صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
شنبه / ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۲
کد خبر: 4580
گزارشگر: 213
۲۳۶۲
۰
۰
۱۳
رسیدن به رمز ارز با رایانه خانگی

رمز ارز را در خانه استخراج کنیم

رمز ارز را در خانه استخراج کنیم
شرکت خدمات ضد ویروس نورتون اکنون این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده تا رایانه‌های‌شان را به استخراج‌کننده رمزارز تبدیل کنند.

به گزارش آسیانیوز، رایانه استخراج‌گر رمزارز باید محاسباتی پیچیده انجام دهد که برای حفظ کارکرد سامانه رمزارز ضروری است.  اگر فردی بخواهد وارد استخراج رمزارز شود، اغلب باید قابلیت‌های امنیتی رایانه خود را غیرفعال کند

ایندیپندنت نوشت شرکت خدمات ضد ویروس نورتون اکنون این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده تا رایانه‌های‌شان را به استخراج‌کننده رمزارز تبدیل کنند.

اندرو گریفین معتقد است این قابلیت در کنار ابزارهای سنتی‌تر (مثل ابزارهای دفع بدافزار از رایانه‌ها) قرار می‌گیرد و به کاربر امکان می‌دهد با صدور دستوری رایانه خود را به تولید رمزارز بگمارد.

رایانه استخراج‌گر رمزارز باید محاسباتی پیچیده و تا حدی بیهوده انجام دهد که برای حفظ کارکرد سامانه رمزارز ضروری است. این استخراج‌گرها به ازای چنین محاسباتی نیز هرازگاهی رمزارز جدید دریافت می‌کنند یعنی تا حد امکان برای استخراج کردن انگیزه‌ای مالی وجود دارد.

قسمت زیادی از این کار در استخراج‌گاه‌های اختصاصی صورت می‌گیرد که متشکل از مجموعه‌ای وسیع از پردازنده‌های درهم‌تنیده هستند که محاسبات را هرچه سریع‌تر انجام می‌دهند. اگر فردی بخواهد وارد این کار شود اغلب باید قابلیت‌های امنیتی رایانه خود را غیرفعال کند و برنامه‌هایی را اجرا کند که شاید ایمنی نداشته باشند و در نتیجه پولشان به سرقت برود یا درآمدشان را در سامانه سایر افراد ذخیره کند.

ایلان ماسک می‌گوید بنیان‌گذار اتریوم، از رمزارز رقیب می‌ترسد

این در حالی است که استخراج اغلب دستخوش بدافزارها می‌شود زیرا مهاجمان گاهی در رایانه‌های کاربران بدافزارهایی نصب می‌کنند که این رایانه‌ها را گروگان می‌گیرند و در عملیات استخراج به کار می‌گیرند و یعنی مجرمان سایبری می‌توانند با استفاده از پردازنده‌ها و برق دیگران پول به جیب بزنند.

اما قابلیت جدید شرکت نورتون این رابطه را برعکس می‌کند و به کاربران امکان می‌دهد خودشان رایانه‌های‌ خود را در استخراج رمزارز به کار گیرند. با فعال شدن این قابلیت، استخراج اتریوم آغاز می‌شود و به گفته نورتون هر پولی هم که تولید شود درون حساب رمزارز خود کاربران قرار می‌گیرد.

به گفته نورتون این روش مفیدی برای استفاده از رایانه کاربران در مواقعی است که نیازی به آن ندارند. البته مقداری انرژی اضافی هم مصرف می‌شود.

گاگان سینگ، مدیر ارشد بخش تولید در نورتون لایف‌لاک، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «مفتخریم که نخستین شرکت در حوزه امنیت سایبری کاربران هستیم که استخراج‌گر رمزارز را عرضه کرده‌ایم تا کاربران بتوانند آسان و بی‌خطر از رایانه شخصی‌شان در اوقات بی‌کاری استفاده کنند و ارز دیجیتالی کسب کنند. مشتریان ما با استفاده از نورتون کریپتو می‌توانند با چند کلیک به استخراج رمزارز اقدام کنند و از موانع متعدد ورود به بوم‌سازگان رمزارز خلاص شوند.»/

https://www.asianews.ir/u/2qk
اخبار مرتبط
بازار کریپتوکارنسی منتظر است تا بیت‌کوین مقاومت ۴۰ هزار دلار را پشت سر بگذارد و تمام ارزها در شرایط خوبی قرار دارند اما بازار با صعود بیت‌کوین رشد و با نزول این ارز ریرش می‌کند.
استخراج رمزارزها در ایران افزایش یافته است؛ تا آنجا که بسیاری می‌گویند یکی از علت‌های اصلی قطع مکرر برق، افزایش مراکز استخراج رمزارز در ایران بوده است؛ موضوعی که نشان می‌دهد استخراج رمزارزها در ایران جدی است.
تحقیقات جدید نشان داده است که هم سیستم بانکداری سنتی و هم صنعت طلا، بیش تر از شبکه بیت کوین انرژی مصرف می کنند.
مطالعات جدید نشان می‌دهد استخراج بیت کوین در ایران باعث شده تا یک مسیر جدید برای پرداخت پول کالاهای وارداتی و صادراتی برای کشورمان باز شود.
وزیر نیرو گفت: استخراج هر بیت کوین ۳۰۰ مگاوات ساعت برق نیاز دارد که این رقم بیش از متوسط الگوی مصرف یک خانواده است و به عبارتی ۱۲۰۰ ماه برق مصرفی یک خانوار را شامل می شود.
بیت‌کوین در کانال مهم ۳۸ هزار دلاری در حال نوسان است تا مسیر حرکت بعدی اش مشخص شود.
وزیر نیرو، با عذرخواهی از شهروندان ایران به دلیل قطعی گسترده برق در چند روز گذشته، علت اصلی آن را «گرمای زودهنگام، کاهش بارش‌ها و مصرف غیرمجاز تولیدکنندگان رمزارزها» عنوان کرد و گفت: تنها چیزی که باعث شگفتی ما شد مصرف بالای تولیدکنندگان غیرمجاز رمزارز‌ها بوده که برآورد شده حدود دو هزار مگاوات کل مصرف تولیدکنندگان رمز ارز است که از این رقم ۳۲۱ مگاوات با مجوز و بقیه غیرمجاز است.
همچنانکه کاربران ایرانی از دردسرهای قطع برق نوشته‌اند و به عقیده آنها بزرگترین گرفتاری قطع برق از کار انداختن دستگاه‌های اکسیژن‌ساز خانگی برای بیماران کرونایی است؛ معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق از ماینینگ غیرمجاز و استخراج غیر مجاز رمز ارز خبر می دهد.
سخنگوی صنعت برق گفت: شرایط بسیار سختی را در حال تجربه هستیم که یکی از مهمترین دلایل آن شیوع استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال است.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید