صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
چهارشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۹:۵۴
کد خبر: 7550
گزارشگر: 213
۷۹۵
۰
۰
۲
وضعیت هواشناسی و بارش ها تا ۱۹ دی‌ ماه

اغلب استان ها بارانی و برفی می شوند

اغلب استان ها بارانی و برفی می شوند
آخر هفته جاری با نفوذ جریانات شمالی بارش در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل و چندین استان دیگر آغاز می‌شود.
به گزارش آسیانیوز، کارشناس هواشناسی درباره آخرین وضعیت هواشناسی کشور توضیحاتی ارائه کرد.

صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی درباره آخرین وضعیت جوی هوا گفت: فردا با نفوذ جریانات شمالی بارش در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل آغاز می‌شود. روز چهارشنبه در استان‌های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، یزد، کرمان و هرمزگان شاهد بارش برف و باران رعد وبرق و وزش باد شدید موقتی هستیم و در استان‌های قزوین، البرز ،تهران، سمنان، قم، همدان و مرکزی بارش باران پیش بینی می شود.

به گفته ضیائیان سامانه بارشی امشب در خراسان‌جنوبی، سیستان‌وبلوچستان، کرمان، شرق هرمزگان و جنوب یزد فعال بوده و زمینه‌ساز بارش برف و باران و وزش باد شدید موقت شده و در استان‌های جنوبی زمینه‌ساز رعدوبرق شده‌است.

ضیائیان گفت: امشب در برخی نقاط استان‌های آذربایجان شرقی و غربی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود و شدت بارش هم در سیستان‌وبلوچستان خواهد بود.

از دو روز گذشته به دلیل افزایش حجم بارش‌ها در استان‌های جنوبی کشور شاهد وقوع سیل در اکثر مناطق کشور هستیم.

 رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران و وزش باد شدید در ۱۳ استان در روز چهارشنبه (۱۵دی‌ماه) و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی خبر داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران و وزش باد شدید در ۱۳ استان در روز چهارشنبه (۱۵دی‌ماه) و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی خبر داد.

صادق ضیائیان اظهارکرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، چهارشنبه (۱۵دی‌ماه) با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در استان‌های واقع در کردستان، کرمانشاه، شمال ایلام، لرستان، همدان، مرکزی، جنوب قم و به‌تدریج در استان‌های چهارمحال وبختیاری، اصفهان، شمال فارس، کرمان، یزد خراسان جنوبی و شمال سیستان وبلوچستان بارش باران و برف گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. در مناطق سردسیر و مرتفع بارش به‌صورت برف خواهد بود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد:‌ با نفوذ جریان‌های شمالی به سواحل دریای خزر در اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی نیز بارش رخ می‌دهد همچنین در شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز بارش پراکنده انتظار می‌رود.

وی افزود: امروز(۱۵دی‌ماه) خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای خزر مواج است. پنجشنبه (۱۶دی‌ماه) این سامانه در شرق و جنوب شرق کشور فعال و سبب بارش وزش باد و کاهش دما در این مناطق خواهد شد.

ضیاییان ادامه داد: در جنوب خراسان جنوبی، شمال شرق کرمان و برخی مناطق مرکزی سیستان و بلوچستان بارش شدت خواهد داشت و در بعدازظهر این سامانه از شرق کشور خارج می‌شود. جمعه(۱۷دی‌ماه) در غالب مناطق کشور جوی آرام پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به جو آرام و پایدار در سایر مناطق کشور گفت: روزهای شنبه (۱۸دی‌ماه) و یکشنبه (۱۹دی‌ماه) در استان‌های ساحلی خزر بارش پراکنده رخ می‌دهد و در سایر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود همچنین در شهرهای پرجمعیت و صنعتی افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

 رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۶دی‌ماه) صاف و به‌تدریج همراه با غبار محلی با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۱۷دی‌ماه) صاف همراه با غبارمحلی با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان درپایان اظهار کرد: طی امروز و فردا (۱۵و۱۶ دی‌ماه) بندرعباس با دمای ۲۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و ارومیه با دمای ۳ و۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند../
https://www.asianews.ir/u/4xn
اخبار مرتبط
مقام و کارشناس اداره هواشناسی استان تهران گفت: انتظار می‌رود که متوسط دمای تهران کمتر از نرمال و بارش فصل زمستان به‌ویژه ماه‌های دی و بهمن در حد عادی و در بعضی نواحی شمالی استان بیشتر از حد نرمال باشد.
آخرین داده های هواشناسی استان تهران از بارش برف و باران و کاهش دما در پایتخت تا ۸درجه سانتیگراد از فردا شب، ۲ دی ماه، خبر دادند.
سازمان هواشناسی عمان گفته است در ۲۴ ساعت آینده طوفان شاهین به یک چرخند سیکلونیک شدید تبدیل می‌شود و مسقط و سواحل این کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد و از بامداد امروز با شروع بارندگی به شهرستان چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان رسید.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید