صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۷:۱۵
کد خبر: 3701
گزارشگر: 213
۱۰۹۲۷
۰
۰
۵
بنا به اظهارتی از رئیس اتحادیه بارفروشان

خریدار موز قرمز افراد عادی نیستند/موز قرمز چرا به بازار ایران آمد؟

خریدار موز قرمز افراد عادی نیستند/موز قرمز چرا به بازار ایران آمد؟
قیمت موز قرمز کیلویی 180 هزار تومان است، اما این موز با دیگر موزهای بازار متفاوت است. گفته می شود برای موز قرمز تقاضایی وجود ندارد و جز کالاهای لوکس به شمار می آید و دراین باره رییس اتحادیه بار فروشان اظهاراتی را بیان کرده است.

به گفته رئیس اتحادیه بارفروشان، در دو ماه گذشته موز قرمز به طور محدود به همراه موز زرد وارد می‌شد. یعنی در یک کانتینر ۲۰ تنی موز معمولی، ۱۰۰ کارتن موز قرمز از اکوادور و ترکیه وارد می‌شد اما ما از زمان ممنوعیت واردات موز دیگر موز قرمز را در میدان ندیدم.

خریدار موز قرمز
البته مصطفی دارایی‌نژاد توضیح می‌دهد در ایران هم کشت موز قرمز وجود دارد اما تولید آن بسیار کم است. مثلا در تنکابن موز قرمز حدود ۱۰ کارتن تولید می‌شود.

چه کسانی مشتری موز قرمز هستند؟

دارایی‌نژاد پاسخ داد: برای موز قرمز تقاضای چندانی وجود ندارد و جز کالاهای لوکس به شمار می‌آید چون این موز کمیاب است.

به نقل از رکنا، چنانچه موز قرمز ارزان‌تر از موز زرد است، چرا در برخی سایت‌های موز قرمز با نرخ ۱۸۳ هزار تومان فروخته می‌شود؟ رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: کسانی که در سایت‌ها موز قرمز را کیلویی ۱۸۳ هزار تومان می‌فروشند متخلف هستند و فروش موز قرمز از سوی این سایت‌ها غیرقانونی است.

در فضای مجازی موز قرمز کیلویی ۱۸۳ هزار تومان فروخته می‌شود که مشتری این میوه لوکس افراد عادی نیستند.

موز قرمز وارداتی است
کمتر کسی اسم موز قرمز را شنیده است. حتی برخی اعضای هیات مدیره بار فروشان با شنیدن اسم موز قرمز متعجب می‌شوند. به گفته عضو هیات مدیره اتحادیه بارفروشان، موز قرمز هنوز به میدان اصلی میوه و تره‌بار نیامده است. قطعا این میوه بیرون میدان توزیع و فروخته می‌شود.

اکبر یاوری می‌گوید: اسکله‌های زیادی در کشور وجود دارد که این موزها همراه بار قاچاق وارد می‌شود وگرنه کسی نمی‌تواند موز قرمز را در جیب بگذارد و به مردم بفروشد.

او معتقد است موز قرمز میوه استوایی است و قیمت آن در نرخ نامه وجود ندارد. موز قرمز همانند بلوبری و تمرهندی قاچاقی است و با ارز آزاد وارد می‌شود.

یکی از فروشندگان موز قرمز می‌گوید: این میوه از امارات متحده عربی و تایلند وارد می‌شود. این روزها واردات موز زرد با چالش مواجه شده است. از این‌رو موز قرمز هم دوباره نایاب شد.

موز قرمز چه خاصیتی دارد؟
برخی از وب سایت‌ها نوشته‌اند: موزقرمز از ارزش غذایی زیادی برخوردار است.

این میوه دارای پتاسیم، ویتامین C، ویتامین B۶ و سرشار از فیبر، پتاسیم و منیزیم است. افزایش مصرف این مواد معدنی ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.

حاوی کاروتنوئیدهایی مانند لوتئین و بتاکاروتن هستند که باعث تقویت سلامت چشم می‌شوند و ممکن است خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را کاهش دهند.

این میوه دارای بسیاری از آنتی اکسیدان‌ها است که از آسیب سلول ناشی از رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند و خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.

منبع خوبی از ویتامین C و ویتامین B۶ است، این‌ها ویتامین‌هایی هستند که از سیستم ایمنی قوی پشتیبانی و با عفونت مبارزه می‌کنند. موزهای قرمز سرشار از پربیوتیک و فیبر هستند که باعث هضم و بهبود گوارش می‌شوند.

طعم موز قرمز شیرین است؟
آیا طعم موز قرمز با موزهای زرد یکی است؟ برخی از مردم می‌گویند که آن‌ها طعم مشابه با موز معمولی دارند اما بافتشان نرم‌تر است و شیرینی آن‌ها شبیه به شیرینی تمشک است! وقتی که این موزها خوب برسند، گوشت میوه آن‌ها کرم رنگ مایل به صورتی روشن خواهد شد. موزهای قرمز بسیاری از مواد مغذی ضروری را تامین می‌کنند و برای سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب و هضم غذا مفید هستند./

https://www.asianews.ir/u/21P
اخبار مرتبط
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوییس اظهار داشت: از آنجا که مشکلات قانونی، اقتصادی و تجاری حل نشده است، یارانه نقدی هم مشکلی را حل نمی‌کند. فردی که یارانه نقدی می‌گیرد هم طی مدت کوتاهی آن را خرج می‌کند تا اینکه درصد تورم آن را پوشش دهد و یارانه دیگر اثری نداشته باشد، در واقع صرفا وقت خریده می‌شود.
مجلس انقلابی تصمیم گرفته نرخ ارز را در سال ۱۴۰۰، به ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان برساند با این استدلال که بساطِ رانتِ ارز ۴۲۰۰ تومانی از جامعه برچیده شود و این در حالیست که همه کارشناسان اقتصادیِ دلسوز طبقه‌ی کارگر هشدار می‌دهند که حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و تثبیت نرخ ارز رسمی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی فاجعه‌ی معیشتی دوسال و چندماهِ اخیر را به اوج می رساند و در مجموع همه فعالان کارگری تاکید دارند که افزایش ۱۰۰ درصدی دستمزد هم دیگر مکفی نیست!
نماینده کارگران در شورایعالی کار، محمدرضا تاجیک می‌گوید: در این شرایط که افزایش صد درصدی مزد نمی‌تواند دستمزد را به خط فقر برساند، متاسفانه در جلسات کمیته مزد، باب جدیدی توسط کارفرمایان گشوده شده است؛ نمایندگان کارفرما به خاطر اینکه حرفی ندارند در جلسه بزنند و هرجور قرار باشد سبد معیشت محاسبه شود، بازهم از دو برابر دستمزد فعلی بیشتر است، به بیراهه می‌روند و مباحث عجیب و غریب مطرح می‌کنند.
رییس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: امروز دولت علاوه بر مالیات مستقیم، در بخش عمده نیاز مردم نزدیک به 10 درصد مالیات بر ارزش افزوده به صورت غیرمستقیم دریافت می‌کند. با تلفیق این دو دولت 12 تا 15 درصد از مایحتاج مردم به غیر از اقلام محدود مانند نان برداشت می‌کند؛ در حالی که در بسیاری از صنایع نرخ دستمزد عدد قابل توجهی در قیمت تمام شده است که باید هم به حال کارگر و هم به حال کارفرما گریست.
قانون اخذ مالیات از خانه های خالی توسط رییس جمهور به دولت ابلاغ شد و بر این اساس حدود ۲ میلیارد تومان هم از محل اخذ مالیات از خانه های خالی برای بودجه سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده است.. در خصوص اینکه چنین اقدامی چه تبعاتی بر بازار ملک خواهد داشت، با مرتضی چگونیان، کارشناس مسکن و ملک گفت و گویی انجام داده ایم.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت:‌ با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی باید طرح‌های معیشتی برای حمایت از افرادی که نیازمند پشتیبانی هستند در نظر گرفته شود.در شرایط التهاب اقتصادی تعیین نرخ ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان توسط مجلس ما را به راهبرد معینی برای آینده بازارها و اقتصاد نمی‌رساند مگر آنکه مولفه‌های اثرگذار در اقتصاد مانند پارامترهای سیاسی که بسیار تعیین‌کننده است از شرایط التهابی به پایدار برسد.
با استناد به آنچه مراکز رسمی آماری از بودجه خانوارهای کشور منتشر کرده‌اند، میانگین درآمد خانوار شهری در سال ۹۸ بالغ بر ۵۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و به‌ طور میانگین نیز ۴۷ میلیون و ۴۳۷ هزار تومان هزینه داشته‌اند. در سال گذشته درآمد روستاییان نیز حدود 29 میلیون و 702 هزار تومان بوده؛ در حالی که کارشناسان معتقدند تضعیف قدرت خرید و جهش تورم به‌ خصوص پس از بازگشت تحریم‌ها آن‌قدر شدید بوده که افزایش دستمزدها تاثیر چندانی بر سبد مصرفی و معیشتی افراد نداشته باشند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید