صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
دوشنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۳:۳۴
کد خبر: 4652
گزارشگر: 213
۹۹۷
۰
۰
۸
اظهارات نفتالی بنت؛ سیاستمدار راستگرای اسرائیلی درباره ایران

جانشین نتانیاهو: «احیای برجام» اشتباه است

جانشین نتانیاهو: «احیای برجام» اشتباه است
نفتالی بنت، سیاستمدار راستگرای اسرائیلی که قرار است پس از تایید پارلمان، رهبری کابینه ائتلافی آینده اسرائیل را برعهده گیرد، با اشاره به اینکه برنامه اتمی ایران به نقطه‌ای حیاتی رسیده، ادامه داد: «احیای برجام یک اشتباه خواهد بود.

به گزارش آسیانیوز، نفتالی بنت، سیاستمدار راستگرای اسرائیلی که قرار است پس از تایید پارلمان، رهبری کابینه ائتلافی آینده اسرائیل را برعهده گیرد، هشدار داد که دولت او اجازه نخواهد داد «ایران به سلاح اتمی دست یابد». با این حال بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر کنونی اسرائیل نسبت به وفاداری بنت به تعهدش در مقابله با ایران ابراز تردید کرد و گفت در تهران جشن گرفته‌اند.

بنت رهبر حزب «یمینا»روز یکشنبه ۲۳ خرداد در نشست فوق‌العاده کنست برای رای اعتماد به کابینه ائتلافی او و یائیر لاپید رهبر حزب «یش عتید» گفت: «اسرائیل یکی از طرف‌های توافق هسته‌ای با ایران نیست و حق آزادی کامل اقدام در این مورد را برای خود محفوظ می‌داند.»

او با اشاره به اینکه برنامه اتمی ایران به نقطه‌ای حیاتی رسیده، ادامه داد: «احیای برجام یک اشتباه خواهد بود.»

بنت همچنین گفت دولت جدید اسرائیل در حالی کار خود را آغاز می‌کند که «با جدی‌ترین چالش‌های امنیتی» روبه‌روست.

او چالش‌ها «از جانب ایران، نهادهای بین‌المللی مانند سازمان ملل متحد و نیاز به مبارزه مداوم با تروریسم فلسطینی» را مهم‌ترین چالش‌ها مقابل دولت آینده اسرائیل دانست.

نفتالی بنت همچنین گفت دولتش نماینده «همه کشور» است و فصل جدیدی را در روابط با شهروندان عرب اسرائیل آغاز می‌کند.

او با تاکید بر اینکه دشواری‌ها و نیازهای شهروندان عرب اسرائیل را درک می‌کند وعده داد که وضعیت آموزشی، امنیتی و مسکن شهروندان عرب را بهبود بخشد.

حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو همچنان بزرگترین فراکسیون کنست است و سخنرانی بنت با هو کردن و سر و صدای تعدادی از نمایندگان احزاب مخالف، از جمله حزب لیکود، همراه شد. آنان بنت را «جنایتکار» و «دروغگو» ‌خواندند.

پارلمان اسرائیل با اکثریتی بسیار لزران نفتالی بنت را به نخست‌وزیری برگزید. آقای بنت با ۶۰ رای در مقابل ۵۹ رای مامور تشکیل دولت جدید اسرائیل شده و ادای سوگند کرده است. آقای بنت دولت خود را "دولت تغییر" خواند.

به این ترتیب ۱۲ سال نخست‌وزیری بنیامین نتانیاهو در اسرائیل به پایان رسید اما او به هوادارانش وعده داد برای از قدرت راندن این دولت "خطرناک" بکوشد.

 بنت، سیاستمدار راستگرای افراطی بعنوان کارآموز بنیامین نتانیاهو وارد صحنه سیاست اسرائیل شد.

او مشاور، دستیار ارشد و رئیس ستاد آقای نتانیاهو بوده و سمت‌های وزیر آموزش و پرورش و دفاع را هم در دولت‌های اخیر نتانیاهو به عهده داشته است.

بنت، رهبر حزب راستگرای یمینا پیش از این هم همواره موضعی تند علیه جمهوری اسلامی و برجام داشته است.

نتانیاهو: در تهران جشن گرفته‌اند
بنیامین نتانیاهو نیز در جلسه روز یکشنبه کنست گفت که پس از آغاز به کار دولت ائتلافی جدید، در عرصه سیاسی این کشور باقی می‌ماند و روزی به قدرت بازخواهد گشت.

نتانیاهو در سخنرانی خود در کنست گفت: «اگر سرنوشت ما این باشد که در اپوزیسیون قرار بگیریم، آن را با سری افراشته انجام خواهیم داد، این دولت بد را سرنگون خواهیم کرد و برای اداره کشور به روش خود بازمی‌گردیم.»

او همچنین گفت: «وقتی اظهارات بنت درباره ایران را شنیدم نگران‌تر شدم زیرا او همیشه برخلاف وعده‌هایش عمل می‌کند و در ایران جشن گرفته‌اند.»

نتانیاهو با اشاره به اینکه حاضر نشد پیشنهاد خصوصی دولت آمریکا مبنی بر علنی نکردن اختلافات بر سر برجام را بپذیرد گفت: «نخست وزیر اسرائیل باید در مواردی که بحث موجودیت کشورمان در میان است، جلوی رییس جمهور آمریکا بایستد. اما بیشتر اعضای دولت جدید طرفدار برجام هستند.»

در صورت رای اعتماد به کابینه جدید اسرائیل، دوران بی‌وقفه دوازده ساله نخست وزیری نتانیاهو به پایان می‌رسد.

ائتلاف جدید اسرائیل شامل دو حزب چپگرا، دو حزب میانه، سه حزب راستگرا و یک تشکل عربی است که با هدف پایان دادن به نخست وزیر نتانیاهو متحد شدند.

قرار است در دولت ائتلافی آینده اسرائیل، پست نخست وزیری میان بنت و لاپید جابه‌جا شود.

نتانیاهو پیشتر با اشاره به حضور احتمالی نمایندگان احزاب مخالف و احزاب چپ گفته است: «وقتی آن‌ها در کابینه سیاسی‌ـ‌امنیتی بنشینند، ایران و غزه چه فکری خواهند کرد و دست به چه اقدام‌هایی خواهند زد. چه کسی از شهرک‌ها دفاع خواهد کرد؟»

در روزهای اخیر، انتقادهای تندی علیه نفتالی بنت، رهبر یک حزب تندروی ملی‌گرا، به ویژه در رسانه‌های اجتماعی مطرح شده و رییس سازمان امنیت داخلی این کشور (شاباک) در اقدامی کم‌سابقه نسبت به وقوع خشونت در اسرائیل هشدار داد./

https://www.asianews.ir/u/2se
اخبار مرتبط
یوسی کوهن رییس پیشین موساد مدعی شد از سایت‌های هسته‌ای ایران «شناخت عمیقی» دارد و گفت در نطنز «قبلا سانتریفیوژها می‌چرخیدند، اما ظاهرا دیگر نمی‌چرخند.»
حوالی ساعت ۱۷:۴۷ عصر روز گذشته (۱۷خرداد ماه) در کارخانه «بهنوش» رخ داد.
همزمان با آغاز یک رزمایش مشترک نیروهای هوایی اسرائیل، ایتالیا، آمریکا و بریتانیا در آسمان ایتالیا، یک «افسر ارشد» اسرائیلی مدعی شد که خلبانان کشورش با هدف «آمادگی برای مقابله با ایران» به این مانور اعزام شده‌اند.
کاخ سفید سوم ژوئن، در بیانیه‌ای از دیدار جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده آمریکا، با بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل، در شهر واشنگتن خبر داد که در این بیانیه ادعا شده است آن‌ها درباره تهدید رفتار تهاجمی جمهوری اسلامی ایران در خاورمیانه گفت‌وگو کرده و بر عزم خود برای مقابله با این تهدیدها تاکید کردند.
سه عضو جمهوری‌خواه سنای آمریکا، که پس از پایان درگیری‌های اسرائیل و شبه‌نظامیان غزه به اسرائیل سفر کرده‌اند، مدعی شدند که جهان باید یک‌صدا در برابر تهدید و رفتارهای یران بایستد.
هیچ‌گاه ادیان و ایدئولوژی‌ها منجر به ایجاد دشمنی ابدی و واقعی میان کشورها و واحدهای سیاسی در جهان نشدند؛ چرا که دشمن‌ها از طریق تضاد منافع در رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به وجود می‌آیند و ایدئولوژی‌ها نفرت از رقیب و کشور دارای تضاد منافع را توجیه و پیروزی را به یک ضرورت تبدیل می‌کنند.
یوسی کوهن مدعی شد که باید به ایران درباره گذر از خط قرمزها «درس خوبی» بدهیم؛ در حالی که وی از سال ۲۰۱۶ برنامه‌های مخفی اسرائیل را هدایت می‌کند.
براساس گزارش خبرگزای های خارجی، تجمع تانک‌ها و نیروهای اسرائیلی در مرز غزه نگرانی‌ها از احتمال حمله زمینی ارتش به این منطقه را افزایش داده است.
رویترز نوشت یک مقام آگاه که نامش فاش نشده گفته است: دو مقام آمریکایی و اسراییلی در دیدار روز پنجشنبه شان، «نگرانی عمیق» خود را درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران و سایر فعالیت‌های این کشور ابراز کردند.
شماری از سناتورها و چهره‌های جمهوری‌خواه در واکنش به سخنان محمدجواد ظریف در فایل صوتی، خواستار استعفای «جان کری»، از دولت بایدن شدند و تاکید کردند «ارائه دادن اطلاعات سری از سوی کری به ظریف» باید مورد بررسی و تحقیق قرار گیرد؛ در همین حال جان کری در توییتی سخنان ظریف در این فایل گفت و گو را تکذیب کرد!
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید