صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
پنج شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ / ۲۳:۱۶
کد خبر: 4086
گزارشگر: 213
۲۹۳۶
۰
۰
۸
اتاق اصناف مشاغل ضروری را اعلام کرد

لیست اسامی مشاغل مجاز و شماره یک/تعطیلات کرونایی در تهران

لیست اسامی مشاغل مجاز و شماره یک/تعطیلات کرونایی در تهران
توجه به قرمز شدن وضعیت تهران و شیوع گسترده ویروس کرونا در پایتخت، طی دو هفته آینده فقط مشاغل ضروری مجاز به فعالیت هستند و واحدهای صنفی در صورت تخلف دو هفته پلمب خواهند شد.

توجه به قرمز شدن وضعیت تهران و شیوع گسترده ویروس کرونا در پایتخت، طی دو هفته آینده فقط مشاغل ضروری مجاز به فعالیت هستند و واحدهای صنفی در صورت تخلف دو هفته پلمب خواهند شد.

بر اساس تصمیمات ستاد ملی کرونا، در شرایط قرمز کرونایی تنها مشاغل ضروری در گروه ۱ مجاز به فعالیت هستند. در شرایط نارنجی مشاغل گروه ۱ و ۲، در شرایط زرد مشاغل گروه ۱ تا ۳ و در شرایط آبی هر چهار گروه مشاغل می‌توانند فعالیت کنند.

 بر این اساس در حال حاضر در تهران باید فقط مشاغل گروه ۱ فعالیت کنند. ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت هم در روزهای اخیر بر تعطیلی مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴ در شهرهای قرمز تاکید کرد، اما تا دیروز این محدودیت‌ها در تهران اجرا نشد و همچنان صنوف و مشاغل گروه ۲ مثل فروشگاه‌های لباس و کیف و کفش، پاساژها، سایر مراکز خرید غیرضروری و حتی کافه‌ها و رستوران‌ها در تهران مشغول به فعالیت بودند.

در نهایت نایب رئیس اتاق اصناف تهران در پاسخ به چرایی این وضعیت گفت که هنوز ابلاغیه‌ای مبنی بر تعطیلی مشاغل گروه ۲ دریافت نکرده، اما تاکید کرد که تعطیلی‌ها از روز شنبه اجرا خواهد شد. او همچنین علت ناهماهنگی و دیرکرد در تعطیل شدن تهران را سرعت بیماری و تغییر ناگهانی رنگ‌بندی شهرها اعلام کرد.

بر این اساس مشاغلی که طی دو هفته آتی در تهران مجاز به فعالیت هستند، ۲۹ رسته مشاغل ضروری شامل موارد زیر هستند:

۱- کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات، کشتارگاه، انبار و سردخانه عمومی
۲- مراکز زیر ساختی و حیاتی، مراکز تامین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت های تصفیه و تهویه هوا، پالایشگاه ها و جایگاه های سوخت
۳- حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برون شهری شامل ریلی، هوایی، جادهای و دریایی.
۴- کرایه خودرو بدون راننده، پارکینگ عمومی
۵- مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی
۶- فروشگاه های مواد غذایی، زنجیره ای، سوپرمارکت ها، میوه فروشی ها و سبزی فروشی ها، میادین میوه و تره بار
۷- مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات پروتئینی و خدمات وابسته
۸- مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی و نانوایی (تولید فراورده های نانوایی)
۹- مراکز بهداشتی، درمانی، اورژانس و تامین آمبولانس دولتی و خصوصی و مشاغل مشابه
۱۰- داروخانه ها، مراکز و فروشگاه های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و داروهای سنتی و بذر
۱۱- مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی آماده و صرفا بیرون بر (شامل تمام گروه های غذایی سرد، گرم، آشامیدنی، بستنی و آبمیوه، خشکبار، شیرینی و مشاغل مشابه)
۱۲-خدمات اپراتورهای ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیت های پستی
۱۳- شرکتهای خدمات اینترنتی (اعم از تامین کنندگان اینترنت، فروشگاه های اینترنتی و شرکت‌های خدماتی مبتنی بر اینترنت)
۱۴- رسانه های مکتوب و بر خط و مشاغل مشابه
۱۵- مراکز نگهداری خدماتی سالمندان، معلولان، جانبازان، مراکز توانبخشی و مراقبتی و آسایشگاه ها
۱۶- تعمیرگاه های انواع خودرو، لوازم خانگی، الکتریکی، الکترونیکی، کامپیوتر، تاسیساتی، کلیه خدمات فنی و کارواش
۱۷- فروشگاه های انواع قطعات، لوازم یدکی، الکتریکی، الکترونیکی، صیادی، کشاورزی و تاسیساتی و سایر ملزومات مورد نیاز تولید
۱۸- فروشگاه های انواع مصالح ساختمانی از قبیل گچ، سیمان، سرامیک، لوله و اتصالات)، محصولات فولادی (آهن و آلومینیوم) و پاساژهای تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن آلات، کامپیوتر (به استثناء پوشاک، کیف، کفش و موبایل)
۱۹- کارگاه های صنعتی و ساختمانی (مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه آن)
۲۰- چاپخانه، لیتوگراف، تایپ و تکثیر و دفاتر فنی مرتبط، دفاتر آگهی تبلیغاتی، فروشندگان کاغد و مقوا
۲۱- خشکشویی‌ها
۲۲- مراکز فروش عینک های طبی
۲۳- فروش گل و گیاه تزیینی و طبیعی و مواد اولیه باغبانی و کشاورزی
۲۴- فروشگاه های لوازم ایمنی و آتشنشانی
۲۵-سینما خودرو/ تئاتر خودرو
۲۶- مراکز اقامتی (شامل هتل، متل، مهمانپذیر، پانسیون و مشاغل مشابه)
۲۷- فروشگاه های مواد شیمیایی با کاربرد صنعتی و کشاورزی
۲۸- فعالیت تیم های ملی و لیگ های وابسته در رشته های مختلف
۲۹- غذا و ملزومات حیوانات خانگی، ملزومات و تجهیزات دامپزشکی

به گزارش آسیانیوز به نقل از ایسنا، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران نیز ساعاتی پیش تاکید کرده که بازرسان اتاق اصناف، سازمان صمت، وزارت بهداشت و پلیس نظارت بر اماکن عمومی بر اجرای مصوبات ابلاغی نظارت خواهند کرد و در صورت مشاهده تخلف واحدهای صنفی به مدت دو هفته پلمب خواهد شد./

https://www.asianews.ir/u/285
اخبار مرتبط
بازار بزرگ تهران و مشاغل گروه‌های ۲، ۳ و ۴ به مدت دو هفته از شنبه ۲۱ فروردین تعطیل هستند؛ این در حالی است که به گفته مسوولان ستاد مقابله با کرونا شیب کرونا بعد از تعطیلات نوروز، موشکی شده است.
معاون وزارت بهداشت ایران روز چهارشنبه، ۱۸ فروردین، ضمن هشدار دوباره در مورد افزایش مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا، برخی از اعضای ستاد ملی کرونا را در اوج‌گیری دوباره همه‌گیری مقصر دانست.
آخرین وضعیت شهرستان‌ها در اپلیکیشن ماسک قرار گرفت و بر این اساس ۴۲ شهرستان شامل ۷ مرکز استان شامل تهران، کرج، اصفهان، شیراز، ایلام، شهرکرد و زنجان از ۱۶ فروردین امروز در وضعیت قرمز قرار گرفتند؛ اوج گیری موج چهارم کرونا در ایران در حالی است که سخنگوی سازمان غذا و داروی ایران از بارگیری و ارسال اولین محموله واکسن کرونا توسط برنامه کوواکس به ایران خبر داد.
علی‌رغم اعلام ورود به موج چهارم کرونا پس از مسافرت های نوروزی، از سوی معاون وزیر بهداشت، حسن روحانی امروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت که تنها دو استان کشور وارد موج چهارم کرونا شدندو با ابراز نگرانی از جهش ویروس کرونا تأکید کرد: «ما در این یکی دو استانی که اکنون شروع جهش چهارم را مشاهده می‌کنیم، مانند یک خط مستقیم بالا می‌رود و انحنا ندارد و کج نیست
ایرانی‌ها در پایان تعطیلات نوروزی، ۱۳ فروردین‌ماه را که «روز طبیعت» نام‌گذاری شده است، به‌عنوان «سیزده به‌در» به دورهمی در طبیعت می‌گذراندند و بسیاری آن را به‌معنای «سیزدهم به‌سوی در و دشت شدن» می‌دانند و حالا دومین سال است که با همه‌گیری کرونا، ضروری است که برای حفظ جان و سلامت خود و دیگر شهروندان، از اجرای این رسم معمول «به در و دشت شدن» و گذراندن روز سیزدهم فروردین‌ماه در طبیعت هم مانند بسیاری از موارد معمول دیگر صرف نظر کنیم.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در ایران از «عوارض شدید» واکسن کرونا در برخی از ایرانی‌ها خبر می‌دهد؛ در حالی که توضیح بیشتری در مورد این عوارض شدید و تعداد و درصد افرادی که دچار آن شده‌اند نداد.
سخنگوی وزارت بهداشت ایران روز سه‌شنبه ضمن خبر دادن از شناسایی بیش از ده هزار مبتلای دیگر به کرونا اعلام کرد که در حال حاضر ۸۱ شهر در کشور در وضعیت قرمز و نارنجی هستند؛ البته سازمان نظام پزشکی وضعیت کرونا در کشور و آمار مرگ و میر را سه یا چهار برابر آمار رسمی که به رسانه ها داده می شود، بیان می کند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید