صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
پنج شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۳
کد خبر: 4570
گزارشگر: 213
۱۱۷۱
۰
۰
۱۱
آتش‌سوزی پالایشگاه تهران از دیروز آغاز شد

«نامعلوم بودن» علت آتش‌سوزی پالایشگاه تهران و «انفجار در مخزن بزرگ»

«نامعلوم بودن» علت آتش‌سوزی پالایشگاه تهران و «انفجار در مخزن بزرگ»
در حالی که اخبار و گزارش ها از شعله‌ور شدن دوباره آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران و انفجار یکی از مخازن بزرگ این پالایشگاه خبر می‌دهند، روابط عمومی این پالایشگاه، انفجار را تکذیب می‌کند.

در حالی که اخبار و گزارش ها از شعله‌ور شدن دوباره آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران و انفجار یکی از مخازن بزرگ این پالایشگاه خبر می‌دهند، روابط عمومی این پالایشگاه، علت انفجار را تکذیب می‌کند.

به گزارش آسیانیوز، خبرها در روز چهارشنبه ۱۲ خرداد، از آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه تندگویان تهران، واقع در شهرری، و مشاهده ستونی از دود غلیظ ناشی از آن در آسمان جنوب تهران حکایت دارند.

----------------------------------

بیشتر بخوانید:

علت آتش گرفتن ناو خارک نامعلوم است

سوختن پالایشگاه تهران در آتش سوزی وسیع

آمریکا نفت ایران را فروخت و به قربانیان تروریسم داد!

محموله بنزین ایران را آمریکا فروخت!

تلاش «قدرت های ضدبرجام در آمریکا» و توقف مذاکرات!

مذاکرات «آمریکا و ایران» به «بن بست» رسیده است
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاری مهر بامداد پنج‌شنبه از وقوع انفجار در یکی از مخزن‌های بزرگ این پالایشگاه به خاطر استمرار آتش‌سوزی خبر داد و نوشت که با وجود گذشت ساعات زیادی آتش گسترده‌تر شده و فعالیت آتش‌نشانان همچنان ادامه دارد و کار اطفا برای آنان سنگین‌تر شده است.

خبرگزاری ایسنا نیز نوشت که «پس از ۱۳ ساعت عملیات اطفاء حریق در پالایشگاه تهران، نبرد آتش‌نشانان با آتش همچنان ادامه دارد و دود غلیظ از سراسر تهران به چشم می‌خورد. با وجود اینکه در ساعات ابتدایی صبح، شعله‌ها فروکش کرده بودند، حوالی ساعت ۸ صبح آتش پالایشگاه تهران دوباره شعله‌ور شد.»

براساس این خبر «انفجار یکی از مخازن ضایعات نفتی پالایشگاه و جاری شدن ضایعات نفتی آن موجب گسترده‌تر شدن آتش شده است. به گفته مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران، حادثه شب گذشته مربوط به یک مخزن ۲۰ هزار بشکه‌ای ضایعات نفتی بوده و برای اطفاء کامل حریق، باید مواد باقیمانده در مخزن به‌طور کامل بسوزد.»

باوجود این گزارش‌ها، بامداد پنج‌شنبه، رئیس روابط عمومی پالایشگاه نفت تهران گزارش‌های مربوط به انفجار را کار «رسانه‌های معاند» دانست و گفت که «این صداها مربوط به فروافتادن ورقه‌های داخل مخزن به کف آن است که پس از سوختن فرآورده رخ می‌دهد و به هیچ وجه ارتباطی با انفجار ندارد.»

شاکر خفایی گزارش برخی رسانه‌ها مبنی بر انفجارهای متعدد در شب گذشته و سرایت آتش به دیگر نقاط را «جعلی» عنوان کرده و تاکید کرد که «تاکنون هیچ حادثه‌ای نداشتیم.»

هنوز علت این آتش‌سوزی اعلام نشده و روابط عمومی پالایشگاه تهران اعلام کرده که «هنوز اطلاع دقیقی از این حادثه در دست نداریم و پس از پایان عملیات، جزئیات این حادثه اعلام می‌شود».

با این حال شاکر خفائی، مدیر روابط عمومی پالایشگاه تهران، هرگونه «احتمال خرابکاری» در این آتش‌سوزی را تکذیب کرده است.

به گفته او، «حادثه به دلیل یک مشکل فرآیندی رخ داده و هم اکنون در حال مهار آتش‌سوزی هستیم».

خبرگزاری تسنیم هم گزارش داده بود که مخازن کروی LPG پالایشگاه تهران آتش گرفته و تمامی فعالیت‌های آن متوقف شده است.

بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران شامگاه چهارشنبه با حضور در محل حادثه آتش‌سوزی پالایشگاه تهران گفت: «این حادثه مربوط به نشت دو مخزن بوده که نقشی در فرآیند تولید نداشته‌اند.»

خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان که از محل حادثه گزارش می‌کرد، به نقل از آتش‌نشانی گفته که تاکنون ۱۸ مخزن پالایشگاه دچار حریق شده و به‌دلیل حجم بالای آتش، مخازن، یک به یک، دچار حریق می‌شوند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر هم از اعزام تیم‌های ارزیاب این سازمان به منطقه برای بررسی علت آتش‌سوزی خبر داده است.

در همین حال، مجتبی خالدی، سخنگوی سازمان اورژانس کشور، اعلام کرد که ١٠ آمبولانس و اتوبوس آمبولانس به محل وقوع حریق پالایشگاه تهران اعزام شده است.

او از تلاش تیم‌های آتش‌نشانی برای «اطفای حریق» و آماده‌باش بیمارستان‌های هفتم تیر، فیروزآبادی و مطهری تهران خبر داده است. از تابستان گذشته چندین مورد آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع ایران و نیز حوادثی در برخی مراکز هسته‌ای و موشکی و نیروگاه‌ها رخ داده است. این در حالی است که معمولا مسوولان گزارش دقیق و شفافی از علت بروز این حوادث در اختیار رسانه‌ها قرار نمی‌دهند و ابعاد این حوادث را کوچک نشان می دهند.

امروز نیز یک شناور پشتیبانی آموزشی نیروی دریایی ارتش که در حوالی بندر جاسک دچار حریق شده بود، در دریای عمان غرق شد.

آتش‌سوزی روز ۱۲ اردیبهشت در یک کارخانه صنایع شیمی در حومه قم و آتش‌سوزی گسترده در منطقه‌ای پوشیده از نیزار که متعلق به نیروی دریایی بوشهر است در روز ۱۸ اردیبهشت، از جمله آتش‌سوزی‌های مرموزی است که امسال رخ داده و در مورد علت آن‌ها خبرهای قطعی منتشر نشده است./


https://www.asianews.ir/u/2qa
اخبار مرتبط
پالایشگاه تندگویان تهران دچار آتش‌سوزی گسترده شد و دود بسیار غلیظ ناشی از آن در آسمان جنوب تهران مشاهده شده است.
ناو ایرانی خارک صبح روز چهارشنبه، ۱۲ خردادماه، در آب‌های خلیج فارس غرق شد.
مقام دفاعی آمریکایی مدعی شد تحقیقات اولیه نیروی دریایی آمریکا به این نتیجه رسیده است که شناور توقیف‌شده در دریای عرب، از ایران آمده است.
خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع سوری گزارش داد که در حمله به نفت‌کش ایرانی در نزدیکی بندر بانیاس، سه نفر کشته شده‌اند.
وال استریت ژورنال در گزارشی نوشته است، اسرائیل از اواخر سال ۲۰۱۹ تاکنون دست‌کم ۱۲ کشتی را که بیشتر آنها حامل نفت ایران به سوریه بودند٬ هدف قرار داده است.
یک مقام وزارت دادگستری آمریکا ادعا کرد بیش از یک میلیون بشکه بنزین ایران که سال گذشته بر اساس تحریم‌ها ضبط شده بود به فروش رفته و یک نفتکش دیگر حامل نفت خام ایران که اخیرا توقیف شده است در مسیر حرکت به سوی آمریکاست و به‌زودی فروخته می‌شود.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید