صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۸:۲۴
کد خبر: 1777
گزارشگر: 2
۱۵۹۹
۰
۰
۳
بدهی تبرک در سال گذشته ۱۱۰۰ درصد رشد داشته است؛

ارزش سهام «تبرک» همزمان با بدهی‌هایش رشد می‌کند !!

ارزش سهام «تبرک» همزمان با بدهی‌هایش رشد می‌کند !!
ارزش سهام تبرک درحالی طی حدود شش ماه بیش از ۵ برابر شده که بدهی‌های جاری این شرکت از حدود ۱۱/۷ میلیارد تومان در پایان سال ۹۷ با رشد خیره‌کننده ۱۱۴۰ درصدی به حدود ۱۴۴ میلیارد و ۸۶۶ میلیون تومان در ۹ ماهه سال ۱۳۹۸ رسیده است.

به گزارش وبسایت «آسیانیوز» و به نقل از «نود اقتصادی»، این روزها شرکت تبرک پای ثابت آگهی‌های تبلیغاتی رسانه ملی است. جدای از اینکه هزینه‌های قابل‌توجه تبرک برای آگهی‌های تبلیغاتی چقدر در موفقیت فروش و بازاریابی شرکت تأثیر گذاشته، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت هر سهم تبرک در بازار سرمایه از حدود ۴۰۸ تومان در نیمه دوم آبان ۱۳۹۸ با رشد ۴۳۸ درصدی به حدود دو هزار و ۲۰۰ تومان در روزهای اخیر رسیده است.

همچنین ارزش بازار سهام تبرک نیز طی این مدت از حدود ۹۱۰ میلیارد تومان در نیمه دوم آبان به ۴ هزار و ۸۹۳ میلیارد تومان در روزهای اخیر رسیده که حکایت از رشد ۵/۳ برابری است.

قابل‌ذکر است رشد ارزش بازار سهام تبرک درحالی اتفاق افتاده که فروش خالص برخی از محصولات این شرکت ازجمله روغن فله سویا، انواع کمپوت و روغن خوراکی در شهریورماه سال ۹۸ در مقایسه با دوره مشابه سال قبل از کاهشی جدی برخوردار بوده است.
اما نکته جالب‌تر اینکه ارزش سهام تبرک درحالی طی حدود شش ماه بیش از ۵ برابر شده که بدهی‌های جاری این شرکت از حدود ۱۱/۷ میلیارد تومان در پایان سال ۹۷ با رشد خیره‌کننده ۱۱۴۰ درصدی به حدود ۱۴۴ میلیارد و ۸۶۶ میلیون تومان در ۹ ماهه سال ۱۳۹۸ رسیده است.
به نظر می‌رسد این افزایش معنادار حجم بدهی‌های جاری گروه تبرک، به‌صورت مشخص ناشی از پرداخت سود سهام و درعین‌حال، عقد قرارداد پخش تبلیغات محصولات شرکت‌های فرعی تبرک با سازمان صداوسیما بوده است. به‌راستی رشد شگفت‌انگیز ارزش سهام تبرک چگونه رخ داده است؟

نوید جمشیدی
https://www.asianews.ir/u/1ck
اخبار مرتبط
مرکز پژوهش های مجلس با تاکید بر اینکه هدف اصلی از استفاده از سازوکار صندوق‌های ETF برای واگذاری سهام دولت، درآمدزایی از ناحیه واگذاری مالکیت بنگاه‌ها و تأمین سریع کسری بودجه است، اعلام کرد: استفاده از این سازوکار، اگر چه مسئله کوتاه‌مدت دولت را به نحو ساده‌ای حل می‌کند اما مسئله‌ای بزرگ برای کشور در آینده ایجاد خواهد کرد.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید