صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
چهارشنبه / ۹ مهر ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۴
کد خبر: 2609
گزارشگر: 213
۱۰۰۳
۰
۰
۴
در ایالت اوهایو

در نخستین جدال ترامپ و بایدن چه گذشت؟

در نخستین جدال ترامپ و بایدن چه گذشت؟
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده و جو بایدن، نامزد حزب دموکرات در نخستین مناظره تلویزیونی خود بر سر دیوان عالی آمریکا، کووید- ۱۹، سوابق دو نامزد، اقتصاد، تغییرات اقلیمی، مسائل نژادی و خشونت در شهرها و یکپارچگی انتخابات به بحث و جدل پرداختند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده و جو بایدن، نامزد حزب دموکرات در نخستین مناظره تلویزیونی خود بر سر دیوان عالی آمریکا، کووید- ۱۹، سوابق دو نامزد، اقتصاد، تغییرات اقلیمی، مسائل نژادی و خشونت در شهرها و یکپارچگی انتخابات به بحث و جدل پرداختند.

نخستین مناظره دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰ سه‌شنبه هشتم مهرماه و تنها ۳۵ روز مانده به این انتخابات برگزار شد.

به دلیل شیوع ویروس کرونا دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری در آغاز این مناظره از دست دادن با یکدگر خودداری کردند.

مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ساعت ۲۱ به وقت شرق آمریکا در کلیولند در ایالت اوهایو آغاز شد و کمی بیش از ۹۰ دقیقه طول کشید.

کریس والاس، خبرنگار شبکه فاکس نیوز مجری این مناظره بود و براساس قرعه دونالد ترامپ آغازگر این مناظره بود.

نخستین پرسش در خصوص معرفی قاضی ایمی برت برای دیوان عالی آمریکا بود.

دونالد ترامپ در پاسخ به این پرسش گفت، ما در انتخاب پیروز شدیم و حق داشتیم نامزد عضویت دیوان عالی را معرفی کنیم. پیروزی در انتخابات پیامد دارد. اگر دموکرات‌ها قدرت و رای لازم را می‌داشتند سریعتر این کار را انجام می‌دادند.

ایمی برت روز شنبه و هشت روز پس از مرگ روث بیدر گینزبرگ، قاضی لیبرال دیوان عالی آمریکا توسط دونالد ترامپ معرفی شد.

جو بایدن در پاسخ گفت، این حق مردم است با رای خود رئیس جمهور آینده را انتخاب کنند و او می‌بایست نامزد دیوان عالی را معرفی کند چرا که ده ها هزار نفر رای خود را قبلا ارسال کرده‌اند.

نامزد حزب دموکرات اضافه کرد که او به لحاظ شخصی مشکلی با گزینه پیشنهادی ترامپ برای دیوان عالی ندارد، اما پرونده اختلاف بر سر بیمه همگانی بعد از انتخابات به دیوان عالی می‌رود و او می‌تواند بر سرنوشت ده‌ها میلیون‌ نفر تاثیر بگذارد.

مالیات پرداختی دونالد ترامپ

در بخش دیگری از مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، مجری از دونالد ترامپ در خصوص گزارش اخیر روزنامه نیویورک تایمز پرسید.

کریس والاس پرسید، او در سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ چقدر مالیات پرداخته است؟ دونالد ترامپ در پاسخ گفت که او میلیون‌ها دلار مالیات پرداخته است.

اما مجری بار دیگر تاکید کرد که به طور مشخص چه میزان در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ مالیات پرداخته کرده‌اید. دونالد ترامپ در پاسخ گفت که در این دوسال «میلیون‌ها دلار مالیات بر درآمد پرداخت» کرده است.

دونالد ترامپ در ادامه این مناظره گفت٬ چرا همسر شهردار مسکو سه و نیم میلیون دلار به هانتر بایدن، پسر جو بایدن داده است.

جو بایدن در پاسخ تاکید کرد، مشخص شده این این گزارش درست نیست و فرزند او هیچ کار اشتباهی را انجام نداده است.

آخرین پرسش مجری درباره پذیرش نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در سوم نوامبر بود.

مجری از هر دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری خواست با توجه به میزان زیاد آرایی که از طریق پست ارسال شده آیا از هواداران خود درخواست می‌کنند تا اعلام نتیجه نهایی صبر کنند.

دونالد ترامپ در پاسخ به این پرسش بر احتمال تقلب گسترده در آرایی که از طریق پستی ارسال شده‌اند، تاکید کرد.

دونالد ترامپ گفت، چطور می‌توان با نتیجه انتخابات راه آمد وقتی که میلیون‌ها رای از طریق پست ارسال شده‌اند و بسیاری از این آرا پس از روز انتخابات شمرده خواهند شد.

جو بایدن در پاسخ با رد احتمال تقلب در آرایی که از طریق پست ارسال می‌شوند، گفت، دونالد ترامپ در تلاش است تا مردم را از رای دادن منصرف کند، چرا که می‌کوشد مردم را بترساند و فکر کنند (این شیوه رای دادن) مشروعیت ندارد.

نگاهی به سابقه مناظره های تلویزیونی در آمریکا

نخستین مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ۲۶ سپتامبر سال ۱۹۶۰ بین جان اف کندی، نامزد حزب دموکرات و ریچارد نیکسون، معاون ریاست جمهوری و نامزد حزب جمهوریخواه برگزار شد. این مناظره را ۷۰ میلیون نفر مشاهده کردند. در این انتخابات جان اف کندی به پیروزی رسید.

ولی پس از این انتخابات، مناظره تلویزیونی بین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تا سال ۱۹۷۶ متوقف شد. به گزارش رویترز، اما در انتخابات ریاست جمهوری ۱۹۷۶ مناظره های تلویزیونی بین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از سرگرفته شد.

در این سال، جرالد فورد، رئیس جمهوری آمریکا و نامزد حزب جمهوریخواه با جیمی کارتر، نامزد حزب دموکرات مناظره کرد. در این انتخابات جیمی کارتر به پیروزی رسید.

چهار سال بعد در سال ۱۹۸۰، جیمی کارتر با رونالد ریگان، نامزد حزب جمهوریخواه مناظره کرد. در این انتخابات جیمی کارتر شکست خورد.

مناظره های تلویزیونی بین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا طی چهار دهه گذشته به طور منظم ادامه داشته است./
https://www.asianews.ir/u/1L1
اخبار مرتبط
بلومبرگ نوشت که دولت ترامپ در حال بررسی تحریم‌های جدید برای قطع اقتصاد ایران از جهان خارج و تحریم بیش از 12 بانک است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا «ایمی برت» را به عنوان نامزد پیشنهادی خود برای عضویت در دیوان عالی آمریکا معرفی کرد.
رئیس‌جمهوری آمریکا در نشست مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به اینکه در جنگ نامرئی با ویروس چینی هستیم و این سازمان باید چین را به دلیل شیوع ویروس کرونا در خصوص اقداماتش پاسخگو کند، درباره ایران هم گفت که ما از توافق بسیار بد هسته‌ای با ایران خارج شدیم.
دونالد ترامپ گفت: نامزد خود برای جانشینی قاضی «روث گینزبرگ» را تا روز جمعه یا شنبه هفته جاری اعلام خواهد کرد و گزینه او قاضی زن است.
یک مقام آمریکایی گفته است ایالات متحده روز دوشنبه ۳۱ شهریور لیست تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد مرتبط با برنامه هسته‌ای، موشکی و نظامی ایران منتشر کند.
یک نامه حاوی ماده سمی ریسین برای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ارسال شد که اداره تحقیقات فدرال آمریکا، پلیس اف بی ای، تحقیقاتی را در این خصوص آغاز کرده تا مشخص کند این نامه از کجا ارسال شده است.
نحوه ورود کاندیداها به صحنه های انتخاباتی و نوع لباس پوشیدن آنها، از نکاتی است که غیر از سوابق، پیشینه، چگونگی سخنرانی یا تحصیلات و خلق و خو، حایز اهمیت است و در نظر گرفته می شود.. در این باره و در خصوص حدود توجه به لباس پوشیدن دونالد ترامپ و جو بایدن، کاندیداهای انتخاباتی جدید آمریکا، با فرامرز فرمانی، طراح لباس و استایلیست گفت و گویی انجام داده ایم که در ادامه می خوانید:
خبرگزاری رویترز نوشت: دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا قصد دارد با صدور فرمان اجرایی تمهیداتی را برای مجازات ناقضان تحریم تسلیحاتی ایران اعلام کند.
شنبه و یکشنبه 29 و 30 شهریور است چه اتفاقی در راه است که حسن روحانی، رئیس دولت دوازدهم گفته است با پیروزی ملت ایران همراه است.
مجید تخت روانچی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل، با ارسال نامه‌ای به دبیرکل این سازمان و شورای امنیت، به سخنان اخیر رئیس ‌جمهوری آمریکا اعتراض کرد.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید