صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
جمعه / ۸ اَمرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۱
کد خبر: 5327
گزارشگر: 213
۱۱۹۷
۰
۰
۳
بهترین خوراکی که باید در دوران ایام کووید 19 مصرف شود

«موثرترین» ماده غذایی برای بهبودی کرونا

«موثرترین» ماده غذایی برای بهبودی کرونا
برخی مواد غذایی باید به مقدار کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد و خوردن پروتئین مهم‌ترین نکته در رعایت رژیم غذایی پس از بهبودی از کرونا است.

به گزارش آسیانیوز، پس از ابتلا به کرونا، برخی مواد غذایی باید به مقدار کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد.

 به نقل از اسپوتنیک، متخصص غدد در کلینیک تغذیه پزشکی در روسیه، همکار تحقیقاتی موسسه علمی فدرال "مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، خانم "یورگیتا واراوا" معتقد است که خوردن پروتئین مهم‌ترین نکته در رعایت رژیم غذایی پس از بهبودی از کرونا است.

بازی می‌کند و باید کالری دریافتی از پروتئین بسیار بالا باشد، بر این اساس بین ۲۰-۳۰ کیلو کالری در هر کیلوگرم وزن بدن در روز باید پروتئین بخورید، با در نظر گرفتن شدت بیماری و وزن اولیه بدن این مقدار فرق دارد.

همچنین، این متخصص اضافه کرد، پروتئین باید به مقدار کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد و این برای مقابله با تحلیل و آتروفی عضلات در طول بیماری لازم است.

پس از بهبودی از کرونا باید مقدار کافی پروتئین در رژیم غذایی وجود داشته باشد و بین ۱.۲ تا ۲ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن پروتئین لازم است، برای مقابله با تحلیل رفتن عضلات، با در نظر گرفتن وضعیت کلیه‌ها توصیه می‌شود حداقل سه یا چهار وعده محصول پروتئینی از شیر، محصولات لبنی، ماست، پنیر دلمه، ماهی، تخم مرغ، مرغ، گوشت (سوسیس و کالباس شامل نمی‌شوند)، لوبیا و سویا را حتما در رژیم غذایی خود بگنجانید./


خبر آنلاین
https://www.asianews.ir/u/39x
اخبار مرتبط
کنفدراسیون بسکتبال آسیا تمام مسابقات بین المللی قاره را به دلیل شیوع کرونا لغو کرد.
پایین آمدن سیستم ایمنی بدن در بیماران کرونایی، رشد قارچ در لوله های تنفسی، کپسول های اکسیژن و دستگاه های تنفس مصنوعی و عدم ضدعفونی مناسب آنها و بکارگیری مجدد از یک بیمار به بیمار دیگر، سبب شیوع قارچ سیاه در مناطقی شد که کرونا همه گیرتر است.
در ایام تزریق واکسن کرونا باید از مصرف غذاهای سنگین و چرب، فرآوری شده و تنقلات شور خودداری و رژیم غذائی حاوی میوه های خاص و پتاسیم گنجانده شود.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در کلاب هاوس اعلام کرد تا چند هفته دیگر و تا دوم مرداد حدود سه میلیون آسترازنکا و یک و نیم میلیون سینوفارم به دستمان می رسد و در مجموع ۸.۵ میلیون نفر واکسینه می‌شود.
بیمارانی که علائمی شبیه به سرماخوردگی دارند، به احتمال بسیار زیاد به کرونای دلتا مبتلا شده‌اند که به گفته محققان با گونه‌های قبلی متفاوت‌ و مسری تر است.
طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا برای افراد ۵۰ سال به بالا در استان البرز از صبح امروز آغاز شده است.
مصرف مایعات مناسب و از جمله آبمیوه ها به میران کافی؛ نه تنها سبب عملکرد بهتر بدن در شرایط واکسیناسیون می شود، بلکه از افت فشار خون در افرادی که معمولا ترس از آمپول و یا واکسن دارند نیز جلوگیری می کند.
براساس یک نظرسنجی مردم راه‌حل اصلی مبارزه با کووید-۱۹ را تهیه واکسن دانسته‌اند؛ ولی بر این اساس از چند ماه گذشته تا کنون علاقه و اعتماد در میان اقشار گوناگون نسبت به واکسن ایرانی کمتشر شده است.
تزریق سومین دوز واکسن، گامی کمکی برای تقویت ضریب ایمنی تلقی می‌شود و ادارات درمانی و دارویی آمریکا آن را ضروری نمی‌دانند و این دوز برای اغلب گروه‌ها مفید خواهد بود.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید