صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
یکشنبه / ۶ تیر ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۲
کد خبر: 4876
گزارشگر: 213
۱۰۱۷
۰
۰
۲۰
صندوق‌ درآمد ثابت با ایده امن در روزهای پرتلاطم بازارهای مالی

«کامیاب آشنا»؛ فرصت مطمئن در بازار سرمایه/پذیره نویسی تا نهم تیرماه

«کامیاب آشنا»؛ فرصت مطمئن در بازار سرمایه/پذیره نویسی تا نهم تیرماه
صندوق قابل معامله درآمد ثابت نوع دوم «کامیاب آشنا»، فرصتی مطمئن برای سرمایه‌گذارای است که علاوه بر نقدشوندگی بسیار بالا، از ریسک‌هایی همچون کاهش ارزش به دلیل نوسانات ناگهانی در بازار سرمایه، در امان است.

به گزارش آسیانیوز، صندوق قابل معامله درآمد ثابت نوع دوم «کامیاب آشنا»، فرصتی مطمئن برای سرمایه‌گذارای است که علاوه بر نقدشوندگی بسیار بالا، از ریسک‌هایی همچون کاهش ارزش به دلیل نوسانات ناگهانی در بازار سرمایه، در امان است.

صندوق درآمد ثابت نوع دوم «کامیاب آشنا»، به عنوان یک سرمایه‌گذاری مطمئن، در روزهای پرتلاطم بازارهای مالی و به ویژه بازار سرمایه، فرصتی جدید را برای سرمایه‌گذارانی خلق می‌کند که نگران نوسانات شدید بازار سرمایه و کاهش ارزش دارایی و بازدهی سرمایه خود هستند.

واقعیت آن است که اغلب افراد در جستجوی یک سرمایه‌گذاری مطمئن و با بازدهی مناسب هستند که نقدشوندگی بالایی هم داشته باشد. در بازارهای مالی امروز، سود پس‌اندازهای بانکی چندان جذاب نیست و سرمایه‌گذاری در بازارهایی همچون بازار ارز، رمز ارز، طلا و بورس اوراق بهادار به صورت مستقیم هم ریسک بالایی دارد.

در مقابل «صندوق‌های درآمد ثابت»، هم سود قابل قبولی دارند و هم ریسک سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها بسیار اندک است؛ زیرا بخش عمده‌ی دارایی‌های این صندوق‌ها، در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری می‌شود و بخشی هم به سرمایه‌گذاری در بورس اختصاص می‌یابد. به همین دلیل است که صندوق درآمد ثابت در شرایط رشد چشمگیر شاخص بورس، بازدهی قابل توجهی خواهد داشت و در مقابل در دوره‌های افت ناگهانی شاخص بازار سرمایه، بازدهی آن‌ها دچار نوسان و افت جدی نمی‌شود.

نوع دیگری از صندوق سرمایه‌گذاری درآمد ثابت، با نام صندوق‌های درآمد ثابت «نوع دوم» هم وجود دارد که کمتر شناخته ‌شده ا‌ست. صندوق‌ «نوع دوم» این امکان را دارد که با توجه به شرایط بورس، مابین صفر تا پنج درصد از دارایی سرمایه‌گذاران خود را در سهام سرمایه‌گذاری کند و همین مسئله حاشیه اطمینان از بازدهی این صندوق را بیش از پیش بالا می‌برد.

بنابراین صندوق‌های درآمد ثابت نوع دوم، یکی از بهترین گزینه‌ها برای دور ماندن از تلاطم‌های بازار سرمایه و کسب یک سود مطمئن محسوب می‌شوند. صندوق درآمد ثابت نوع دوم «کامیاب آشنا»، یک صندوق قابل معامله (ETF) است که به عنوان یک ابزار نوین مالی وارد بازار سرمایه خواهد شد و فرصتی جدید و ارزشمند برای سرمایه‌گذاران در این بازار خلق خواهد کرد.

این صندوق تحت مدیریت شرکت «سبدگردان سهم‌آشنا» قرار دارد. شرکت سبدگردان سهم‌آشنا، شرکتی نام آشنا و خوشنام در بازار سرمایه است که پیش از این نیز مدیریت صندوق‌های درآمد ثابت موفقی همچون «امین آشنا» و «حکمت آشنا» را عهده‌دار بوده است. مسئولیت بازارگردانی این صندوق نیز برعهده صندوق بازارگردانی «سهم آشنا یکم» است.

گفتنی است سرمایه‌گذاران می‌توانند با شرکت در پذیره‌نویسی این صندوق از تاریخ شنبه پنجم تیرماه لغایت چهارشنبه نهم تیرماه، از طریق تمامی سامانه‌های برخط معاملات بازار سرمایه و با حداقل مبلغ پانصدهزارتومان، این ابزار نوین و مطمئن بازار سرمایه را وارد سبد سرمایه‌گذاری خود کنند. یادآوری می‌شود که پس از آغاز معاملات ثانویه واحدهای این صندوق، امکان خرید و فروش روزانه آن در سامانه معاملات برخط بازار سرمایه وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر  با تلفن ۰۲۱۲۷۷۱ تماس بگیرید و یا این لینک را مشاهده نمایید. /    

 

https://www.asianews.ir/u/2y0
اخبار مرتبط
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: در شرایط فعلی چنین رشد مثبتی را برای دو روز متوالی پیش‌بینی نمی‌کردیم آن هم به این دلیل که روز چهارشنبه با عرضه‌های گسترده‌ای مواجه بودیم؛ در حالی که روز گذشته عملکرد مثبت و اثرگذار گروه‌هایی مانند بانکی‌ها، گروه‌های شیمیایی و چندرشته‌ای‌ها نشان داد بازار به استقبال رییس جمهور جدید رفته است.
بازار سرمایه در هفته جاری روندی منفی و نامتعادلی را گذراند بر خلاف پیش‌بینی‌ها و تحلیل‌هایی که نشان از روند تعادلی بازار می‌دادند اما عمده نمادهای شاخص‌ساز بازار در این هفته افت داشتند.
اقتصاد نو پا در کشور، بروز سانتیمانتالیسم اجتماعی، افزایش سطح علمی دانشجویان و پذیرش آنان توسط کشورهای دیگر، جذب دانشجویان خارجی، افزایش تعاملات بین المللی و سرمایه گذاری های خارجی، کشف ذخائر قابل توجه گازی و نفتی و افزایش درآمد کشور،افزایش سفرهای تفریحی به کشورهای دیگر ، همه و همه دست به دست هم دادند تا ارز در کشور به کالایی با ارزش تبدیل شود و از آن سو سیاستگذاری های غلط، عدم کنترل نقدینگی و تورم، نوسانات سیاسی بین المللی افزایش رقبای منطقه ای و کالایی؛ دلایل دیگری شد برای ایجاد بازار کاذب ارز
نگاهی به تجربیات بازار سهام دریک سال اخیر نشان می‌دهد تزریق پول نمی‌تواند برای بازاری باشد که به سبب سیاست‌های در پیش گرفته شده، هر روز بر صف‌های فروش آن افزوده می‌شود و به نظر می‌رسد اصلی‌ترین راهکار اصلاح وضعیت کنونی؛ نه تزریق پول ، بلکه توسل به مکانیزم بازار، رفع محدودیت‌ها و احیای نقدشوندگی است.
بازار سرمایه امروز روند متعادلی را با تاثیرپذیری از متقارن شدن دامنه نوسان داشت و سیگنال‌های مهم و موثر در بازار امروز و بالا رفتن نرخ دلار نسبت به روز گذشته بوده است؛ در همین حال یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است ادامه روند تعادلی و صعودی شدن بازار در این هفته بستگی به سهم‌های کوچک دارد.
مردم ایران در بازارها دچار فرهنگ عجیبی شده‌اند؛ به این صورت که در صف گران می‌خرند و همان را در صف ارزان می‌فروشند؛ در حالی است که کسانی سود خواهند برد که درست و سنجیده سرمایه‌گذاری می‌کنند؛ نه احساسی و با صف‌نشینی.
سهامداران و مالباختگان بازار سرمایه امروز اول اردیبهشت 1400 مقابل سازمان بورس تحمع اعتراضی برگزار کردند و مانع تردد خودروها در خیابان سعادت آباد شدند؛ این تجمع در بیشتر شهرهای بزرگ ایران شکل گرفته است.
بازار سرمایه تا کنون در معاملات سال جدید روند نزولی سال گذشته را ادامه داده و بسیاری از کارشناسان بازار سرمایه معتقدند با توجه به شرایط موجود در بازار روند نزولی و افزایش عرضه در بسیاری از نمادها ادامه دارد.
گروهی از سهامداران حقیقی در اعتراض به ریزش بازار بورس و زیان‌های وارده به آنها مقابل ساختمان بورس اوراق بهادار تهران تجمع کردند و شعار «عزا، عزاست امروز» سر دادند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید