صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
سه شنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۵
کد خبر: 14210
گزارشگر: 306
۳۱۰
۰
۰
۱
مدیرامور طیور سازمان سازمان جهاد کشاورزی استان یزد

ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در استان یزد

ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در استان یزد
یزد - مدیرامور طیور سازمان گفت : استان یزد با ۶۷۸ واحد مرغ گوشتی وظرفیت تولید بیش از ۶۵هزار تن گوشت مرغ در سال یکی از استان های پیش رو در تولید مرغ گوشتی است

آسیانیوز / یزد ؛  حسین محمدزاده مدیر امور طیور سازمان با اشاره به وضعیت گوشت مرغ در بازار بیان کرد: استان یزد با ۶۷۸ واحد مرغ گوشتی وظرفیت تولید بیش از ۶۵هزار تن گوشت مرغ در سال یکی از استان های پیش رو در تولید مرغ گوشتی است.


وی افزود : حدود ۴۵ درصد ازگوشت مرغ مازاد بر نیاز استان به استان های همجوار صادر می شود .

محمد زاده گفت : با توجه به شرایط اقتصادی کشور و
  با تغییر ارز ترجیحی، پرورش دهندگان طیور با چالش هایی روبه رو شدند , اما تخصیص تسهیلات بانکی برای تامین سرمایه در گردش و تلاش بهره برداران در جهت افزایش بهره وری از نهاده های تغذیه ای طیور تا حد زیادی این چالش را تعدیل کرده است,

وی
  در این راستا اظهار کرد : در سال ۱۴۰۰ با ۳۴میلیون و ۸۸۰هزار قطعه جوجه ریزی، بیش از ۶۱ هزارتن گوشت مرغ از واحدهای مرغ گوشتی تولید شد  اما در سال ۱۴۰۱ با وجود نوسانات اقتصادی، نزدیک به ۲۸ میلیون قطعه جوجه ریزی و ۴۹هزار تن گوشت تولید شد , البته با یهره برداری ۱۰ واحد مرغ گوشتی و فعالیت کامل همه واحدهای موجود پیش بینی می شود که در سال ۱۴۰۲ ، حداقل به ۳۵ میلیون قطعه برسد. 

 به گفته مدیر امور طیور سازمان: وضعیت جوجه ریزی واحدهای مرغ گوشتی استان یزد نسبت به استان های همجوار  بهتر و راندمان و کیفیت تولید حاصل از فعالیت تولید کنندگان یزدی نیز برتر است واین نشان دهنده  تاب آوری بالا ،کوشش آمیخته با ایمان و وطن دوستی کشاورزان و دامپروران استان است.

 وی تصریح کرد :در نیمه اول ماه اینده به دلیل کاهش و  توزیع نامناسب جوجه ریزی در کشور، حدودا یک هفته با چالش روبه رو خواهیم شد اما با توجه به تعداد جوجه های موجود در سالن های پرورش مرغ گوشتی استان، پیش بینی می شود که روزهای پیش رو بطور متوسط در هر روز حدود ۹۶ تن گوشت مرغ  تولید شود در حالی که نیاز روزانه استان حدود ۷۵ تن است.

 این مسئول عنوان کرد : با توجه به شرایط جوجه ریزی استان های همجوار و افزایش تقاضا  برای گوشت مرغ و نیز پراکندگی جوجه ریزی در استان، در صورت کاهش بارگیری و  تولید گوشت ، بطور محدود مرغ منجمد برای تنظیم بازار در نظر گرفته شده است.

 محمدزاده با اشاره به خواص گوشت مرغ خاطر نشان کرد : گوشت مرغ از لحاظ قابلیت هضم، پروفیل اسید های امینه، بعد از ماهی، بهترین گوشت محسوب می شود و مصرف کنندگان نیز از این موضوع آگاهند و افزایش مصرف سرانه گوشت مرغ در سال های اخیر یکی از نتایج افزایش آگاهی مصرف کننده است.

وی افزود :گوشت مرغ به دلیل ارزانتر بودن نسبت به دیگر
  فرآوردهای گوشتی همیشه بعنوان یک اهرم بازدارنده افزایش قیمت گوشت قرمز عمل کرده و لذا حمایت از پرورش دهندگان طیور می تواند در دستیابی به تحقق شعار سال" مهار تورم ورشد تولید" کمک کننده باشد.

این مسئول در پایان متذکر شد : تامین سرمایه در گردش، حمایت از توسعه واحدهای کشتارگاهی موجود، ایجاد حداقل دو واحد کشتارگاهی جدید، حمایت زیرساختی و تسهیلاتی در ایجاد حداقل یک واحد مالکیتی یکپارچه تولید گوشت مرغ
  از برنامه های مدیریت طیور در سال جدید است.

سید محمد جواد عرفانفر

 

ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در استان یزد  ، حسین محمدزاده مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد

https://www.asianews.ir/u/9yu
اخبار مرتبط
یزد - علیزاده گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از۱۰۰ درصد کود موردنیاز تامین گردیده است اتفاق خوب و کم نظیری را در استان رقم زده
یزد - مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گفت : چنانچه با آفت مبارزه نشود عملکرد در واحد سطح محصول گندم و جو به نحو قابل توجهی پایین می آید و عملا آن محصول اقتصادی نخواهد بود و در این راستا اکیپ های شبکه مراقبت و پیش آگاهی در سراسر استان فعال هستند و روزانه از مزارع بازدید میکنند و توصیه های لازم را به روش های مختلف به گندم کار های عزیز می دهند
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید