختری سفر می‌کند و محور این سفر گفت و گو درباره ایران است.
اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین گفت یکی از مشکلات اصلی مذاکرات برجام سانتریفیوژهای پیشرفته ایران است و روسیه سه گزینه از جمله نابودی سانتریفیوژها را برای حل این مشکل پیشنهاد کرده است.
در حالی که علی باقری کنی، مذاکره‌کننده ارشد ایران روز جمعه ۱۹ آذر گفته است که موضع ایران نسبت به هفته قبل تغییر نکرده است؛ وزیر دفاع اسرائیل مدعی شد که ایران قوای نظامی خود را در غرب کشور تقویت می‌کند تا از آنجا به اسرائیل و سایر کشورهای خاورمیانه «حمله کند» و الان زمان اقدام علیه ایران است!
رئیس جمهور آمریکا در خصوص حضور نیروهای نظامی آمریکا در شبه جزیره عربستان نوشت: نیروهای مسلح ایالات متحده در پادشاهی عربستان سعودی مستقر شده‌اند تا از نیروها و منافع ایالات متحده در منطقه در برابر اقدامات جمهوری اسلامی ایران و گروه‌های مورد حمایت این کشور محافظت کنند.
با شکست دور هفتم مذاکرات هسته ای، داوید بارنئا، رئیس موساد، به واشنگتن سفر کرد تا با مقام‌های ارشد دولت بایدن درباره ایران گفت‌وگو کند.
نفتالی بنت نخست وزیر اسرائیل روز امروز خطاب به نمایندگان کشورهای طرف مذاکره با ایران مدعی شد: «امروز جمهوری اسلامی که در اصفهان به مردم خود نیز شلیک کرد با یک هدف مشخص وارد مذاکرات در وین خواهد شد برای پایان دادن به تحریم‌ها و در ازای تقریبا هیچ.»
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز سه شنبه در دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و وزیر امور خارجه به دنبال توافقی برای نصب مجدد چهار دوربین از کارافتاده در تاسیسات اتمی کرج بود که گفت این توافق به دست نیامده است.
نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل، روز سه‌شنبه، دوم آذر، برای تشدید رویارویی اسرائیل با ایران اعلام ادعاهایی بیان کرد و بار دیگر تأکید کرد که کشورش به هیچ توافق هسته‌ای جدید ایران با قدرت‌های جهانی پایبند نخواهد بود و مدعی شد آزادی عمل خود برای اقدام علیه رژیم اسلام‌گرای افراطی را به کار می گیرد.
آمریکا و متحدانش در اقدامی بی سابقه جمهوری اسلامی ایران را به استفاده از باج‌افزار متهم کرده‌اند؛ آنها هشدار دادند که هکرهای مورد حمایت دولت ایران شمار وسیعی از قربانیان در بخش‌های مختلف آمریکا از حمل و نقل تا خدمات درمانی را هدف گرفته‌اند.
دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید با پاسخ رد ایران به درخواست‌ها برای تعمیر دوربین‌های یکی تاسیسات اتمی کلیدی این کشور، دیگر نمی‌توان نظارت آژانس بر برنامه اتمی ایران را «بی‌کم‌وکاست» دانست و امکان دارد هرگز نشود «تصویری کامل» از آنچه ایران انجام داده است به دست آورد.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید