صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
جمعه / ۱ دی ۱۴۰۲ / ۲۲:۱۱
کد خبر: 18543
گزارشگر: 306
۱۴۲
۰
۰
۳

گام جدید استاندارد یزددر بهبود کیفیت نان مردم

گام جدید استاندارد یزددر بهبود کیفیت نان مردم
یزد - همکاری دیگردستگاه های استان، گام جدید استاندارد یزددر بهبود کیفیت نان مردم برداشته شد

آسیانیوز / یزد ؛ جلسه تخصصی کارگروه آرد و نان استان یا هدف استفاده از آرد کامل و بهبود کیفیت نان با حضور نماینده ویژه استاندارد، نمایندگان فرمانداری، مدیرکل استاندارد، نمایندگان ادارات غله و معاونت غذا و دارو و مدیران و مسئولان کارخانجات آرد استان در سالن ولایت فرمانداری شهرستان یزد برگزار شد.

برپایه این گزارش در این جلسه ابتدا ضمن ارائه توضیحات توسط اعضاء به اهمیت استفاده از آرد کامل در تهیه انواع نان مورد مصرف در سفره مردم پرداخته شد.

مدیرکل استاندارد استان یزد در این نشست گفت: برای تهیه آرد کامل از تمامی قسمت¬های دانه گندم، شامل سبوس، جوانه و اندوسپرم استفاده می¬شود، به همین دلیل این محصول، ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر آردها دارد.

حمید مطهری افزود: از آنجا که املاح، ویتامین¬های گروه B و مواد سلولزی در آرد کامل بیشتر است، مصرف نان تهیه شده از این نوع آرد، می¬تواند بر سلامت جامعه اثرات سودمندی داشته باشد.

وی ادامه داد:آرد کامل به دلیل دارا بودن سبوس زیاد، رنگ تیره¬تری نسبت به دیگر آرد ها دارد، ولی کیفیت و ماندگاری نان تهیه شده از آن بهبود ¬یافته، ضمن این که عطر و طعم این نوع نان منحصر به¬فرد است.

این مسئول گفت: در خصوص تجدید نظر وبازنگری استاندارد¬های گندم، آرد و نان با هدف احیاء نان کامل، توسط سازمان ملی استانداردایران اقداماتی انجام شده است، ضمن این که می دانیم درخصوص امکان تولید این آرد توسط کارخانجات تولیدی استان، چالش ها و مشکلاتی هم وجود دارد.

مطهری افزود:امید است با تعامل و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی استان و کارخانجات تولید آرد شاهد افزایش استفاده از آرد کامل نان به¬عنوان قوت غالب مردم باشیم و بتوان گامی در بهبود کیفیت تغذیه و افزایش سلامت مردم استان برداشت.

شایان ذکر است، در پایان نیز بازدید مشترکی از یک واحد نانوایی سنگک انجام و کیفیت نان تهیه شده با آرد کامل نسبت به نان سفید (با سبوس کمتر) بررسی شد.

سید محمد جواد عرفانفر

 

گام جدید استاندارد یزددر بهبود کیفیت نان مردم ، حمید مطهری مدیرکل استاندارد

https://www.asianews.ir/u/dHa
اخبار مرتبط
یزد - درآخرین روزازهفته ی استاندارد، مسئولین اداره کل استاندارد استان ، با آیت الله ناصری یزدی، نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه یزد دیداروگفتگو کردند
چندی است که بحث واردات خودروهای برقی مطرح شده است و به‌رغم آن‌که بسیاری از صاحبنظران معتقدند زیرساخت‌های لازم هنوز وجود ندارد و مشکل تأمین برق، چالش جدی این خودروهاست، روز گذشته رییس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: «آبان‌ماه اولین محموله خودروهای برقی وارد کشور می‌شود و تا پایان سال در مجموع ۶٠ هزار خودرو وارد خواهد شد.»
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید