صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
یکشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۹
کد خبر: 19924
گزارشگر: 464
۳۴۳
۰
۰
۰
در عصر هوش مصنوعی

چشم انداز مبهم روزنامه‌نگاری در سال آینده

چشم انداز مبهم روزنامه‌نگاری در سال آینده
فقط نیمی از رهبران رسانه‌ای در مورد چشم انداز روزنامه‌نگاری در سال آینده مطمئن‌ اند افزایش هزینه‌ها، کاهش درآمد تبلیغات، کاهش رشد اشتراک و همچنین افزایش آزار و اذیت قانونی و فیزیکی مهمترین دلایل کاهش خوشبینی آنها است.


به گزارش آسیانیوز؛ سال گذشته برای رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران سال آسانی نبود. روبرو شدن با چالش‌هایی که تعریف روزنامه‌نگاری را گسترش داد، جنگ‌ در اروپا و خاورمیانه، نبرد بر سر حق مالکیت معنوی و رکود اقتصادی از مهمترین مواردی بود که روزنامه‌نگاران در جهان با آن دست به گریبان بودند. بر اساس «گزارش سالانه رسانه‌ها» که موسسه رویترز منتشر کرده است، سال ۲۰۲۴ به همان اندازه چالش برانگیز خواهد بود.

بزرگترین چالش روزنامه‌نگاری در سال ۲۰۲۴، پذیرفتن هوش مصنوعی درعین مدیریت خطرات آن خواهد بود. این نتیجه‌گیری اصلی رویترز پس از یک نظرسنجی آنلاین است که روزنامه‌نگاران ارشد از پنجاه‌وشش کشور و منطقه جهان در آن شرکت کردند.

طبق این نظرسنجی، هفتاد درصد از پاسخ‌دهندگان فکر می‌کنند که هوش مصنوعی سطح اعتماد مخاطب را در کل اخبار کاهش می‌دهد. برای رویترز واضح است که مبارزه با انتشار اطلاعات نادرست، تمرکز اصلی اتحادیه اروپا در سال جاری خواهد بود.

فقط نیمی از رهبران رسانه‌ای در مورد چشم انداز روزنامه‌نگاری در سال آینده مطمئن‌ اند. افزایش هزینه‌ها، کاهش درآمد تبلیغات، کاهش رشد اشتراک و همچنین افزایش آزار و اذیت قانونی و فیزیکی مهمترین دلایل کاهش خوشبینی آنها است.

سه چهارم مصاحبه‌شوندگان به رویترز گفتند که تمرکز آنها روی کانال‌های مستقیم، به‌ویژه کانال‌های پخش واتس‌اپ و اینستاگرام خواهد بود.

موسسه رویترز در پایان نتیجه‌گیری کرده است: «تکنولوژی با سرعت فوق‌العاده‌ای به حرکت خود ادامه می‌دهد. ناشران می‌دانند که باید منتظر مشکلات جدیدی باشند که بعید است که پیامدهای کامل آن کاملاً مشخص باشد.

https://www.asianews.ir/u/e3F
اخبار مرتبط
شاید نادرست نیست اگر بگوییم، هوش مصنوعی مهمترین تحول در عرصه فناوری‌های نو در هزاره سوم خواهد بود علاوه بر اثر انکارناپذیر آن بر دانش و صنعت، هنوز ابعاد تأثیر آن بر زندگی و معیشت مردم نامعلوم است به‌عنوان نمونه، مؤسسه McKinsey & Company سناریوهای گوناگونی را بررسی کرده و تخمین می‌زند، اتوماسیون و هوش ‌مصنوعی بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میلیون شغل را تا سال ۲۰۳۰ جابه‌جا خواهد کرد و ۳۷۵ میلیون نفر مجبور خواهند شد، به‌طور کامل گروه شغلی خود را تغییر دهند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید