صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر بخش آنلاین(آسیانیوز)
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر بخش آنلاین (آسیا نیوز): نوید جمشیدی
جمعه / ۷ آبان ۱۴۰۰ / ۰۳:۰۴
کد خبر: 6409
گزارشگر: 213
۷۰۰
۰
۰
۲
موادی که اکسیژن خون را افزایش می دهند

چند خوراکی برای بالا بردن سطح «اکسیژن خون»

چند خوراکی برای بالا بردن سطح «اکسیژن خون»
اشباع اکسیژن خون به‌طور مرتب با دستگاه پالس‌سنج، عمل به توصیه‌های پزشکی و مصرف غذاهای غنی از اکسیژن می‌تواند به حفظ سطح مناسب اکسیژن خون کمک کند؛ در حالی که چهار ماده غذایی مقدار اکسیژن خنو را افزایش خواهد داد.

به گزارش آسیانیوز، اکسیژن یک ترکیب ضروری برای رشد و تداوم حیات است. حفظ ۹۴ تا ۹۸ درصد اکسیژن در خون برای جلوگیری از هیپوکسی و آسیب به بافت‌ها ضروری است. هیپوکسی یا افت اکسیژن خون، شما را در معرض ابتلا به آسم، اختلالات ریوی، کرونا و ناراحتی‌های قلبی قرار می‌دهد.

بررسی میزان اشباع اکسیژن خون به‌طور مرتب با دستگاه پالس‌سنج، عمل به توصیه‌های پزشکی و مصرف غذاهای غنی از اکسیژن می‌تواند به حفظ سطح مناسب اکسیژن خون کمک کند.

در این مطلب چهار ماده غذایی که در افزایش سطح اکسیژن خون مؤثرند، به شما معرفی می‌شود. این مواد غذایی صرفاً به این علت که غنی از اکسیژن هستند، به بهبود سطح اکسیژن خون کمک نمی‌کنند! بلکه این مواد حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و مولکول‌هایی با PH قلیایی هستند که مصرف آنها برای داشتن گردش خون بهینه و حفظ سطح اکسیژن خون در محدوده‌ی نرمال ضروری هستند.

۱. انار

انار حاوی آهن، مس، زینک، ویتامین‌های B۳ و B۶ و کولین است. این میوه از طریق افزایش نیتریک اکسید و بهبود فرآیند انتقال اکسیژن، جریان خون را بهبود می‌بخشد. مصرف میوه‌ی انار یا آب انار تازه به انبساط رگ‌های خونی کمک می‌کند و از این راه جریان خون را افزایش می‌دهد.

برای بهره‌مندی از خواص این میوه‌ی سرخ‌رنگ، روزانه یک انار میل کنید یا ۳۷۵ میلی‌لیتر آب انار بنوشید. همچنین می‌توانید انار را به سالاد اضافه کرده و میل کنید.

۲.کاهو

کاهو منبع عالی ویتامین A ،B۳ ،B۵ ،B۶ ،E و C، فولات، آهن، پتاسیم و زینک و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی چون کاروتنوئیدهاست. یک مطالعه روی حیوانات نشان داده است که مصرف کاهو از آسیب بافتی ناشی از استرس اکسیداتیو (اکسیداسیون بافت) جلوگیری می‌کند، سنتز لیپیدها (متابولیسم لیپیدها) را بهبود می‌بخشد و خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

۳. حبوبات

حبوبات از جمله عدس، نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی سرشار از آهن، پتاسیم، زینک و ویتامین B و منابع عالی پروتئین گیاهی و بدون چربی هستند. مصرف حبوبات به کاهش فشار خون بالا، کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و مدیریت وزن کمک می‌کند.

۴. لبنیات

شیر، ماست و پنیر سرشار از کلسیم، زینک، ویتامین‌های گروه B، ویتامین D، پروبیوتیک‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌های سالم هستند. مصرف محصولات لبنی کم‌چرب می‌تواند به کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ کمک شایانی کند.(خبرآنلاین)

منبع: stylecraze / مترجم: الهه جعفرزاده

https://www.asianews.ir/u/431
اخبار مرتبط
یزد - بزودی برای افرادی که واکسن دریافت کرده اند تسهیلاتی برای تردد ها و مواردی دیگر که هنوز جزئیات آن از سوی ستاد ملی کرونا ابلاغ نشده در نظر گرفته خواهد شد
براساس اعلام در سایت رسمی فایزر داروی پی‌اف-۰۷۳۲۱۳۳۲ یک داروی تحقیقاتی ضدویروسیِ مهارکننده آنزیم پروتئاز ویروس کرونای عامل کووید-۱۹ است که به‌ طور خاص برای تجویز خوراکی طراحی شده است و در صورت بروز اولین علائم عفونت و بدون نیاز به بستری شدن برای بیماران تجویز شود.
برای اطلاع از نحوه خرید بلیط هواپیما تهران کیش در ایام کرونا بهتر است با قوانین آن آشنا شوید تا بتوانید با خیالی راحت و بدون دردسر سفر را آغاز کنید.
همچنانکه خبرها حاکی از لغو دور کاری هاست و از بازگشایی قطعی مدارس هم در آخر آبان سخن به میان آمده، کارشناسان و پزشکان پیک ششم کرونا را بسیار خطرناک توصیف کرده اند.
«شایعات» و اشتباهات درباره واکسن کرونا+فیلم: این روزها درباره واکسن کرونا شایعات و نوعی باورهای غلط به وجود آمده است که گفته شده از نظر پزشکی و علمی فاقد اعتبار است.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید