صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
شنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۲
کد خبر: 20425
گزارشگر: 464
۲۶۰
۰
۰
۱۷
هشدار محققان؛

تاثیر غذاهای ناسالم بر روی جذابیت جنسی

تاثیر غذاهای ناسالم بر روی جذابیت جنسی
همچنین میان مصرف «مستمر» کربوهیدرات‌های تصفیه شده در طول صبحانه و میان وعده‌ها با رتبه‌بندی جذابیت پایین و در مقابل، میان مصرف غذاهای پرانرژی با رتبه‌بندی جذابیت بالاتر نیز ارتباط پیدا شد.

تحقیقات پژوهشگران دانشگاه مونپلیه در فرانسه معنای کاملاً جدیدی به عبارت قدیمی «شما همان چیزی هستید که می‌خورید» داده است؛ زیرا آنها موفق شدند ارتباطی میان مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده و درک میزان «جذابیت صورت» پیدا کنند.

نتیجه تحقیقات آنها به زبان ساده این است که آنهایی که غذاهای فرآوری شده و «غذاهای ناسالم» بیشتری می‌خوردند، از نظر جنس مخالف کمتر جذاب به نظر می‌رسند.

این مطالعه توضیح می‌دهد که چگونه مصرف زیاد و مستمر غذاهای حاوی گلیسمی بالا (یعنی غذاهایی که به سرعت بر قند خون شما تأثیر می‌گذارند) بدون در نظر گرفتن عواملی مانند شاخص توده بدنی (BMI) و سن افراد، با رتبه‌بندی جذابیت پایین‌تر ارتباط دارند.

به عبارت دیگر، خوردن زیاد مواد غذایی بسیار فرآوری شده مانند شیرینی، کلوچه و چیپس ممکن است باعث شود دیگران شما را زشت ببینند.

این تحقیق بویژه از آن رو مهم است که در حال حاضر رژیم غذایی مردم در کشورهای صنعتی، عمدتا حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات تصفیه شده یا غذاهای بسیار فرآوری شده است که فاقد هرگونه ارزش غذایی واقعی هستند. برخی از نمونه‌های این مواد غذایی عبارتند از آرد سفید، شکر و مواد موجود در میان‌وعده‌های بسته بندی شده کوچک(اسنک‌ها).

مطالعات قبلی نشان داده بود که افزایش مصرف این غذاها، ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی را افزایش دهد و اکنون این تحقیق جدید نشان داده که خوردن مقدار زیادی کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده، ممکن است بر ویژگی‌های غیرپزشکی افراد نیز تأثیر بگذارد.

آنها به برخی از این شرکت‌کنندگان، صبحانه‌ای با مواد غذایی حاوی گلیسمی بالا و کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده دادند که سطح قند خون را افزایش می‌دهند و به گروه دوم از شرکت کنندگان نیز صبحانه‌ای با سطح گلیسمی پایین دادند.

پس از انجام این آزمایش‌ها، از همه شرکت کنندگان خواستند که یک فرم نظرسنجی را پر کنند.

سپس از داوطلبان دگرجنس‌گرا خواستند با استفاده از عکس‌هایی که دو ساعت پس از خوردن صبحانه گرفته شده بودند، جذابیت چهره شرکت‌کنندگان در جنس مخالف را ارزیابی کنند.

تجزیه و تحلیل‌ها پاسخ‌ها نشان داد که مصرف یک صبحانه با گلیسمی بالا، ارتباط واضحی با جذابیت کمتر چهره در بین مردان و زنان دارد.

همچنین میان مصرف «مستمر» کربوهیدرات‌های تصفیه شده در طول صبحانه و میان وعده‌ها با رتبه‌بندی جذابیت پایین و در مقابل، میان مصرف غذاهای پرانرژی با رتبه‌بندی جذابیت بالاتر نیز ارتباط پیدا شد.

این نتایج حتی پس از آنکه تیم تحقیق عوامل دیگری را که به طور بالقوه بر جذابیت تأثیر می‌گذارند (مانند سن، سن درک شده، BMI، عادات سیگار کشیدن و میزان موهای صورت) در نظر گرفتند، باز هم تایید شد.

به این ترتیب نویسندگان این مطالعه اعلام کردند: «به نظر می‌رسد جذابیت چهره که یک عامل مهم در تعاملات اجتماعی است، تحت تأثیر مصرف فوری و مزمن کربوهیدرات تصفیه شده در مردان و زنان قرار می‌گیرد».


با این وجود آنها تاکید گردند که انجام تحقیقات بیشتر با گروههای بزرگتری از شرکت کنندگان به منظور رسیدن به درک عمیق‌تر در این باره که دقیقا چگونه کربوهیدرات‌های تصفیه شده ممکن است با جذابیت و سایر ویژگی‌های اجتماعی ارتباط داشته باشند، ضروری است.

https://www.asianews.ir/u/ebQ
اخبار مرتبط
یکی از مهم ترین عـوامـل شکل دهنده الگوی غذایی هر جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذایی آن جامعه است و ایرانیان مردمی خوش ذائقه و دارای تنوع غذایی بسیار بالا هستند و سنت خوردن، از ماندگارترین میراثهای فرهنگ و تمدن ایرانیان است؛ اما آنچه قابل تامل است، الگوی تغذیه ای است و سطح سلامت جامعه وابستگی زیادی به تغذیه مناسب و سالم دارد.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید