صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
یکشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۶
کد خبر: 4538
گزارشگر: 213
۳۳۰۱
۰
۰
۷
واکسن کووایران برکت را همه ایرانیان دریافت می کنند

واکسن برکت تزریق «همگانی» می شود

واکسن برکت تزریق «همگانی» می شود
محقق تیم پژوهش واکسن کووایران برکت گفت: از وزارت بهداشت درخواست دارم با توجه به ایمنی بخشی واکسن برکت، مجوز اورژانسی برای تزریق عمومی صادر شود.

به گزارش آسیانیوز، محقق تیم پژوهش واکسن کووایران برکت گفت: از وزارت بهداشت درخواست دارم با توجه به ایمنی بخشی واکسن برکت، مجوز اورژانسی برای تزریق عمومی صادر شود.

---------------------------

بیشتر بخوانید:

تشریح «نحوه واکسیناسیون سالمندان»/بدون ثبت نام برای «همه اولویت ها» پیامک ارسال می شود

تشریح زمان‌بندی واکسیناسیون کرونا در ایران بر اساس «شغل» و «سن»

 ------------------------------------------------
 مینو محرز محقق تیم پژوهش واکسن کوو ایران برکت در نشست خبری روند واکسیناسیون و ساخت واکسن کوو ایران برکت گفت: واکسن کوو ایران برکت مراحل کار آزمایی بالینی خود را تحت نظارت افراد علمی انجام داد و در پروژه‌ها و کارآزمایی بالینی استاندارد‌های بین المللی اجرایی شد.

---------------------------

بیشتر بخوانید:
همه افراد «بالای ۷۰ سال» نوبت واکسیناسیون دریافت می کنند

جزییات جدید «محدودیت‌های کرونایی» تردد

جزییات ایجاد «سامانه جاماندگان واکسن»؛ به «همه مردم» پیامک ارسال می شود
----------------------------------------------------
او افزود: جوان‌های زیادی ماه‌ها خانه نرفتند که واکسن با کیفیت و خوب در اختیار مردم قرار گیرد. محرز با بیان اینکه کارخانه عظیمی راه‌اندازی شده که واکسن‌های لازم ایران را خواهد ساخت تا ما به واردات نیازی نداشته باشیم، تصریح کرد: همه دست به دست هم دادند که این پروژه با دقت پیش رود.

---------------------------

بیشتر بخوانید:

با چه جراتی ادعای تولید واکسن داریم؟/شرکت فایزر انتقال واکسن با یخچال معمولی را تایید کرد

جزییات «آغاز ثبت‌نام اولویت دوم» واکسیناسیون کرونا/چه واکسنی قرار است تزریق شود؟!
------------------------------------------------------------------------

محقق تیم پژوهش واکسن کوو ایران برکت گفت: ما که ناظر بر این پروژه بودیم به چشم می‌دیدیم همه چیز به خوبی پیش رفت.

او افزود: پرستاران و پزشکان شبانه روز پیگیر داوطلبان تزریق بودند و همه چیز از نظر من عالی بود و بچه‌ها مچکریم عالی اجرایی کردید.

محرز با بیان اینکه امیدوارم مردم هر چه زودتر از این واکسن استفاده کنند،گفت: در کشور‌هایی که واکسن زدند، همه چیز راه افتاده است و باید از مهرماه مدارس و دانشگاه‌ها بازگشایی شوند.

محقق تیم پژوهش واکسن کوو ایران برکت گفت: اکنون کل دنیا با کمبود واکسن مواجه هستند. ما نمی‌توانستیم با تحریم این روند را زودتر شروع کنیم و به محض دریافت ویروس این واکسن از بیماری در اردبیل، واکسن سازی را آغاز کردیم.

او با بیان اینکه این واکسن موثر است و امیدوارم مردم به زودی با این واکسن واکسینه شوند، تصریح کرد: با توجه به نتایجی که تا کنون حاصل شده، ایمنی زایی و بی ضرر بودن واکسن کوو ایران برکت محرز شده است و از وزارت بهداشت درخواست دارم که در صورت صلاحدید مجوز اورژانسی تزریق عمومی واکسن کوو ایران برکت به زودی صادر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت بیشترین تجربیات واکسن سازی در آمریکا انجام شد، چرا که زودتر اقدامات را شروع کردند.

محقق تیم پژوهش واکسن کوو ایران برکت تصریح کرد: بسیاری خوشبین هستند که سالی یکبار واکسن مجدد تزریق شود، اما باز باید زمان بگذرد تا بتوانیم نتایح قطعی را اعلام کنیم.

در همین حال سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای تزریق واکسن کرونا نیازی به مراجعه حضوری و ثبت‌نام در سایت نیست بلکه برای همه اولویت‌ها، پیامک ارسال می‌شود.به گزاررش آسیانیوز، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای تزریق واکسن کرونا نیازی به مراجعه حضوری و ثبت‌نام در سایت نیست بلکه برای همه اولویت‌ها، پیامک ارسال می‌شود.

دکتر علیرضا رییسی با اشاره به آغاز واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال، افزود: ۱۹ هزار خانه بهداشت و ۹ هزار پایگاه سلامت در مناطق شهری و روستایی برای تزریق واکسن گروه‌های اولویت دارد آمادگی دارند، ولی فعلا مراجعه حضوری نیاز نیست.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: مراقبان سلامت با سالمندان بالای ۸۰ سال تماس می‌گیرند و پس از ثبت‌نام‌ها، برای تزریق فراخوان می‌شوند. رئیسی گفت: ۷۵ میلیون کد ملی در سامانه ما وجود دارد، ما برای افراد بالا ۸۰ سال پیامک می‌زنیم و بعد برای بالای ۷۵ سال فقط از طریق پیامک دعوت می‌کنیم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اضافه کرد: کسانی که در سامانه ما کد ملی آن‌ها نیست، کد ملی آن‌ها را از سازمان ثبت احوال خواهیم گرفت و آن‌ها را دعوت می کنیم پس نیاز به مراجعه به هیچ کجا ندارند.

دکتر رییسی افزود:  برای افراد بالای ۷۵ سال پیامک خواهد آمد و مدت زمان ارسال پیامک یک هفته است و چنانچه در این یک هفته پیامک نیامد تنها در اینصورت از هفته آینده وارد سامانه salamat.gov.ir شوند و کد ملی خود را ثبت کنند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: قرار نیست پیامک همه افراد یکباره ارسال شود، در طول هفته بر اساس کد ملی‌ها پیامک دریافت خواهند کرد و برای آن ها بر اساس نوبت‌بندی فراخوان داده می‌شود.

سخنگوی ستاد ملی کرونا تاکید کرد: اگر چنانچه با افرادی تماس گرفته نشد، این افراد از آخر هفته آینده می‌توانند به سایت مراجعه و فقط کد ملی خود را ثبت کنند و مجدد با آن‌ها تماس گرفته خواهد شد.

واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰ سال از روز سه شنبه هفتم اردیبهشت آغاز شد. این افراد گروه یک از مرحله دوم واکسیناسیون هستند. پس از سالمندان بالای ۸۰ سال، سپس نوبت افراد بالای ۷۵ سال، بالای ۷۰ سال و بالای ۶۵ سال خواهد بود.

وی در خصوص ویدئوی منتشر شده در خصوص صف چینی‌ها برای زدن واکسن در یکی از بیمارستان‌های تهران هم گفت: تزریق واکسن برای اتباع خارجی در دستور کار ما نیست.

به گزاررش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر رئیسی افزود: برخی سفارتخانه‌ها برای واکسیناسیون اتباع خود ممکن است با مراکز درمانی هماهنگی کنند که ارتباطی با برنامه واکسیناسیون شبکه بهداشت و درمان کشور ندارد./

https://www.asianews.ir/u/2pg
اخبار مرتبط
چندین سال طول می‌کشد تا واکسن در همه جا در دسترس باشد و حتی اگر توزیع واکسن به‌طور گسترده انجام شود برخی از افراد همچنان از تزریق خودداری می‌کنند یا تعدادی از افراد واکسینه شده حتی اندک، باز هم بیمار می‌شوند؛در حالی که قرار است روش های درمانی با تولید قرص گسترش پیدا کند.
براساس اخبار، بیش از همه آنچه مجلس به‌ویژه کمیسیون بهداشت را نگران کرده، به‌وجود آمدن اختلال در روند درمان بیماران و همچنین به‌وجود آمدن مشکل در روند واکسیناسیون کرونا است.
مشاهدات در سامانه نشان می‌دهد که هنوز واکسیناسیون متولدین ۱۳۳۰ و قبل از آن آغاز نشده است و در حال حاضر تنها ثبت نام متولدین ۱۳۲۵ و قبل از آن در سامانه مذکور باز است، یعنی افراد ۷۵ سال به بالا؛ این درحالی است که روز گذشته در خبر ها آمد که ۳ هزار کارمند صدا و سیما از سوی ستاد مقابله با کرونا خارج از نوبت واکسینه شده اند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: واکسیناسیون تعدادی از کارکنان صداوسیما که درگیر انتخابات هستند، براساس مصوبه ستاد ملی مقابله کرونا انجام می‌شود؛ در حالی که در ایران مردم همچنان منتظرند تا دولت درباره واکسیناسیون کرونا با رویکردی عادلانه نسبت به اقشار مختلف مردم، تصمیمات جدی تری در حوزه واردات واکسن بگیرد؛ در این حال بسیاری از کشورها حتی سه تا چهار برابر جمعیت واکسن کرونا خریده‌اند، ولی در ایران تا کنون تنها حدود 2 درصد از مردم واکسینه شده اند.
سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران به نشانی https://salamat.gov.ir هفته قبل آغاز به کار کرد و در مرحله نخست متولدین سال ۱۳۲۰ و قبل از آن ( افراد بالای ۸۰ سال) که که واکسن کرونا دریافت نکرده‌ بودند ‌یا از طریق خانه‌های بهداشت تماسی با آنها برای واکسیناسیون گرفته نشده بود، ثبت‌نام کردند.
در چهار سال آینده بزرگترین چالش مربوط به اقتصاد خواهد بود و اگر کاندیداها به این چالش‌ها واقف بودند شاید به این تعداد ثبت‌نام نمی‌کردند؛ در مورد واردات واکسن متاسفانه به علت بروکراسی حاکم بر وزارت و همینطور به این علت که تجربه اول واردات واکسن بود واردات دچار تاخیر شد.
براساس اعلام وزارت بهداشت تا آخر هفته جاری افراد دارای پرونده الکترونیک سلامت واکسینه می‌شوند و احتمالا پایان هفته برای جاماندگان، سامانه ثبت نام بازگشایی خواهد شد. پس از اینکه پیامک برای کسانی که لیست موجود است و برای واکسن فراخوان شدند و آمدند، آن وقت سامانه برای ثبت نام مابقی کسانی که در لیست نبودند، آغاز می‌شود؛ یعنی فعلا تنها افراد بالای 80سال می‌توانند ثبت نام کنند.
سخنگوی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: نتایج ارزیابی‌ها نشان می‌دهد، همانطور که پیش بینی می‌شد واکسن رازی جزو واکسن‌های بسیار کم عارضه بوده و به لحاظ اثربخشی نیز هنوز برای اظهار نظر قطعی زود است زیرا در فاز اول تاکید بر پیدا کردن دوز موثر است.
رئیس انجمن دیابت ایران گفت: اکنون بیش از هشت میلیون نفر جمعیت کشور مبتلا به دیابت هستند و تزریق واکسن کرونا به این افراد ضروری است و باید همه بیماران تحت نظر پزشک معالج، واکسیناسینه شوند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید