صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
سه شنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۲:۱۹
کد خبر: 4120
گزارشگر: 213
۱۰۷۹
۰
۰
۸
از سوی رهبر جمهوری اسلامی ایران:

حسن خمینی از نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری منع شد

حسن خمینی از نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری منع شد
حسن خمینی از نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری منع شد.

در روزهای اخیر برخی گروه‌ها از جمله مجمع ایثارگران با حسن خمینی دیدار کرده و از او خواسته بودند تا نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری شود.

یاسر خمینی، نوه روح‌الله خمینی، بنیان‌گذار جمهوری اسلامی می‌گوید که برادرش حسن خمینی، قصد نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را داشت اما با مخالفت  رهبر جمهوری اسلامی، از این تصمیم عقب‌نشینی کرده است.

یاسر خمینی روز دوشنبه ۲۳ فروردین به پایگاه خبری «جماران» گفت که حسن خمینی «با تردید در حال مشورت و بررسی جوانب امر بودند تا این‌که امروز مطابق دیدارهای نوبه خود با رهبری به دیدن ایشان رفتند که طی این ملاقات، رهبر معظم انقلاب کاندیداتوری ایشان در انتخابات را به صلاح ندانستند».

او افزود که آیت‌الله علی خامنه‌ای از نوه روح‌الله خمینی خواسته است که «در شرایط فعلی به این عرصه ورود نکند».

در روزهای اخیر برخی گروه‌ها از جمله مجمع ایثارگران با حسن خمینی دیدار کرده و از او خواسته بودند تا نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری شود.

با این حال، یاسر خمینی گفت که پس از اظهار نظر مقام معظم رهبری «طبیعی است که تصمیم ایشان روشن است و اخوی یقیناً تصمیمی برای کاندیداتوری ندارند».

حسن خمینی پیش از این نیز از حضور در انتخابات بازمانده بود. او در آذر سال ۱۳۹۴ برای عضویت در مجلس خبرگان نام‌نویسی کرد اما صلاحیت وی از سوی شورای نگهبان رد شد.

شورای نگهبان دلیل رد صلاحیت او را «عدم حضور وی در امتحان اجتهاد» ذکر کرد و حسن خمینی با اشاره به این موضوع گفت که رد «صلاحیت علمی» او از سوی شورای نگهبان، او و بسیاری دیگر را متعجب کرده است.

در آن زمان، آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی، رئیس وقت مجمع تشخیص مصلحت نظام، از رد صلاحیت نوه بنیان‌گذار جمهوری اسلامی‌ در انتخابات مجلس خبرگان انتقاد کرد و خطاب به اعضای شورای نگهبان سؤال کرد که «آن‌ها صلاحیت خود را از کجا آورده‌اند و چه کسی به آن‌ها اجازه داده است که قضاوت کنند؟»

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران قرار است ۲۸ خرداد امسال همزمان با ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار شود.

گروه‌های اصلاح‌طلب که خود را آماده کرده‌اند در این انتخابات شرکت کنند هنوز نتوانسته‌اند نامزدی معرفی کنند و این در حالی است که طیف‌های اصولگرا نامزدهای متعددی بویژه از میان نظامیان معرفی کرده‌اند.

از سوی دیگر افراد مستقلی چون علی مطهری، نماینده سابق مجلس، نیز وارد صحنه انتخابات شده‌اند.

پیش از این، حسین دهقان، وزیر دفاع سابق و مشاور نظامی رهبر جمهوری اسلامی و مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردمسالاری به طور رسمی برای شرکت در این دوره از انتخابات، اعلام نامزدی کرده‌اند.

از محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه و سعید محمد، فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا نیز به عنوان دیگر نامزدهای احتمالی یاد می‌شود./

https://www.asianews.ir/u/295
اخبار مرتبط
فائزه هاشمی رفسنجانی و سارا فدائی دو زنی هستند که تاکنون برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ رسما اعلام کاندیداتوری کرده‌اند. اما آیا موانع حضور زنان به‌عنوان رئیس جمهور برطرف شده است؟ یا بهتر است این اتفاق رخ ندهد؟
کمتر از سه ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران، فرماندهان ارشد سابق سپاه پاسداران، در مصاحبه‌ها و دیدارهایشان، غیرمستقیم برای نامزدی خود زمینه‌سازی می‌کنند و بازار وعده و وعید گرم است.
حضور زنان در میدان انتخابات نه از جهت جنسیت؛ بلکه بایست از منظر انسانیت مورد استقبال همگان قرار گیرد ، استقبالی برای انتخاب شوندگان و همچنین انتخاب کنندگان چرا که امروزه در جامعه‌‌ی جهانی، دیگر موضوع جنسیت مطرح نبوده و هر انسانی می‌تواند هر تخصص و یا حتی شغلی را که بخواهد با اختیار کامل برگزیند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید