صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
سه شنبه / ۲۱ اَمرداد ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۵
کد خبر: 2123
گزارشگر: 213
۹۷۴
۰
۰
۲
برای نخستین بار

اولین واکسنِ کرونا در جهان را پوتین ثبت کرد

اولین واکسنِ کرونا در جهان را پوتین ثبت کرد
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه امروز به طور رسمی از ساخت نخستین واکسن کرونا و ثبت این واکسن در کشورش خبر داد.

پوتین گفت: وزارت بهداشتِ روسیه موفق به ساخت واکسن کرونا شده است و یکی از دخترانم در برابر کروناویروس واکسینه شده است.

این واکسن با همکاری مشترک وزارت دفاع این کشور و موسسه تحقیقات گامالیا ساخته شد. آزمایشات بالینی این واکسن در هجدهم ماه ژوئن انجام گرفت و تمامی ۳۸ داوطلب دریافت کننده این واکسن در برابر ویروس مصون هستند.

در حالی که چند ماهی است رقابت جهانی برای یافتن واکسن کووید-۱۹ بین تعدادی از کشورها ادامه داشته و شرکت‌های داروسازی در حال تحقیق و بررسی روی نمونه‌های اولیه و آزمایشگاهی این واکسن بوده‌اند به نظر می‌رسد روسیه اکنون فاتح این رقابت شده و به عنوان اولین کشور در جهان از ساخت قطعی و ثبت رسمیِ نخستین واکسن کرونا خبر داده است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه امروز (سه شنبه) در یک نشست گفت: روسیه اولین کشور در جهان است که موفق به ثبت واکسن بیماری کووید-۱۹ شده است.


به گزارش اسپوتنیک نیوز، همچنین رئیس جمهوری روسیه از تمامی افرادی که در جریان کشف و تولید واکسن بیماری کووید-۱۹ نقش داشته اند تشکر و قدردانی و این اقدام را گام مهمی برای جهان توصیف کرد.

روز گذشته "کریل دمیتریف"، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه که در حال تأمین اعتبار آزمایشات واکسن کرونا در این کشور است، اظهار داشت: روسیه به طور سنتی در تولید واکسن‌ها بسیار قوی بوده و واکسن ما در واقع نوعی کپی‌برداری از واکسن ابولا است که پنج سال پیش در مسکو تهیه شده است.

به گفته دمیتریف که در کارآزمایی‌های اولیه بالینی واکسن شرکت کرده، واکسن کرونای روسیه به این دلیل توانسته پیشروی کند که نسخه ارتقاء یافته از واکسن قبلی علیه ویروس سندرم تنفسی خاورمیانه (مرس) است.

خبرگزاری اسکای نیوزِ عربی نیز به نقل از مقامات بهداشتی روسیه اعلام کرده است که این واکسن تا ماه سپتامبر (اواسط شهریور ماه) وارد مرحله تولید می‌شود و تاکنون ۲۰ کشور برای دریافت واکسن درخواست داده‌اند./


https://www.asianews.ir/u/1Da
اخبار مرتبط
پیشنھاد می شود در زمان مطالعه این مقاله یک نقشه از دنیا را ھمراه داشته باشید. برای سھولت در یافتن شھرھا و مناطق قدیمی از نامھای امروزی آنھا استفاده کرده ام.
مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نیمی از پزشکان متخصص عضو گروه عفونی این دانشگاه حین خدمت به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به این بیماری مبتلا شدند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید