صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۹
کد خبر: 19095
گزارشگر: 464
۳۹۹
۰
۰
۱
یک مطالعه جدید

ارتباط افسردگی و چاقی

ارتباط افسردگی و چاقی
یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک دوره افسردگی می تواند باعث افزایش وزن در بین افرادی شود که با چاقی دست و پنجه نرم می کنند.





به گزارش آسیانیوز، محققان پی بردند افرادی که دارای افزایش در علائم مربوط به افسردگی بودند، یک ماه بعد وزن شأن هم افزایش یافته بود.

«جولیا مولر»، محقق ارشد از شورای تحقیقات پزشکی دانشگاه کمبریج، در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «این موضوع نشان می‌دهد که افراد دارای اضافه وزن یا چاقی در پاسخ به احساس افسردگی بیشتر در معرض افزایش وزن هستند.»
کانال عصر ایران در تلگرام

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۲۰۰۰ بزرگسال در بریتانیا را بررسی کردند.

  شرکت‌کنندگان با استفاده از یک اپلیکیشن موبایل، پرسش‌نامه‌های دیجیتالی ماهانه در مورد سلامت روانی و وزن بدن خود را تکمیل کردند. سوالات در این مطالعه علائم افسردگی، اضطراب و استرس درک شده هر فرد را ارزیابی می‌کرد.

نتایج نشان می‌دهد به ازای هر افزایش تدریجی در نمره افسردگی معمول یک فرد، وزن آنها یک ماه بعد حدود یک دهم ۰.۵ کیلوگرم افزایش می‌یابد.

ممکن است افزایش وزن، کم به نظر برسد، اما محققان خاطرنشان کردند که اگر افسردگی یک فرد از ۵ به ۱۰ در مقیاسی که استفاده می‌کند افزایش یابد، به میانگین افزایش وزن هم افزوده می‌شود.

مولر می‌گوید: «اگرچه افزایش وزن نسبتاً کم بود، اما تغییرات کوچک وزنی که در دوره‌های زمانی کوتاه رخ می‌دهد می‌تواند منجر به تغییرات وزنی بزرگ‌تر در درازمدت، به‌ویژه در میان افراد دارای اضافه وزن و چاقی شود».

به گفته محققان، این اثر تنها در افرادی که اضافه وزن داشته یا چاق بودند مشاهده شد. به نظر نمی‌رسد افراد با وزن سالم به دلیل نوسانات خلقی، وزن اضافه کنند.

محققان همچنین هیچ مدرکی مبنی بر اینکه استرس یا اضطراب باعث افزایش وزن می‌شود، یا اینکه وزن فرد پیش بینی کننده احتمال افزایش افسردگی است، پیدا نکردند.

https://www.asianews.ir/u/dQe
اخبار مرتبط
سخنگوی پزشکی قانونی لس آنجلس روز جمعه علت درگذشت «متیو پری» بازیگر سریال «فرندز» را «اثرات شدید کتامین» اعلام کرد.
پژوهشگران اعلام کردند که بیشتر مردان و زنانی که دنبال درمان افسردگی بودند و تزریق بوتاکس(سم بوتولینوم آ) در عضلات اخم دریافت کردند، بهبودی چشمگیر یافتند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید