صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
پنج شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۲
کد خبر: 546
گزارشگر: 1
۷۳۶
۰
۰
۰

ترامپ شگفت انگیزترین پدیده معاصر

نیکنام ببری در جهان معاصر هیچ پدیده ای اندازه ترامپ برای بشریت جدید و در عین حال عجیب و شگفت انگیز نبوده است.

درست در قلب و مرکز نظام سرمایه داری فردی به ارکان اصلی قدرت رسید که تفکری کاملا ضد سرمایه داری و تجارت آزاد دارد.
ترامپ حامل یک باور و ایدئولوژی ملی گرایی افراطی و تهاجمی است که برای جهان و نظام جدید تهدید و خطری بزرگ محسوب می شود.
امروز با گذشت قریب به سه سال از زمامداری ترامپ، روح و هسته اصلی تفکر ترامپ برای نخبگان و جامعه دانشگاهی و رسانه ای عیان شده است. در نظام جهانی که تقریبا دویست کشور در دنیا را شامل می شود کمتر رهبر و دولتی می توان یافت که موافق مراد و تفکر ترامپ و سیاست هایش باشد. تنها رژیم صهیونیستی و عربستان بن سلمان است که پیرو و حامی سیاست های افراطی رئیس جمهور آمریکا هستند.
حمایت این دو رژیم خود گویای افراط گرایی و مسیر غلط و خطرناک سیاست های ترامپ است.
قصد این نوشتار بیان رویکردهای ترامپ و مخالفت های جهانی نیست بلکه به دنبال واکاوی تشابه اسمی ترامپ با ترومپت است. این تشابه اسمی گرچه تصادفی است اما در نوع خود می تواند حامل معناها و پیام های جدی داشته باشد.
ترومپت یکی از سازهای معروف جهان است. این ساز مدل ساز های برنجی- بادی است که در محدوده سوپرانو، زیرترین صدا را در بین سازهای بادی برنجی می‌تواند تولید کند.
رجزخوانی ها و تهدیدهای گاه و بیگاه اش برای کشورها و رهبران دنیا در ذهن تداعی‌گر نوت‌ها و صدای تولید شده از ترومپت است. اما تفاوت ترامپ با ساز ترومپت در ناکوک بودن و ناهمخوان بودن صوت هایش است.
ترامپ بدون دعوا و جار و جنجال، از هویت واقعی اش فاصله می گیرد. همان طور که ساز ترومپت برای نواختن نوت ها و آهنگ های خاص و زیبا ساخته شده است، فلسفه سیاسی ترامپ و حضورش در راس هرم قدرت آمریکا برای ایجاد آشوب و شیپور منازعات و درگیریهاست.
به همان نسبت که وزن و ترتیب آهنگی دقیق و حساب شده در ساز ترومپت است به همان میزان رفتار ترامپ و صحبت هایش آغشته به مغلطه، تناقض‌گویی و عوام فریبی است. کل هنر ترامپ برای زدن توئیت های بادی و توخالی است.
این توئیت ها گرچه در روزهای اول حضورش در قدرت، بعضی جریان ها در داخل و خارح آمریکا را به حرکت وا می داشت، اما امروز دیگر بر جریان های حامی ترامپ هم ثابت شده که صحبت ها و توئیتهای او صرفا کارکرد رسانه ای و احساسی برای عقده های شخصی خود او دارد. برای همین می گویند در مواجهه و مهار ترامپ نباید در دام پژواک ساز ناکوک ترامپ بیفتیم.
سکوت و صبر در شرایط کنونی کاراترین استراتژی برای مهار ترامپ است. هر چه بخواهیم در برابر رفتار احساسی و پر طمطراق ترامپ فعالانه عمل کنیم به همان نسبت در دام ترامپ گیر می افتیم. تقابل لفظی و کلامی با ترامپ منجر به تند تر شدن صدای ترامپ خواهد شد . باید صبوری به خرج داد و ترامپ را در تنهایی خود رها کرد. صداهای دلخراش ترامپ خواهانی در دنیا ندارد. امروز این صدا مونولوگی است و گذشت زمان باعث حذف و نابودی آن خواهد شد.

https://www.asianews.ir/u/1ly
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید