صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
جمعه / ۳۱ اَمرداد ۱۳۹۹ / ۲۱:۰۱
کد خبر: 2232
گزارشگر: 213
۲۵۷۵
۰
۰
۲
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کردند

تاثیر فست‌فود بر حافظه و نمره درسی

تاثیر فست‌فود بر حافظه و نمره درسی
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شیراز، درباره تأثیر مصرف فست فود بر حافظه کوتاه‌مدت افراد دانشجو پژوهشی انجام داده اند.

۱۸۲ دانشجوی مقطع کارشناسی از خوابگاه‌های وابسته به این دانشگاه در این تحقق مشارکت داشته‌اند.

براساس این خبر، از آن‌ها اطلاعات جمعیت شناختی، تن‌سنجی و تکرر مصرف فست فود، سالاد، نوشابه و دوغ به‌ دست‌ آمده است. این داده‌ها سپس به کمک روش‌های آماری و کامپیوتری تجزیه‌ و تحلیل شده‌اند.

نتایج این بررسی‌ها نشان داد که میزان مصرف فست فود در دانشجویان خوابگاهی بالاست و مصرف بیشتر فست فود با نمره کمتر حافظه کوتاه‌مدت در آنان مرتبط است./

https://www.asianews.ir/u/1F4
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید