صاحب امتیاز
دکتر ساقی باقری نیا
بنیان‌گذار و مدیر مسئول
جاویدنام ایرج جمشیدی
سردبیر وبسایت
نوید جمشیدی
صاحب امتیاز: دکتر ساقی باقری نیا،    بنیان‌گذار و مدیر مسئول: جاویدنام ایرج جمشیدی،   سردبیر وبسایت: نوید جمشیدی
سه شنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۱:۰۱
کد خبر: 4058
گزارشگر: 213
۱۵۰۷۳
۱
۰
۷
تغییر رنگ استان های کشور به سمت موج چهارم کرونا

جزییات محدودیت‌های شغلی و تردد در تهران و شهر‌های قرمز/فروردین 1400

جزییات محدودیت‌های شغلی و تردد در تهران و شهر‌های قرمز/فروردین 1400
با توجه به شرایط قرمز کرونایی هرگونه تجمعات اعم از ملی و مذهبی در شهرهای قرمز و نارنجی تعطیل است و تا یک دوم کارکنان در مشاغل ضروری می‌توانند در محل کار خود حضوری فیزیکی داشته باشند؛ در حالی که مشاغل غیر ضروری دو سوم کارکنان نباید در محل کار خود حاضر شوند.

معاون کل وزارت بهداشت به بیان توضیحاتی درباره جزئیات اعمال محدودیت‌ها در شهرهای قرمز پرداخت.

ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت توضیح داد: با توجه به شرایط قرمز کرونایی هرگونه تجمعات اعم از ملی و مذهبی تعطیل است. تا یک دوم کارکنان در مشاغل ضروری می‌توانند در محل کار خود حضوری فیزیکی داشته باشند. مشاغل غیر ضروری دو سوم کارکنان نباید در محل کار خود حاضر شوند.

او ادامه داد: هر گونه تجمعی بیش از ۱۵ نفر برای جلسه لغو است و غیر قانونی محسوب می‌شود. سفر با خودروی غیر بومی به شهر قرمز ممنوع و خروج خودروی بومی از شهر قرمز ممنوع است.

حریرچی در گفت و گوی زنده شبکه خبر گفت: ستاد کرونای استان تهران برای این شهر محدودیت‌های بیشتری را در نظر گرفته است. حضور ویروس جهش یافته و سرعت افزایش شیوع ویروس در شهر و افزایش تست ویروس کرونا در شهر‌ها شرایط را به ما نشان می‌دهد.

او درباره میزان عملیاتی شدن تعطیلی ۱۰ روزه مشاغل در تهران گفت: هم اکنون در شهر تهران با توجه به قرمز بود محدودیت‌هایی مثل تعطیلی مشاغل گروه یک، دو و سه اعمال می‌شود و ستاد کرونای استان تهران درخواست فعالیت گروه یک را داشته اند و اعلام کرده اند که سایر مشاغل کاملا تعطیل شوند. حتما تصمیمی که مبتنی بر خرد جمعی و به نفع عموم مردم باشد در ستاد ملی مبارزه با کرونا اتخاذ خواهد شد. این تعطیلی در جلسه روسای کمیته‌ها مطرح خواهد شد و بعد از آن در جلسه ستاد کرونا مطرح و درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: واکسن‌های که به کشور وارد شده بلافاصله در چرخه توزیع قرار گرفته اند. چهار فاز برای واکسیناسیون داریم. فاز اول شامل دو گروه می‌شود. گروه اول کادر درمان ارائه دهنده خدمت به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ هستند که در معرض خطر ابتلای بالا قرار دارند. گروه دوم از فاز اول افراد با ریسک بسیار بالای بستری شدن و مرگ به دلیل ابتلا به کرونا هستند که این گروه شامل سالمندان ساکن در خانه‌های سالمندان، معلولین جسمی و حرکتی ساکن در مراکز نگهداری مخصوص و جانبازان مستقر در مرکز نگهداری و جانبازان بالای ۵۰ درصد شیمیایی و پرسنل این مراکز هستند.

حریرچی درباره فاز دوم واکسیناسیون گفت: فاز دوم واکسیناسیون که بعد از واکسیناسیون یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر فاز دوم شروع خواهد شد. گروه اول فاز دوم افراد مسن هستند که به ترتیب از افراد بالای ۸۰ سال این واکسیناسیون شروع می‌شود و ۵ سال ۵ سال به پایین می‌آید تا گروه بالای ۶۵ سال را در برگیرد. گروه دوم فاز دوم افرادی هستند که بیماری زمینه‌ای پر ریسک دارند و این افراد بر اساس آنالیز ریسک افراد ۱۶ تا ۶۴ ساله این گروه واکسینه می‌شوند.

معلمان در فاز سوم واکسیناسیون هستند

معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: فاز سوم واکسیناسیون سه گروه را شامل می‌شود. گروه اول افراد ساکن در مراکز تجمعی مثل سرباز خانه ها، زندان ها، کمپ‌های مهاجرین قانونی و کودکانی که در مراکز جمعی نگهداری می‌شوند. گروه دوم از فاز سوم واکسیناسیون سایر پرسنل ارائه دهنده خدمات ضروری به جامعه مثل پلیس، معلمین و کارکنان بانک‌ها و.. هستند. گروه سوم از فاز سوم واکسیناسیون افراد ۵۵ تا ۶۴ ساله هستند که فاز سوم را تشکیل می‌دهند و حدود ۱۲ الی ۱۳ میلیون هستند گروه سوم از فاز سوم کلیه افراد جامعه هستند که دارای بیماری زمینه‌ای نیستند و زیر ۵۵ سال سن دارند.

حریرچی افزود: فعلا در فاز اول تزریق واکسن کرونا هستیم و از فاز اول گروه یک یعنی کادر درمان عموما واکسن را دریافت کرده‌اند و تعدادی با ریسک بسیار بالای بستری شدن و مرگ نیز شامل غسال‌ها و پارک بان‌ها که در معرض زباله‌های بیمارستانی و عفونی نیز واکسینه شده‌اند، ولی هنوز این فاز به اتمام نرسیده است.

۵۹۰ هزار دوز واکسن تاکنون تزریق شده است

او با بیان اینکه تا کنون آمار توزیع رسمی واکسن ۵۹۰ هزار واکسن است ادامه داد: ۷۹۰ هزار دوز واکسن قبلا وارد شده بود و تعدادی هم دیروز و امروز اضافه شد و تعداد ۷۰۰ هزار دوز واکسن هم از هلند شهر آمستردام از بستر کووکس بارگیری شده و این انتقال که انجام شود تعداد بیشتری که عمدتا کادر ارائه دهنده خدمت به بیماران مبتلا به کووید۱۹ هستند تحت پوشش قرار می‌گیرند. عمده افرادی واکسینه شده‌اند دوز اول را دریافت کرده‌اند و فقط چند هزار نفر دوز دوم را دریافت کرده‌اند./


https://www.asianews.ir/u/279
اخبار مرتبط
آخرین وضعیت شهرستان‌ها در اپلیکیشن ماسک قرار گرفت و بر این اساس ۴۲ شهرستان شامل ۷ مرکز استان شامل تهران، کرج، اصفهان، شیراز، ایلام، شهرکرد و زنجان از ۱۶ فروردین امروز در وضعیت قرمز قرار گرفتند؛ اوج گیری موج چهارم کرونا در ایران در حالی است که سخنگوی سازمان غذا و داروی ایران از بارگیری و ارسال اولین محموله واکسن کرونا توسط برنامه کوواکس به ایران خبر داد.
آرزو می کنیم سالی که پیش رو داریم سال رهایی جهان از بحران همه گیر ویروس کرونا و رشد و شکوفایی اقتصادی باشد و برای عبور از آسیب های این بحران جهانی همه باید دست در دست هم دهیم و با امید و همتی مضاعف روزهای روشن کشورمان را رقم بزنیم.
علی‌رغم اعلام ورود به موج چهارم کرونا پس از مسافرت های نوروزی، از سوی معاون وزیر بهداشت، حسن روحانی امروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت که تنها دو استان کشور وارد موج چهارم کرونا شدندو با ابراز نگرانی از جهش ویروس کرونا تأکید کرد: «ما در این یکی دو استانی که اکنون شروع جهش چهارم را مشاهده می‌کنیم، مانند یک خط مستقیم بالا می‌رود و انحنا ندارد و کج نیست
ایرانی‌ها در پایان تعطیلات نوروزی، ۱۳ فروردین‌ماه را که «روز طبیعت» نام‌گذاری شده است، به‌عنوان «سیزده به‌در» به دورهمی در طبیعت می‌گذراندند و بسیاری آن را به‌معنای «سیزدهم به‌سوی در و دشت شدن» می‌دانند و حالا دومین سال است که با همه‌گیری کرونا، ضروری است که برای حفظ جان و سلامت خود و دیگر شهروندان، از اجرای این رسم معمول «به در و دشت شدن» و گذراندن روز سیزدهم فروردین‌ماه در طبیعت هم مانند بسیاری از موارد معمول دیگر صرف نظر کنیم.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در ایران از «عوارض شدید» واکسن کرونا در برخی از ایرانی‌ها خبر می‌دهد؛ در حالی که توضیح بیشتری در مورد این عوارض شدید و تعداد و درصد افرادی که دچار آن شده‌اند نداد.
سخنگوی وزارت بهداشت ایران روز سه‌شنبه ضمن خبر دادن از شناسایی بیش از ده هزار مبتلای دیگر به کرونا اعلام کرد که در حال حاضر ۸۱ شهر در کشور در وضعیت قرمز و نارنجی هستند؛ البته سازمان نظام پزشکی وضعیت کرونا در کشور و آمار مرگ و میر را سه یا چهار برابر آمار رسمی که به رسانه ها داده می شود، بیان می کند.
وزارت بهداشت با اشاره به «خلف وعده‌» جهانی در تهیه واکسن کرونا از جمله توسط کشورهای روسیه و هند، شکست در اجرای برنامه ملی واکسیناسیون تا پایان سال ۱۳۹۹ را رسما تایید کرد؛ این در حالی است که منتقدان و کارشناسان سازمان بهداشت جهانی چندی پیش تاکید کردند که عدم وجود واکسن فایزر در این میان یک خلاء مهم به شمار می‌رود.
​همه مسافرانی که از قبل به شهرهای قرمز و نارنجی جدید سفر کرده اند، ظرف مدت ۷۲ ساعت فرصت خواهند داشت، به مبدا خود برگشته در غیر اینصورت جریمه خواهند شد.
آسیانیوز (وبسایت روزنامه آسیا) هیچگونه مسولیتی در قبال نظرات کاربران ندارد.
صمدی
۱۴۰۰/۰۱/۲۱
0
0
0

سلام چرا مشاغل دفتری و دولتی تعطیل نشدن؟


ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 1000
نظر خود را وارد کنید