صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
شنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۰ / ۲۳:۲۳
کد خبر: 4533
گزارشگر: 213
۱۷۸۱۱
۰
۲
۶
ارائه رمزارز قابل معامله ایرانی در صرافی های بین المللی

«نخستین ارز دیجیتال ایرانی» با پشتوانه «بیمه» عرضه شد

«نخستین ارز دیجیتال ایرانی» با پشتوانه «بیمه» عرضه شد
عباس جم مدیر عامل «برگ رمزپایه» گفت: طراحی و پیاده سازی سامانه بلاکچین بومی و شبکه غیرمتمرکز ارز از سال 1396 با همت نخبگان جوان ایرانی و ایجاد زیرساخت های بین المللی آغاز شد و افتخار می کنیم که موفق به ارائه نخستین رمزارز قابل معامله در صرافی های بین المللی شده ایم.

به گزارش آسیانیوز، عرضه خصوصی نخستین ارز دیجیتال ایرانی و رمزارز بین المللیBZB از طریق سامانه شبکه بومی رمزپایه زر و صرافی بین المللی بایننس از ساعت 8 صبح روز شنبه هشتم خردادماه 1400 در حرم امام هشتم علی ابن موسی الرضا (ع) آغاز می شود.

 عباس جم مدیر عامل برگ رمزپایه گفت: طراحی و پیاده سازی سامانه بلاکچین بومی و شبکه غیرمتمرکز زر از سال 1396 شروع و با همت نخبگان جوان ایرانی و ایجاد زیرساختهای بین المللی، افتخار می کنیم که موفق به ارائه نخستین رمزارز قابل معامله در صرافی های بین المللی شده ایم و با توکل به خداوند متعال، ساعت 8 صبح روز هشتم خردادماه در حرم مطهر امام رضا (ع) عرضه خصوصی این رمزارز بین المللی که با پشتوانه بیمه ای و بر روی پلفرم بلاکچین کاملا بومی و ایرانی بلاکچین آغاز می گردد و معاملات آن از طریق کلیه کیفهای رمزپایه معتبر و صرافی های بین المللی بزرگ دنیا نظیر بایننس قابل انجام خواهد بود.

وی در خصوص تعریف و معرفی انواع رمزارزها گفت : طبق تعریف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران رمزارزها یک نوع دارایی مالی هستند که بر بستری دیجیتال، غیر متمرکز و شفاف به نام زنجیره بلوک موجودیت می یابد. این دارایی ها میتوانند در شرایطی کارکرد پولی بخود بگیرند. در چارچوب الزامات و ضوابط فعالیت رمزارزها و ز دیدگاه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رمزارزها در طبقه بندی رمزارز جهان روا، رمز ارز بانک مرکزی و توکن های بهادار و دارای پشتوانه تعریف شده اند. در تحلیل ماهیت، استخراج و مبادله انواع رمزارزها و توکن ها از منظر فقه اسلامی و قوانین کشور که به تازگی توسط پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منتشر یافته و در اختیار مجلس شورای اسلامی برای تصمیم سازی و قانون گذاری قرار گرفته است بر این نکته که رمزارزهای جهان روا همانند بیت کوین، اتریوم، دوج کوین و... در زمینه مالکیت با چالش های بزرگی همچون فقدان معتبر (عدم دارا بودن پشتوانه)، نبود عرف عام و عدم امکان احراز مالیت و همچنین عدم مسئولیت پذیری قانونی و حقوقی در زمینه غرر نیز با نوسانات شدید و غیرضابطه مند مواجه هستند از لحاظ قانونی و شرعی با مشکل و شبهات متعدد مواجه هستند.

مدیر عامل برگ رمزپایه افزود : عمده رمزارزهای جهان روا (Crypto Currency) بدون پشتوانه هستند و معمولا میزان عرضه و تقاضا و پذیرش و توسعه کاربری آن در تعیین قیمت آنها نقش دارد و گذشته از ضوابط قانونی و مباحث شرعی آن، عملا سرمایه گذاری در حوزه معاملات آن ریسک بسیار بالایی دارد و صرافی های معتبر دنیا نظیر باینانس در ابتدای ثبت نام شرایط پذیرش ریسک را جزء الزامات آن قرار داده است که البته به دلیل شرایط ایران و عدم امکان پذیرش توسط کاربران ایرانی، عملا دسترسی به صرافی های رمزارز بین المللی نیز سخت گردیده که همین موضوع نیز ریسک موجود را برای کاربران ایرانی دوچندان می کند.

دکتر جم ادامه داد: نوع دوم رمزارزها که اتفاقا استقبال گسترده ای از عرضه آنها در صرافی های بین المللی نیز شده است، توکن های بهادار مبتنی بر دارایی و یا ارزهای دیجیتال دارای پشتوانه (Crypto Asset) نظیر تتر (USDT)، باینانس کوین و BUSD (با پشتوانه دلار) هستند که این دسته از رمزارزها دارای معتبر مشخص است و شبه های در رابطه با آنها به صورت ذاتی قابل تصور نیست و اینگونه توکن ها تحت نظارت و پاسخگویی ارائه دهندگان خود هستند و از طریق قراردادهای هوشمند متصل به قراردادهای پشتوانه ای خود هستند و در صرافی غیرمتمرکز باینانس (binance.org) در بخش اختصاصی تحت عنوان رمزارزهای دارای پشتوانه یا Smart Chain عرضه می گردد که دسترسی به این بخش برای کاربران ایرانی نیز فراهم می باشد.

مدیرعامل مؤسسه برگ رمزپایه اذعان داشت: توکن های بهادار BZB (BARG ZAYTOON BINANCE) و SZR (SMART ZAR) که توسط این مجموعه طراحی و در بخش رمزارزهای دارای پشتوانه صرافی بین المللی باینانس عرضه می گردد از نوع ارزهای دیجیتال مبتنی بر دارایی و با تضمین بیمه بوده و ارزش پایه آنها در داخل کشور از طریق ریال و در خارج کشور از طریق واحد BNB تضمین می شود.

مدیر عامل برگ رمزپایه تصریح کرد: برای ارزهای دارای پشتوانه مجموعه باینانس هیچ کشوری را مسدود نکرده و شهروندان همه کشورها به همه امکانات آن قابلیت دسترسی دارند و شامل تحریم ها نمی شود و این امکان ویژه ای است تا افراد در سطح بین المللی سرمایه گذاری کرده و هر موقعی هم که نیاز داشتند مبلغ پایه را به نرخ تضمین شده دریافت کنند.

جم ادامه داد: مؤسسه برگ زیتون رمزپایه در حال حاضر با دو شرکت بیمه ای ایران و البرز قرارداد دارد و برای نخستین بار در کشور بیمه زندگی را در بستر فناوری نوین بلاکچنین توکنایز کرده و به عنوان پشتوانه قرار داده است. همچنین چون در صرافی بین المللی بایننس (بزرگترین صرافی ارز رمزنگاری شده جهان از نظر حجم و تعداد معاملات) به میزان مورد نیاز رمز ارزهایی که منتشر می شود واحد بایننس کوین یا BNB برای پشتوانه قرار داده شده است و کاربران با آسودگی خاطر می توانند این سرمایه گذاری را انجام دهند.

مدیر عامل برگ رمز پایه تاکید کرد: امیدواریم این پتانسیل بتواند برای کسب و کارهای ایرانی و مجموعه هایی که از شرایط سخت تحریم رنج می برند مشکل گشا بوده و بتوانند از این طریف معاملات بین المللی را انجام دهند و هم اکنون امکان سرمایه گذاری امن و ایمن برای مخاطبان حوزه ارز دیجیتال دارای پشتوانه را به وجود آمده است.

جم در پایان گفت: در عرضه خصوصی، ده هزار توکن BZB با پشتوانه 2.5 برابر واحد BNB عرضه می شود که حدود نه هزار توکن توسط شرکای تجاری و مجموعه های حقوقی دریافت شده و هزار توکن برای مجموعه های حقیقی در نظر گرفته شده است و همزمان با سالروز چهارمین سال تأسیس مؤسسه برگ زیتون رمزپایه (13 خرداد 1400) عرضه عمومی واحد رمزپایه BZB برای عموم متقاضیان آغاز می گردد و 10 سهمیه به ارزش پایه 10 میلیون تومان به ازای هر واحد به هر فرد ایرانی تعلق خواهد گرفت که ارزش معاملاتی آن در صرافی های بین المللی و صرافی غیرمتمرکز باینانس بیش از 2 برابر مبلغ عرضه اولیه خواهد بود./

https://www.asianews.ir/u/2pa
اخبار مرتبط
مطالعات جدید نشان می‌دهد استخراج بیت کوین در ایران باعث شده تا یک مسیر جدید برای پرداخت پول کالاهای وارداتی و صادراتی برای کشورمان باز شود.
وزیر نیرو گفت: استخراج هر بیت کوین ۳۰۰ مگاوات ساعت برق نیاز دارد که این رقم بیش از متوسط الگوی مصرف یک خانواده است و به عبارتی ۱۲۰۰ ماه برق مصرفی یک خانوار را شامل می شود.
بیت‌کوین در کانال مهم ۳۸ هزار دلاری در حال نوسان است تا مسیر حرکت بعدی اش مشخص شود.
وزیر نیرو، با عذرخواهی از شهروندان ایران به دلیل قطعی گسترده برق در چند روز گذشته، علت اصلی آن را «گرمای زودهنگام، کاهش بارش‌ها و مصرف غیرمجاز تولیدکنندگان رمزارزها» عنوان کرد و گفت: تنها چیزی که باعث شگفتی ما شد مصرف بالای تولیدکنندگان غیرمجاز رمزارز‌ها بوده که برآورد شده حدود دو هزار مگاوات کل مصرف تولیدکنندگان رمز ارز است که از این رقم ۳۲۱ مگاوات با مجوز و بقیه غیرمجاز است.
پژوهشی جدید مدعی شده است که ایران اکنون مسئول استخراج ۴.۵ درصد معدن‌های بیت‌کوین دنیا است و از این فناوری برای کسب صدها میلیون دلار به شکل دارایی‌های رمزارزی بهره می‌گیرد تا تحریم‌های اعمال شده از طرف ایالات متحده و سایر کشورها را دور بزند.
همچنانکه کاربران ایرانی از دردسرهای قطع برق نوشته‌اند و به عقیده آنها بزرگترین گرفتاری قطع برق از کار انداختن دستگاه‌های اکسیژن‌ساز خانگی برای بیماران کرونایی است؛ معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق از ماینینگ غیرمجاز و استخراج غیر مجاز رمز ارز خبر می دهد.
سخنگوی صنعت برق گفت: شرایط بسیار سختی را در حال تجربه هستیم که یکی از مهمترین دلایل آن شیوع استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال است.
بعد از سقوط شاخص کل بازار سهام از محدوده دو میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد بسیاری از کسانی که در بورس زیان کرده بودند به سمت بازار رمزارزها روانه شدند و به گزارش رسانه‌ها در این اواخر ارزش معاملات رمزارزها در ایران به حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده بود؛ حالا هم به دستور مجلس و بانک مرکزی جلوی فعالیت تمام درگاه‌های پرداخت غیرمجاز معاملات رمزارزها گرفته شده است.
بازار «رمزارز» مقصد جدید سرمایه‌گذاران در کشور است و برآورد می‌شود که حدود ۱۲ میلیون ایرانی صاحب رمزارز باشند؛ به این معنی که هر حساب کاربری در صرافی‌های دیجیتال نماینده ۴ الی ۵ نفر است؛ چراکه افراد به‌دلیل پیچیدگی‌های بازار رمزارز ترجیح می‌دهند نماینده‌ای را که آشنا با این بازار است انتحاب کنند و از این رو ممکن است در موجودی یک حساب کاربری ۴ الی ۵ نفر سهم داشته باشند.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید