صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
چهارشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۳:۰۱
کد خبر: 4262
گزارشگر: 213
۸۰۷
۰
۰
۷
آخرین وضعیت کرونایی در یکی از استان های شمالی

۹ شهرستان گیلان «نارنجی» شد/افزایش ۸۲۸ بیمار کرونایی دیگر

۹ شهرستان گیلان «نارنجی» شد/افزایش ۸۲۸ بیمار کرونایی دیگر
مدیر گروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان گفت: ۹ شهرستان گیلان نارنجی و ۸ شهرستان در وضعیت قرمز قرار دارد؛ همچنین ۸۲۸ بیمار کرونایی دیگر نیز در بیمارستان‌های این استان بستری شدند.

حسن رخشاد در جمع خبرنگاران گفت:: عموم مردم با توجه به شرایط حاد و ورود ویروس جهش یافته بیش از پیش پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
 
مدیر گروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان با بیان اینکه در حال حاضر ۸۲۸ بیمار مبتلا به ویروس کووید ۱۹ در بیمارستان‌های گیلان بستری هستند گفت: ۱۲۸ بیمار به دلیل وخامت حالش در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.


رخشاد با اشاره به اینکه کرونا همچنان در گیلان جولان می‌دهد افزود: ۱۰بیمار کرونایی بدحال هم امروز به آی سی یو منتقل شدند.


وی با تاکید بر اینکه گیلان در وضعیت شکننده‌ای قرار دارد و تنها راه مقابله با کرونا رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است تصریح کرد: ۹ شهرستان گیلان نارنجی و ۸ شهرستان در وضعیت قرمز قرار دارد.‌
 
رخشاد خاطرنشان کرد: شهرستان‌های فومن، صومعه‌سرا، بندرانزلی، لاهیجان، آستانه اشرفیه، لنگرود، آستارا، رودسر و املش از شهرستان‌های نارنجی هستند.

۸۲۸ بیمار کرونایی دیگر در بیمارستان‌های گیلان بستری شدند

همچنین مدیر گروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان گفت: ۸۲۸ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های گیلان بستری هستند.

مدیر گروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان گفت: در حال حاضر ۸۲۸بیمار مبتلا به ویروس کووید۱۹ در بیمارستان‌های گیلان بستری هستند که ۱۲۸نفرشان در شرایط حاد به سر می‌برند.

حسن رخشاد با اشاره به اینکه کرونا همچنان در گیلان جولان می‌دهد، افزود: ۱۰بیمار کرونایی بدحال هم امروز به آی سی یو منتقل شدند. وی تاکید کرد: گیلان در وضعیت شکننده‌ای قرار دارد و تنها راه مقابله با کرونا رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است./

رحمان موسوی
https://www.asianews.ir/u/2gk
اخبار مرتبط
آلبرت بورلا، مدیرعامل اجرایی شرکت داروسازی فایزر، در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت که قرص ضدویروسی که می‌تواند کرونا را درمان کند، احتمالا تا پایان ۲۰۲۱ آماده می‌شود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای تزریق واکسن کرونا نیازی به مراجعه حضوری و ثبت‌نام در سایت نیست بلکه برای همه اولویت‌ها، پیامک ارسال می‌شود.
رئیس شورای عالی نظام پزشکی گفت: پولی و طبقاتی کردن واکسن کرونا نشان دهنده ضعف اخلاق حرفه‌ای و ناکارآمدی در مدیریت بحران این کشور و مردم ایران است و اگر در موردی مصوبه ستاد بر خلاف مصالح جامعه و مثلا در تعارض با سلامت مردم بود و علیرغم نظرات کارشناسی او تحمیل شده بود، آقای وزیر می تواند به صورت شفاف از خود سلب مسئولیت کند و استعفا دهد، هیچ نیازی هم به متهم کردن دیگران و فرافکنی مسائل و مسئولیت‌ها وجود ندارد.
شیوع ویروس کرونا اکثر کسب‌و‌کارها را در دنیا با چالش مواجه کرده است و در این میان مراکز خرید تجاری نیز از این آسیب مصون نمانده‌اند. این مراکز که زمانی یکی از مهم‌ترین مراکز تفریح و خرید برای مردم در سراسر جهان بودند، اکنون به‌دلیل خطر ناشی از انتشار ویروس و تجمع متراکم افراد در این مراکز، با مشکلات فراوانی مواجه شده‌اند.
مدیر درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر وجود تریاک در یک «شربت گیاهی ضد کرونا» را تائید کرد، اما گفت که بنا بر ادعای سازمان غذا و دارو غلظت تریاک این شربت در حدی نیست که شربت تریاک تلقی شود؛ در حالی که مینو محرز، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، پیشتر تاثیر شیره تریاک بر درمان کرونا را تکذیب کرده و گفته بود که «در دنیا ثابت نشده است که مواد مخدر و سیگار از ابتلا به کرونا پیشگیری می‌کند.»
این روزها کمتر کسی است که از اوضاع نابسامان اقتصادی دولت بی خبر باشد؛ در حالی که فشارهای اقتصادی به جای گشایش اقتصادی با جهان، بر سر مردم و تولید ملی آوار شده است.
ثبت‌نام اولویت دوم واکسیناسیون کرونا در کشور آغاز شد. بر این اساس افراد بالای ۶۰ سال می‌توانند با مراجعه به پایگاه و مراکز جامع سلامت تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای واکسیناسیون کرونا ثبت‌نام کنند؛ در حالی که ثبت‌نام در مراکز سلامت، در شرایطی انجام می‌شود که متقاضیان هیچ اطلاعی از زمان واکسیناسیون و واکسنی که قرار است تزریق شود، ندارند.
علیرضا رئیسی گفت: ستاد کرونا مصوب کرده که مراسم شب‌های قدر و نماز عید فطر در شهرهای زرد و آبی با رعایت پروتکل مراسم برگزار شود.
در حالی که در ایران مردم همچنان منتظرند تا دولت درباره خرید واکسن کرونا تصمیم بگیرد و بالاخره واکسن وارد کند، برخی از کشورها سه تا چهار برابر جمعیت خود واکسن کرونا خریده‌اند و مدت‌هاست که واکسیناسیون گسترده را آغاز کرده‌اند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید