صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
پنج شنبه / ۱۳ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۸
کد خبر: 16845
گزارشگر: 2
۴۰۲
۰
۰
۲
آموزش مدیریت کافه و باریستایی

آموزش بارتندری با تضمین معرفی به بازار کار در آکادمی کافی پارس

آموزش بارتندری با تضمین معرفی به بازار کار در آکادمی کافی پارس
دنیای کافه‌ها و رستوران‌ها همیشه میزبان مشتاقان به تجربه نوشیدنی‌ها و انواع مختلفی از قهوه و نوشیدنی‌های سرد و گرم می‌باشد. برای تهیه و ارائه این نوشیدنی‌ها به شکلی کامل و با کیفیت، مهارت‌های باریستایی و بارتندری حائز اهمیت می‌شوند.

یکی از مراکز برجسته و معتبر در زمینه آموزش مدیریت کافه و باریستایی، بارتندری در ایران، آموزشگاه قهوه پارس" می‌باشد.
تعداد زیادی از افراد جوان و علاقه‌مند به این حرفه در جستجوی آموزش‌های حرفه‌ای بارتندری هستند که آن‌ها را به بازار کار و فرصت‌های شغلی وصل کند. در این مقاله، به معرفی آکادمی قهوه پارس و برنامه‌های آموزشی آن برای افرادی که به دنبال یادگیری بارتندری با تضمین معرفی به بازار کار هستند، می‌پردازیم.
آکادمی کافی پارس یکی از معتبرترین و برجسته‌ترین مراکز آموزش بارتندری و آموزش باریستایی در ایران است که با سابقه بیش از ده سال درخشان در این زمینه به شهرت رسیده است. آموزشگاه با هدف آموزش بارتندران حرفه‌ای و توانمند، برنامه‌های آموزشی گسترده‌ای ارائه می‌دهد که به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد تا با موفقیت در صنعت بارتندری حضور یابند.

برنامه‌های آموزشی متنوع در قهوه پارس

آموزشگاه قهوه پارس برنامه‌های آموزشی متنوعی ارائه می‌دهد که این برنامه‌ها شامل آموزش‌های تئوری و عملی در زمینه میکسولوژی، هنر بارتندری، تزیین نوشیدنی‌ ها و مهارت‌های خدمات رستورانی و مدیریت بار هستند. در طول دوره‌های آموزشی، دانشجویان با تکنیک‌های مدرن بارتندری و آشنا می‌شوند.
این نکته حائز اهمیت است که کلاس های این آموزشگاه به صورت کاملا خصوصی (تک نفره) و نیمه خصوصی (سه نفره) برگذار می شود و انتخاب زمان و ساعت حضور در آموزشگاه به عهده ی هنرجو بوده و می تواند با توجه به مشغله خود انتخاب نماید.
کلاس ها در روزهای تا چهارشنبه بصورت فشرده در آخر هفته ها یعنی پنجشنبه و جمعه برای راحتی شما در ساعات مختلف روز برگذار می گردد و هیچ پیش نیازی نمی خواهد فقط باید به یادگیری و انجام آن علاقه داشته باشید و و به آموزش بار سرد کافی شاپ عشق بورزید.
آموزش های این آموزشگاه نیز تضمینی بوده و منظور از تضمینی یعنی تا زمان یادگیری کامل و تاییدیه هنرجو ادامه خواهد داشت.

طرز تهیه کوکتل

تجهیزات حرفه ای و کامل

تجهیزات در امر آموزش بسیار کامل بوده، تجهیزات باریستایی و بارتندری در صنعت نوشیدنی‌سازی و تهیه نوشیدنی‌ها بسیار اساسی هستند. این تجهیزات نقش مهمی در تهیه نوشیدنی‌ها، میکسولوژی، تزیین نوشیدنی‌ها و ارائه خدمات به مشتریان دارند. از انواع قهوه روبوستا و عربیکا، ماشین های اسپرسو حرفه ای، انواع ظروف باریستایی و بارتندری و سرو،میکسر، شیکر، بلندر، ابزار تزئین نوشیدنی و ..... را کافی پارس در تجهیزات حرفه ای و کامل خود جای داده است.

تضمین معرفی به بازار کار

یکی از ویژگی‌های بارز آکادمی کافی پارس، تضمین معرفی فارغ‌التحصیلان به بازار کار است. این آموزشگاه با برقراری ارتباطات فعال با رستوران‌ها، هتل‌ها، بارها و مکان‌های تفریحی، فرصت‌های شغلی برای دانشجویان خود فراهم می‌کند. این تضمین معناپردازی موفقیت‌آمیز دانشجویان در حرفه بارتندری و شروع حرفه‌ای آن‌ها را تضمین می‌کند.
هنرجویان این آموزشگاه معتبر و حرفه ای بعد از آموزش های لازم مدرک بین المللی و دوزبانه دریافت می کنند که استخدام آنها را در کافه ها و رستوران ها بسیار راحت تر می کند. در ادامه لازم است به این نکته اشاره کنم که این موسسه علاوه بر آموزش، در سراسر کشور نمایندگی کافی شاپ اعطا می کند که این امر باعث شده تا کافی پارس علاوه بر معرفی هنرجویان به دیگر کافه ها، از هنرجویان خود در شعب خود در دیگر شهرها دعوت به همکاری نماید و هنرجو در صورت قبول شرایط در یکی از شعبی که به محل زندگی هنرجو نزدیک باشد مشغول به کار میشود.

مدرسان با تجربه در آموزشگاه کافی پارس

مدرس دوره باریستایی و بارتندری نقش بسیار مهمی در فرآیند آموزش دانشجویان دارد. او باید توانایی آموزش مفاهیم تئوری و مهارت‌های عملی در زمینه باریستایی و بارتندری را داشته باشد. این مدرس باید دانش و تجربه کافی در این حوزه را داشته باشد تا بتواند دانشجویان را به بهترین شکل آموزش دهد.
در کافی پارس، دانشجویان با مدرسانی مجرب و با تجربه همراه می‌شوند. این مدرسان به دانشجویان تکنیک‌ها، روش‌ها و اصول بارتندری را به صورت کامل و حرفه‌ای آموزش می‌دهند. از آنجا که مدرسان خود تجربه کار در رستوران‌ها و بارهای معتبر را دارند، دانشجویان از تجربه‌های عملی آن‌ها بهره‌مند می‌شوند.
در ضمن دانش مدرسان با تغییرات و روند‌های جدید رشته باریستایی و بارتندری به روز می شود و این اطلاعات به دانشجویان منتقل می گردد.

آموزش کافه داری

سرفصل های مهم دوره بارتندری کافی پارس

هدف از این دوره آموزشی، آموزش کامل ۰ تا ۱۰۰ تمامی سرفصل های دوره (که در ادامه برایتان بصورت مفصل نام برده می شود) می باشد:

  • شناخت میکسولوژی و بارتندینگ و مروری بر تاریخچه آن
  • شناخت اصطلاحات تخصصی بار و واحد های اندازه گیری
  • چیدمان صحیح بار و شناخت تخصصی ابزار
  • شناخت تخصصی انواع گارنیش
  • لیوان شناسی و آشنایی تخصصی با ظروف
  • شناخت متد های ساخت نوشیدنی
  • رسپی نویسی و رسپی خوانی و نوشیدنی های امضائی
  • آشنایی با فلیر
  • آموزش کالر کدینگ
  • یخ شناسی و انواع آن
  • آشنایی با سیروپ سازی و شناخت عصاره گیری مواد
  • آشنایی با چگالی مایعات
  • آموزش اسموک کردن
  • آموزش شفاف سازی نوشیدنی
  • آشنایی با انواع نوشیدنی و ماکتیل ها
  • آموزش پورینگ و فری پورینگ
  • آموزش و آماده سازی شیک ها
  • آموزش و آماده سازی اسموتی
  • آموزش و آماده سازی دتاکس
  • آموزش و آماده سازی
  • لیرینگ (نوشدینی های لایه ای)
  • آموزش و آماده سازی خاویار میوه

کارت گارانتی پشتیبانی ۵ ساله

بعد از ثبت نام در آموزشگاه قهوه پارس، هنرجو یک کارت گارانتی دریافت می کند که ۵ سال اعتبار دارد و هنرجو می تواند از مزایای بی نظیر کافی پارس استفاده کند در ادامه به مزایای این کارت اشاره می کنیم:

  • ۵ سال شرکت در ورکشاپ های باریستایی و بارتندری
  • ۵ سال استفاده از کلاس های رفع اشکال و استفاده از تجهیزات به صورت رایگان
  • ۵ سال استفاده از مشاوره رایگان برای راه اندازی و مدیریت کافه
  • ۵ سال مشاوره رایگان و تامین تجهیزات برای کافه هنرجو
  • ۵ سال مشاوره رایگان و تامین مواد اولیه برای هنرجو
  • امکان پرداخت وام و تهسیلات برای راه اندازی کافه به هنرجویان

نتیجه گیری

آموزش بارتندری در آکادمی کافی پارس یک فرصت عالی برای افرادی است که به تبدیل شدن به بارتندران حرفه‌ای و وارد شدن به دنیای جذاب نوشیدنی‌ها علاقه دارند. این آموزشگاه با برگزاری برنامه‌های آموزشی با کیفیت و تضمین معرفی به بازار کار، دانشجویان را برای یک حرفه موفق در این صنعت آماده می‌کند و در راه به حرفه‌ای شدن و تجربه کار در بارها و رستوران‌ها به آن‌ها همراهی می‌کند.

https://www.asianews.ir/u/d1j
اخبار مرتبط
احتمالا در خیلی کافه ها یا جاهای مختلف دیگر اسم چای کرک را شنیده باشید و کنجکاو شده باشید که چای کرک چیست. در این مقاله به طور کامل شرح خواهیم داد که چای کرک چیست. تفاوت این چای با ماسالا در چه چیزی است؟
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید