پنج شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۲ / ۲۱:۰۰
کد خبر: 17822
گزارشگر: 280
سرویس: سرصفحه با ایرج جمشیدی
۱۹۲
۰
۰
۰
آخر هفته با ایرج جمشیدی ۲ آذر ۱۴۰۲

رستوران دیسفروتار بارسلونا؛ آشپز سه تا شد دو ستاره میشلن گرفت!

رستوران دیسفروتار بارسلونا از معدود رستوران‌هایی است که ۳ سرآشپز فوق حرفه‌ای دارد و کار تیمی آن از سرآشپز‌ها آغاز می‌شود و تا میز مشتریان ادامه دارد. رستورانی با دو ستاره‌ی میشلن و دستاوردهای پر شمار. در برترین رستوران‌های ایران و جهان با مهدی مرتضوی به معرفی این رستوران‌ خواهیم پرداخت. در دو بخش دیگر:
رستوران دیسفروتار بارسلونا از معدود رستوران‌هایی است که ۳ سرآشپز فوق حرفه‌ای دارد و کار تیمی آن از سرآشپز‌ها آغاز می‌شود و تا میز مشتریان ادامه دارد. رستورانی با دو ستاره‌ی میشلن و دستاوردهای پر شمار. در برترین رستوران‌های ایران و جهان با مهدی مرتضوی به معرفی این رستوران‌ خواهیم پرداخت. در دو بخش دیگر:
«این مهم نیست که شما چه توجیه آنی خواهید داشت، مهم این است که مشتریان چه می‌گویند». در برند و برندینگ با دکتر محمود سمیعی نصر به روشن‌سازی ۵ مورد از اصولی که برندهای تاثیرگذار جهان به نوعی به آنها پایبند بودند می‌پردازیم. 
پروژه‌ی ساخت مسکن‌ با متراژ پایین یا مسکن ۲۵ متری در تهران بلافاصله پس از مطرح شدن، مورد تکذیب مسئولان قرار گرفت و مدیر کل وزارت شهرسازی تهران در این مورد گفت که با «این رویکرد به شدت مخالفیم». در آینده‌پژوهی سکونت با پیمان رحیمی‌نژاد به بررسی اینکه اجرایی کردن این پروژه تا چه اندازه ضروری است، می‌پردازیم.
 
امیر موید باوند نویسنده: امیر موید باوند
https://www.asianews.ir/u/du9
اخبار مرتبط
مایکل پورتر، نویسنده‌ی کتاب «مزیت رقابتی ملل» قریب به ۴۰ سال پیش، عوامل اساسی تعیین‌کننده مزیت رقابتی ملی در یک صنعت و نحوه همکاری آنها برای ایجاد مزیت بین المللی در سیستم اقتصادی حاکم را شناسایی کرده است. با این حال در کشور ما مزیت رقابتی در بسیاری از صنایع عملا کاربردی نداشته است. در قسمت دیگری از برند و برندینگ با دکتر محمود سمیعی نصر، برند استراتژیست به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت. در ادامه:
پنج شنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۲ / ۲۱:۰۰
اظهار نظر
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید