صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
شنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۲
کد خبر: 11930
گزارشگر: 213
۷۱۶
۰
۰
۲
بیانیه سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا

رایزنی جدید آمریکا با سه کشور اروپایی درباره مقابله با ایران

رایزنی جدید آمریکا با سه کشور اروپایی درباره مقابله با ایران
در بیانیه سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ادعا شده است که وزرای این چهار کشور در خصوص «چالش‌های ناشی از ایران و تعهد برای همکاری جهت مقابله» با این چالش‌ها، رایزنی کردند.
به گزارش آسیانیوز، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور با وزرای خارجه کشورهای فرانسه، آلمان، و بریتانیا در خصوص مسائل بین المللی از جمله ایران گفت‌وگو کرده است.

ند پرایس گفته است، آنتونی بلینکن در ویدئو کنفرانسی با کاترین کولونا، وزیر امور خارجه فرانسه، آنالنا بارباک، وزیر امور خارجه آلمان، و جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه بریتانیا درخصوص سفر اخیرش به اوکراین صحبت کرد.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، در بیانیه سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا تصریح شده است که وزرای این چهار کشور در خصوص «چالش‌های ناشی از ایران و تعهد برای همکاری جهت مقابله» با این چالش‌ها، رایزنی کردند.

این بیانیه جزییات بیشتری از این مذاکرات آنتونی بلینکن با وزرای خارجه سه کشور اروپایی عضو برجام درباره ایران ارائه نکرده است.

آنتونی بلینکن در همین روز پیشتر در بروکسل گفت که پاسخ ایران به پیشنهاد اتحادیه اروپا برای احیای برجام یک به «عقب» بود.

وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری گفت، «در هفته‌های گذشته برخی از اختلافات حل شد و ایران مطالبات فراجامی که را که ربطی برجام نداشتند، کنار گذاشت.»

آنتونی بلینکن اضافه کرد: اما آخرین پاسخ ایران ما را به عقب می‌برد و ما حاضر نیستیم توافقی را بپذیریم که الزامات حداقلی ما را برآورده نمی‌کند.»

او تصریح کرد: «ما فقط توافقی را می‌پذیریم که باعث پیشبرد امنیت ملی ما شود.»

به دنبال بی نتیجه ماندن ۱۶ ماه گفت‌وگوهای چند جانبه ایران با کشورهای عضو برجام و مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا برای احیای برجام، ماه گذشته اتحادیه اروپا یک پیشنهاد نهایی برای برون رفت از بن بست در این مذاکرات ارائه کرد.

ایران و آمریکا پاسخ های خود را به این پیشنهاد «نهایی» اتحادیه اروپا ارائه کردند. اما ایران در آخرین پاسخ خود خواستار دریافت تضمین‌ها از آمریکا برای بسته شدن پرونده پادمانی در آژانس بین المللی انرژی اتمی شد.

این درخواست ایران، امید اعضای اروپایی برجام و آمریکا را برای احیای این توافق کاهش داده است.

در همین زمینه، رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با تعدادی از اعضای سازمان‌های یهودی از جمله فدراسیون‌های یهودی شمال آمریکا، کنفرانس روسای سازمان‌های بزرگ آمریکایی- یهودی، اکثریت دموکرات حامی اسرائیل، و ایپک (کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل) دیدار و گفت وگو کرده است.

«جوئیش اینسایدر» نوشته است که اکثر حاضران در نشست با رابات مالی از منتقدان توافق هسته‌ای با ایران موسوم به برجام بودند./
https://www.asianews.ir/u/88c
اخبار مرتبط
از شروع به کار لیز تراس و دولتش زمان زیادی نگذشت که اولین واکنش جدی وزارت خارجه او در قبال ایران اعلام شد؛ در حالی که این واکنش نه در مورد برجام بود و نه در راستای تعامل با جمهوری اسلامی ایران؛ بلکه موضوع سایبری در خصوص آلبانی بود که بریتانیا را به واکنش وادار کرد.
یک روزنامه خارجی به نقل از یک منبع دیپلماتیک اروپایی گزارش داده که احتمال بازگشت ایران و ایالات متحده به توافق هسته‌ای قبل از انتخابات ماه نوامبر کنگره آمریکا امکان پذیر نیست.
بیانیه کاخ سفید حاکی از آن است که بایدن و تراس در نخستین گفت‌و‌گوی تلفنی که پس از راهیابی تراس به ساختمان شماره ۱۰ داونینگ استریت لندن انجام شد، درباره ایران صحبت کردند.
لیز تراس، نخست وزیر جدید بریتانیا در یک سخنرانی کوتاه در برابر دفتر نخست‌وزیری گفت روی حل بحران انرژی، مشکلات اقتصادی و بهبود خدمات درمانی عمومی کشور تمرکز خواهد کرد.
ارتش آمریکا، پنجم سپتامبر ، اعلام کرد که دو بمب‌افکن دوربرد «بی ۵۲» با قابلیت هسته‌ای را بر فراز خاورمیانه به پرواز درآورده است و قدرت‌نمایی نظامی آمریکا در منطقه در حالی انجام می‌شود که سطح تنش‌ها بین تهران و واشنگتن بالا است.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: این اراده سیاسی وجود دارد که روابط ایران و آذربایجان روز به روز گسترش یابد و هیئت های دو کشور در سطوح مختلف سیاسی، امنیتی و نظامی در ماه های اخیر با یکدیگر دیدار داشته اند.
همچنانکه رییس موساد تا چند روز دیگر به آمریکا سفر می کند،یاییر لاپید روز یکشنبه گفت: «ما در حال رهبری یک کارزار فشرده برای جلوگیری از امضای توافق هسته‌ای خطرناک میان ایران و قدرت‌های جهانی هستیم.»
تجربه نشان داده که سیاست‌های اشتباه مسئولان منجر به اغلب اختلالات به وجود آمده در بخش تولید و نیز بازار‌ از جمله عدم تناسب بین عرضه و تقاضا، نوسانات قیمت و در نهایت ضربه به تولید داخلی شده است.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید