صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
پنج شنبه / ۷ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۴
کد خبر: 18708
گزارشگر: 464
۲۹۵
۰
۰
۰
طرح یسنا

خبر خوش برای مادران

خبر خوش برای مادران
در این طرح مادران شیرده دهک اول درآمدی هشت استان تحت پوشش طرح امنیت غذایی قرار گرفتند و ماهانه ۴۰۰ هزار تومان یارانه آنها توسط دولت شارژ می‌شود. اعتباری که صرفا برای خرید ۱۶ قلم کالای خوراکی است.

 به گزارش آسیانیوز؛ در آستانه روز مادر از عیدی دولت به مادران ایرانی در قالب طرح یسنا که از پنجم دی اجرایی شده است، رونمایی شد.

طرح «یسنا» به حمایت غذایی از مادران باردار و شیرده اختصاص دارد و از این هفته پروسه اجرایی خود را آغاز کرده است. علت اصلی راه‌اندازی این طرح براساس آنچه معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است، کاهش میزان کالری مصرفی مردم در طی سال‌های ۱۳۹۱ تا۱۳۹۹ بود. معضلی که عاملی شد تا دولت بسته کلانی در حوزه امنیت غذایی تدوین کند که یکی از بخش‌های مهم آن به حمایت از مادران شیرده و دارای کودکان زیر دو سال اختصاص داشته باشد.

در این طرح مادران شیرده دهک اول درآمدی هشت استان تحت پوشش طرح امنیت غذایی قرار گرفتند و ماهانه ۴۰۰ هزار تومان یارانه آنها توسط دولت شارژ می‌شود. اعتباری که صرفا برای خرید ۱۶ قلم کالای خوراکی است.

بحث پرداخت عیدی و مزایای پایان سال کارگران در روزهای سرد زمستان یکی از داغ ترین خبرها به شمار می رود.

این ۱۶ قلم طرح کالا برگ شامل پنیر، ماست، شیر، تخم‌مرغ و پروتئین‌ها شامل گوشت‌‌مرغ و گوشت‌قرمز، حبوبات، روغن، شکر، قند و برنج، سبزیجات و میوه‌جات می‌شود.

طرح یسنا به عنوان سومین طرح تشویقی دولت پس از طرح یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی و یارانه کودکان دارای فقر غذایی و نیازمند تغذیه شناخته می‌شود که در نخستین گام آن مادران شیرده دارای فرزند زیر دو سال در دهک یک درآمدی در ۸ استان کهگیلویه و بویراحمد، خراسان‌جنوبی، ایلام، خراسان‌شمالی، گلستان، فارس، هرمزگان و لرستان، مشمول این طرح هستند.

https://www.asianews.ir/u/dJW
اخبار مرتبط
در تاریخ جهانی روز زن؛ کمتر کسی در چند دهه اخیر ایران برای مادر یا همسرش هدیه می خرد یا به آنان تبریک می گوید؛ البته شاید فقط قشر محدودی در شبکه های اجتماعی این مناسبت را مد نظر داشته باشند یا گروهی در اینستاگرام فقط ژست تبعیض علیه زنان را بگیرند و پوستر ۸ مارس به اشتراک بگذارند؛ ولی چرا تلاش شده که برگزاری چنین مناسبتی در تاریخ پس از انقلاب جایگاه مردمی پیدا نکند؟ هر چند که نقش خود زنان هم در این باره درخور تامل است.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید