صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
دوشنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۵
کد خبر: 8028
گزارشگر: 213
۹۱۴
۰
۰
۲
ار سوی شرکت مدرنا

واکسن ایدز ساخته شد

واکسن ایدز ساخته شد
مدرنا آزمایشات بالینی ساخت مراحل اولیه واکسن HIV را نیز آغاز کرده است.

به گزارش آسیانیوز، مدرنا که بیشتر به دلیل تولید واکسن کرونا بر پایه فناوری mRNA شناخته می‌شود، حالا آزمایشات بالینی مراحل اولیه واکسن HIV را نیز آغاز کرده است.

واکسن ایدز شرکت مدرنا

  شرکت بیوتکنولوژی برای توسعه این واکسن با شرکت غیرانتفاعی ابتکار بین المللی واکسن ایدز (IAVI) همکاری کرده است که از همان فناوری واکسن موفق کرونا مدرنا استفاده می‌کند. طبق بیانیه شرکت، اولین شرکت کنندگان در آزمایش فاز اول دوزهایی را در دانشکده پزشکی و علوم بهداشت دانشگاه جورج واشنگتن دریافت کرده‌اند.

واکسن جدید از mRNA یا RNA پیام رسان استفاده می‌کند که به سلول‌های بدن آموزش می‌دهد تا با ساخت پروتئین‌ها، پاسخ‌ها ایمنی را تحت تاثیر قرار دهند.
 
دکتر «مارک فاینبرگ» رئیس و مدیر عامل IAVI در بیانیه‌ای گفت:

بسیار هیجان زده هستیم که این مسیر جدید را در طراحی واکسن HIV با پلتفرم mRNA مدرنا پیش می‌بریم. تحقیق و جستجو برای واکسن HIV بسیار چالش برانگیز بوده است و داشتن ابزارهای جدید در چارچوب ایمونوژن و پلتفرم‌ها می‌تواند کلید اصلی پیشرفت سریع در جهت یک واکسن موثر و ضروری HIV باشد.

دانشمندان امیدوار هستند که این واکسن بتواند گلبول‌های سفید خاصی به نام سلول‌های B را القا کند تا به آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده‌ای تبدیل شوند که می‌توانند ویروس را خنثی کنند.

اهمیت واکسن HIV و خطرات بیماری ایدز

نزدیک به 38 میلیون نفر در سراسر جهان از HIV یا ویروس نقص ایمنی انسانی رنج می‌برند که در نهایت می‌تواند منجر به بیماری کشنده ایدز شود. طبق گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، در اوج اپیدمی ایدز در اواسط دهه 1990 ایالات متحده، بیش از 50 هزار مرگ و میر در هر سال رخ داده است.
 تبلیغ
با این حال، امروزه، وجود داروهایی که می‌توانند بارهای ویروسی را به موارد غیرقابل شناسایی تبدیل کنند تا ویروس منتقل نشود و همچنین قرص‌هایی که از آلوده شدن افراد جلوگیری می‌کند، HIV بسیار قابل کنترل‌تر است. اما با وجود دهه‌ها تحقیق، هنوز هیچ واکسنی ساخته نشده است. چندین گزینه آزمایشات بالینی خود را انجام داده‌اند، اما در مراحل بعدی شکست خورده‌اند./

دیجیاتو

https://www.asianews.ir/u/5aj
اخبار مرتبط
یک اپیدمیولوژیست گفت: مطالعات جدید نشان داده است که ماندگاری اُمیکرون بر روی پوست و سطوح چند برابر وارایانت دلتا و واریانت‌های قبلی است، در آستانه پیک ششم جامعه دارد عادی برخورد می کند و ویروس هم در حال شیوع و کشنده است.
همچنانکه برخی از مردم ایران برای دریافت آسترازنکا اصرار دارند؛ گفته های ضد و نقیضی نیز مبنی بر عوارض این واکسن و خطراتی درباره آن وجود دارد که افکار عمومی را تحت الشعاع قرار داده است؛ در این باره برخی پزشکان و کارشناسان اظهار نظرهایی دارند.
یک پزشک درباه افرادی که آمادگی ابتلا به سویه اومیکرون را دارند، توضیحاتی ارایه کرد که در یک ویدیو آمده است.
همچنانکه شهردار لندن میزان گسترش سویه اومیکرون در پایتخت کشورش را یک واقعه خواند؛ تحقیقات پژوهشی پزشکی آلمان نیز نشان می‌دهد که قابلیت پادتن‌های ایجادشده با واکسن‌های فایزر بیونتک، مدرنا و آکسفورد زنکا در مقابل سویه اومیکرون به‌گونه‌ای چشمگیر کاهش یافته است و به ساختن واکسن مخصوص اومیکرن نیاز مبرم وجود دارد.
رییس سازمان نظام پزشکی تهران در یک نشست خبری با انتقاد از بی‌توجهی‌ها به نظرات کارشناسان در دوران شیوع کرونا در ایران، گفت: هیچ تاثیری در واردات دارو ندیدیم و مردم ایران «موش آزمایشگاهی» شدند!
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید