صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
چهارشنبه / ۸ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۷:۰۴
کد خبر: 20763
گزارشگر: 464
۲۸۴
۰
۰
۱
یادداشت| دکتر حمزه رضایی

طنز روز/ توصیه عالمانه

طنز روز/ توصیه عالمانه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: یکی از تنقلات رایج در ایام عید، آجیل‌ها هستند، بنابراین باید توجه شود که زیاده‌روی در مصرف آجیل توصیه نمی‌شود و نباید یک وعده غذایی کامل به مصرف آجیل‌ها اختصاص داده شود.

آسیانیوز - ما نمی دانیم با چه زبانی شکر خدای را به جای بیاوریم که چنین مسئولان‌ فهیم و نکته دانی را نصیب ما نموده است که کلاً زندگی ساده و بی الایش خود را تعطیل نموده و هم و غم شان شده است حل مشکل و معضل زندگی ما...

تصور بفرمایید اگر جناب مدیر کل به این موضوع حیاتی اشاره نکرده و راهکارهای مصرف اجیل را ارائه نفرموده بودند، با این وفور نعمت خشکبار و فراوانی اجیل علی الخصوص پسته خندان، بعید نبود ما با زیاده روی در خوردن این کالای مفت و در دسترس، کار دست خودمان می دادیم و حتی تا مرز انفجار و ترکیدن هم پیش می رفتیم...

کلاً ما مردم عجیب و غریبی هستیم، نعمت که به فور و فراوانی و ارزان در اختیارمان قرار بگیرد، دیگر کنترل خودمان را نداریم، و مراعات نمی کنیم حتی گلوله گرم هم که باشد به جان می خریم و مرگ موش هم که پیدا کنیم تا خرخره می خوریم و به خودمان رحم نمی کنیم ..

شما کجای دنیا و در کدامین کشور مردمی سراغ دارید که تا این حد در ناز و نعمت باشند و انچنان در میان نعمت های خدادادی غلت بزنند که فلان مسئول مجبور شود تذکر دهد و به التماس بیفتد و بگوید در خوردن اجیل که چربی بالایی دارد، زیاده روی نکنید...

و در این راستا چه بهتر که مسئولان هم زیاد به خود شان فشار نیاورند و انرژی و وقت گرانبهای خود را صرف نصبحت و پند و اندرز به این ملت نکنند.که به قولاً نرود میخ اهنین در سنگ سخت.

به جای نصیحت های عالمانه، بهتر ان است که مسئولان عزم شان را جزم کنند و از فراوانی و وفور و ارزانی نعمت بکاهند، تا این مردم به خود بیایند و از این زیاده روی ها و تا خرخره خوردن ها دست بردارند و مانند ادمیزاد زندگی کنند...


https://www.asianews.ir/u/ehn
اخبار مرتبط
مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت که در آجیل‌های کهنه به دلیل کپک زدگی نوعی سم ترشح می شود که زمینه ساز ابتلا به سرطان است.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید