صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۵
کد خبر: 3746
گزارشگر: 213
۱۲۷۱
۰
۰
۲
یک فعال صنفی بازنشستگان کارگری:

مجری سیما عیدیِ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را «خبر خوش» اعلام می‌کند!/نادیده گرفته شدن اخبار اعتراض و رنج بازنشستگان در تلویزیون

مجری سیما عیدیِ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را «خبر خوش» اعلام می‌کند!/نادیده گرفته شدن اخبار اعتراض و رنج بازنشستگان در تلویزیون
یک فعال صنفی بازنشستگان کارگری از عملکرد صداوسیما در عدم پوشش تجمعات بازنشستگان کارگری انتقاد کرد و گفت: در ماه‌های اخیر، بازنشستگان کارگری تجمعات متعددی ترتیب دادند و به همسان‌سازی ناقص و تبعیض‌آمیز اعتراض کردند اما متاسفانه هیچ کدام از این اعتراضات توسط صداوسیما پوشش داده نشد.
یک فعال صنفی بازنشستگان کارگری از عملکرد صداوسیما در عدم پوشش تجمعات بازنشستگان کارگری انتقاد کرد.
تجمع  اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی
به گزارش آسیانیوز به نقل از ایلنا، محمدعلی براتی (فعال صنفی بازنشستگان کارگری قروه کردستان)  ضمن تشکر از همه فعالان و رسانه‌هایی که در سراسر کشور، از حقوق بازنشستگان مظلوم تامین اجتماعی دفاع می‌کنند، از عملکرد صداوسیما انتقاد کرد.

براتی گفت: در ماه‌های اخیر، بازنشستگان کارگری تجمعات متعددی ترتیب دادند و به همسان‌سازی ناقص و تبعیض‌آمیز اعتراض کردند اما متاسفانه هیچ کدام از این اعتراضات توسط صداوسیما پوشش داده نشد. مخصوصاً ششم و هفتم بهمن؛ ششم بهمن، سه هزار بازنشسته مقابل سازمان برنامه و بوده جمع شدند و درخواست کردند بودجه عادلانه برای اجرای همسان‌سازی اختصاص داده شود اما بازهم صداوسیما این سه هزار نفر را که نماینده ۳.۵ میلیون نفر بازنشسته کارگری کشور بودند، ندید!

او ادامه داد: در ششم بهمن، نوبخت نهایتاً به میان بازنشستگان آمد و وعده‌هایی داد؛ انتظار داشتیم لااقل گفتگوها با نوبخت از تلویزیون ملی کشور پخش شود. ای کاش مسئولین بگویند «ملی» یعنی چه و شامل چه کسانی می‌شود؛ آیا ما بازنشستگان، جزو ملی و ملت نیستیم؟!

به گفته براتی، بازنشستگان و شاغلانِ تحت پوشش تامین اجتماعی، نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند و بی‌توجهی به دغدغه‌های این گروه، یعنی بی‌تفاوتی در مقابل نیمی از جمعیت کشور.

او اضافه کرد: وقتی گویند خبر بیست و سی، با آب و تاب تمام می‌گوید «خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی، عیدی آن‌ها به حسابشان واریز شد» ما بازنشستگان واقعاً نمی‌دانیم چه بگوییم و چه واکنشی داشته باشیم! آیا عیدی یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی، واقعاً خبرِ خوش تلقی می‌شود؟! در طول سال ما بازنشستگان تامین اجتماعی، کارگریم اما شب عید به یکباره کارمند می‌شویم و مبلغی ناچیز به عنوان عیدی به حسابمان می‌ریزند!

براتی خطاب به صداوسیما می‌گوید: مساله را غلط فهمیده اید! خبر خوش برای من و امثال من این است که حقوقمان به اندازه کشوری‌ها زیاد شود؛ خبر خوش برای من این است که حقوق مرا عادلانه بدهند تا بعد از گذشت دو سال که همسرم از درد زانو رنج می‌برد، بتوانم او را مداوا کنم.
خبر خوش برای من این است که بتوانم با حقوقم، دندانهای خراب شده خودم و بچه‌هایم را درست کنم، نه اینکه چهار روز عیدی ناچیزمان را زودتر بپردازند! صداوسیما اگر دردهای ما را پوشش نمی‌دهد، لااقل نمک به زخم‌هایمان نپاشد!/
https://www.asianews.ir/u/22r
اخبار مرتبط
رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در نامه‌ای به رییس سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر ضرورت توجه به برخی کاستی‌ها در بودجه ١۴٠٠ خواستار تبیین همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و کارگران تامین اجتماعی با بازنشستگان کشوری و لشکری شد.
فعال صنفی بازنشستگان کشوری گفت: عیدی بایستی معادل یک ماه حقوق کامل باشد تا بتوان به آن عیدی گفت؛ یک ماه کامل نه فقط قبل از انقلاب که پس از انقلاب هم تا اوایل دهه ۷۰ خورشیدی به عنوان عیدی پرداخت می‌شد؛ در حالی که عیدی کنونی رقم بسیار ناچیزی است که اگر داده نشود، بهتر از پرداخت آن است؛ زیرا به قدری کم است که اصلا قدرت خرید و ارزش ندارد.
هیئت دولت، میزان و ضوابط پرداخت پاداش پایان سال ۱۳۹۹ (عیدی) کارکنان و بازنشستگان دولت را تعیین کرد.
بازنشستگان تامین اجتماعی از ابتدای بهمن تا ۲۵ بهمن ماه مهلت دارند برای دریافت وام ۵ میلیون تومانی اقدام کنند و بعد از این مهلت تعیین شده برای ثبت نام، دیگر تا پایان سال مهلتی برای ثبت نام وام مشخص نمی‌شود.
مجلس انقلابی تصمیم گرفته نرخ ارز را در سال ۱۴۰۰، به ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان برساند با این استدلال که بساطِ رانتِ ارز ۴۲۰۰ تومانی از جامعه برچیده شود و این در حالیست که همه کارشناسان اقتصادیِ دلسوز طبقه‌ی کارگر هشدار می‌دهند که حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و تثبیت نرخ ارز رسمی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی فاجعه‌ی معیشتی دوسال و چندماهِ اخیر را به اوج می رساند و در مجموع همه فعالان کارگری تاکید دارند که افزایش ۱۰۰ درصدی دستمزد هم دیگر مکفی نیست!
نماینده کارگران در شورایعالی کار، محمدرضا تاجیک می‌گوید: در این شرایط که افزایش صد درصدی مزد نمی‌تواند دستمزد را به خط فقر برساند، متاسفانه در جلسات کمیته مزد، باب جدیدی توسط کارفرمایان گشوده شده است؛ نمایندگان کارفرما به خاطر اینکه حرفی ندارند در جلسه بزنند و هرجور قرار باشد سبد معیشت محاسبه شود، بازهم از دو برابر دستمزد فعلی بیشتر است، به بیراهه می‌روند و مباحث عجیب و غریب مطرح می‌کنند.
رییس سازمان برنامه و بودجه با مستمری بگیران تامین اجتماعی و بازنشستگان کشوری در صفحه اینستاگرام گفت‌وگوی زنده داشت و گفت: برای بازنشستگان تأمین اجتماعی با ۳۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده سرانه براساس تعداد ۳.۴ میلیون نفری آن ها حدود ۸.۸ میلیون تومان است و طی آخرین مذاکرات صورت گرفته سازمان برنامه و بودجه به سازمان تأمین اجتماعی پیشنهاد داد که مرحله دوم همسان سازی را نیز براساس منابع پیش بینی شده در دستور کار قرار دهد که در این رابطه برای سال آینده مصوباتی نیز داشته ایم.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: بازنشسته کارگری ۴۰ سال در تولید جان کنده است و امروز باید ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق بگیرد اما بازنشسته دولت، ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید